Deviņi iemesli, kāpēc Android viedtālruņi ir labāki par iPhone

Deviņi iemesli, kāpēc Android viedtālruņi ir labāki par iPhone
Lai cik inovatīvi vai izskatīgi nebūtu iPhone telefoni, tiem joprojām piemīt vismaz deviņi būtiski trūkumi, ja tos salīdzina ar Android ierīcēm. Turpini lasīt un uzzini, kādi šie trūkumi ir!

1. Ievērojami plašāka telefonu izvēle
Nav noslēpums, ka dažādu paaudžu iPhone modeļi ir diezgan līdzīgi viens otram un tie tiek piedāvāti līdzīgās krāsās. Apple telefonu modeļu klāstā pilnībā nav aizsargātu telefonu vai, piemēram, telefonu ar paaugstinātas ietilpības akumulatoru. Savukārt plašajā Android telefonu klāstā var atrast telefonus ar dažādu ekrānu izmēru, dažādu krāsu un dažādiem lietošanas paradumiem piemērotus telefonus. Izvēloties Android tu vienmēr varēsi atrast tādu telefonu, kādu vajag tieši tev.

2. Telefoni jebkuram budžetam
Nelielā iPhone telefonu izvēle nozīmē arī budžeta modeļu trūkumu. Tiesa, īsts Apple fans var ieteikt nopirkt kādu atjaunotu vai novecojušu iPhone modeli. Tomēr daudz saprātīgāk būs nopirkt kādu jaunāku un tehniski krietni pārāku Android ierīci, kas turklāt būs arī lētāka. Nu kaut vai, piemēram, Xiaomi Redmi Note 4X

3. Micro SD karšu atbalsts
Apple mūs cenšas pārsteigt ar savām inovācijām un jaunievedumiem, tomēr tādas ierastas un daudziem nepieciešamas lietas kā Micro SD karšu atbalsts iPhone telefonos joprojām nav un visticamāk nekad arī nebūs. Protams, pārdošanā ir pieejami iPhone modeļi ar 128 un pat 256GB iekšējo atmiņu, taču šie modeļi ir arī ievērojami dārgāki. Savukārt lietotājiem ar 32 vai pat tikai 16Gb aparātu nākas patstāvīgi uztraukties par pieejamās atmiņas daudzumu un tikai sapņot par tādu vienkāršu lietu kā maināma Micro SD karte.

4. Iespēja izmantot divas sim-kartes
Daudziem cilvēkiem nākas izmantot privāto un darba numuru, bet nēsāt līdz divus telefonus, ne vienmēr ir ērti. Šajā gadījumā ļoti var noderēt telefons ar divu sim-karšu atbalstu un arī šajā gadījumā mūs var izglābt tikai Android telefons, jo nevienam iPhone modelim divu sim-karšu atbalsta nav, un domājams, ka nekad arī nebūs.

5. 3,5 milimetru austiņu pieslēgvieta
Sākot ar iPhone 7 no Apple telefoniem ir pazudusi 3,5 milimetru austiņu pieslēgvieta. Telefona komplektā gan nāk īpaša pāreja, taču tā ir vēl viena lieka līdzi nesama lieta, kuru turklāt ir arī diezgan viegli pazaudēt.

6. Vienkārša un ērta, audio un video failu lietošana
Ja tu esi Android lietotājs, nav nekā vienkāršāka, kā dažādu audio/video failu ievietošana ierīcē un atskaņošana. Tu vienkārši pieslēdz savu telefonu pie datora un sakopē tajā visu ko tev vajag. Jaunāki telefonu modeļi pat atbalsta OTG funkciju, kas ļauj tev šim mērķim izmantot USB zibatmiņu. Tajā pašā laikā, lai iekopētu kaut ko iPhone nākas izmantot iTunes, kas pirmkārt ir apgrūtinoši, un otrkārt var prasīt arī kopējamo failu konvertāciju, kas prasa vēl papildus laiku.

7. Plašas personalizācijas iespējas
Vēl viena joma, kurā Android atstāj iOS tālu aiz muguras. iPhone lietotājiem nav pat pieejamas maināmas tēmas, nemaz nerunājot par pilnvērtīgiem“launčeriem”, kuri ļauj pilnībā izmainīt ierīces interfeisu. Savukārt iPhone lietotājiem nākas iztikt ar maināmiem fona attēliem un citiem sīkumiem.

8. Pieejami aksesuāri
Oriģinālo iPhone aksesuāru dārdzība jau ir kļuvusi leģendāra. Oriģinālie iPhone vāciņi vai ekrāna aizsargstikliņi var maksāt pat vairākus desmitus eiro, bet jau pieminētā austiņu pāreja izmaksās tev tuvu pie desmit eiro. Lieki teikt, ka Android pasaulē līdzīgu aksesuāru cena ir krietni pievilcīgāka.

9. Android ir atvērta sistēma
Android ir atvērta sistēma, kuru var izmantot jebkurš ražotājs vai entuziasts. Nereti tieši neatkarīgie izstrādāji veicina jaunu Android funkciju parādīšanos. Savukārt iOS ir slēgta koda sistēma, kuru attīsta tikai pati Apple.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

three − 2 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.