Ko darīt, ja tava meitene kontaktējas ar savu bijušo

Ko darīt, ja tava meitene kontaktējas ar savu bijušo
Viss it kā ir lieliski: jūs esat kopā, jūs esat laimīgi, jums ir kopīgi plāni un šķiet, ka jums nav nekādu nopietnu problēmu. Jūs esat izstāstījuši viens otram visus savus noslēpumus un atklājuši visu par jūsu bijušajām attiecībām. Viņa ir piekritusi, ka tava bijusī ir aita, bet tu savukārt ar prieku esi atzinis, ka viņas bijušais tiešām ir kretīns.
Un tad pēkšņi šis kretīns ņem un uzrodas jūsu dzīvē. No sākuma izrādās, ka viņš pie viņas ir aizmirsis, kaut kādu lietu, pēc tam viņi nejauši satiekas pilsētā un vēl pēc brīža izrādās, ka viņš nemaz nav tāds kretīns. Paiet vēl kāds brīdis, un viņa jau skrien ar viņu dzert kafiju, jo lūk viņi tak esot “draugi”, kas daudz kopā pārdzīvojuši. Mēs, protams, neapgalvojam, ka draudzība ar bijušo nevar pastāvēt, tomēr reālā dzīvē tas notiek ļoti reti.

1. variants
Draņķīgs variants ar slepenām sarakstēm un slepenu satikšanos. Tā var būt viņu attiecību renesanse, spēlītes sajūtu asumam, vai kas ticamāk – viņas bijušo novēloti ir pārņēmusi vainas sajūta un labas atmiņas, bet sievietes kā zināms parasti ir žēlsirdīgas un kas vēl vairāk – mīl just savu nozīmīgumu. Viņa ir vajadzīga savam bijušajam un viņai tas ir patīkami. Īpaši ja pametējs bija viņš. Tas var arī neko nenozīmēt, nu izņemot viņas pašvērtējuma triumfu un atriebes saldmi(jo viņš taču beidzot ir aptvēris ko ir zaudējis).
Tomēr pat ja pieņem, ka tas ir tieši tāds gadījums, neaizmirsti, ka viņa tomēr to no tevis slēpa un tas nozīmē, ka viņa tev neuzticas un pieņem riskantus lēmumus, nekonsultējoties ar tevi. Šajā gadījumā tev vajadzētu ar viņu mierīgi visu izrunāt un noskaidrot kādēļ tā notiek. Ļoti iespējams, ka izrādīsies, ka viņai pret tevi ir sakrājies lērums mazu, neizteiktu aizvainojumu, no kuriem galvenais būs tās sajūtas trūkums, ka viņa tev joprojām ir interesanta un vajadzīga. Labākais ko tu šajā gadījumā vari darīt ir viņu cieši apskaut un paspriest katru viņas pretenziju pēc iespējas plašāk, bet tas savukārt nozīmē ļaut viņai pilnīgi izteikties un atzīt, ka viņa ir pasaules karaliene, bet tev nav bijusi taisnība un, protams, neaizmirsti arī apsolīt, ka turpmāk būsi daudz iejūtīgāks.

2. variants
Viņas kontakti ar bijušo turpinās no paša jūsu attiecību sākuma un viņam viņas acīs piemīt kaut kāda sakrāla nozīme(pirmā mīlestība, labākais draugs jeb kāds cits personāžs, kuram viņas dzīvē ir bijusi spēcīga ietekme)
Viņš ir iestrēdzis viņas dzīvē un tā vien šķiet, ka uz ilgu laiku. Aizliegt ar viņu tikties tu nevari, jo tas būtu sliktākais, ko tu vari izdarīt. Tas nešaubīgi izsauktu pārmetumu vētru un apvainojumus par viņas tiesību pārkāpumiem. Tu aiziesi, bet viņš paliks, jo viņš ir viņas mūžīgais pavadonis un ar kaisli tur nav nekāda sakara, viņš drīzāk ir kaut kas līdzīgs viņas pūram. Šādā gadījumā centies saglabāt mieru un humora sajūtu, kaut pārspīlēt ar to arī nevajag. Esi augstsirdīgs, mierīgs, pārliecināts par sevi un jūsu attiecībām. Ja tev no tā paliek vieglāk – uztver viņu kā viņas draugu – geju.

3. Variants
Pretējs gadījums: viņa viņu izmanto, lai liktu tev panervozēt, jo viņai pietrūkst tavas uzmanības vai viņai vienkārši patīk justies kā princesei bruņinieku turnīrā.
Šajā gadījumā tu vari spēlēt viņai līdzi: esi greizsirdīgs, it kā nejauši centies noskatīties, kas viņai zvana, ar īpašu pseidovienaldzīgu balss intonāciju painteresējies kā viņas bijušajam iet. Ja tev tādas spēlītes ne īpaši patīk, tu vari mēģināt šos viņas gājienus izbeigt pasakot, ka vēlies ar viņas bijušo iepazīties. Saki viņai ka viņas draugi ir arī tavējie un ka jums ir laiks iepazīties. Tikai organizē jūsu iepazīšanos vakaru kādā neitrālā teritorijā, tā tev nebūs tik neērti, bet viņam jebkurā variantā būs. Atceries: šajā variantā tev ir skaidri jāliek saprast, ka viņa ir tava sieviete. Esi vīrišķīgs, asprātīgs un visādi citādi lielisks, liec skaidri noprast kuram šeit ir teikšana. Viņa to novērtēs, jo sievietēm patīk, kad tēviņi par tām cīnās, tā ir gluži vienkārši ir iekārtojusi daba.

4. variants
Ļoti nepatīkams gadījums, kad tava meitene ne tikai legāli kontaktējas ar savu bijušo, bet arī nepārtraukti jūs salīdzina, turklāt visbiežāk ne tev par labu. “Nezinu kas tev par pretenzijām, man šī filma patika, turklāt arī Pēteris saka, ka šī ir viena no gada labākajām filmām” vai “Jocīgi, bet Pēterim tādi paši džinsi piestāvēja daudz labāk” vai kas vēl pazemojošāks: “Klau pamēģināsim šādi, es atceros ka Pēteri man tā ļoti patika” Nu ko, ir skumji to atzīt, bet tava meitene ir vienkārši muļķe. Atstāj viņu labāk Pēterim. Visticamāk viņu draudzībai nebūs ilgs mūžs, jo tagad viņam nāksies viņu mierināt. Jādomā, ka arī uz šķiršanos nebūs ilgi jāgaida, jo Pēteris visai ātri sapratīs, kāpēc viņi izšķīrās pirmoreiz.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

16 − 3 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.