10 noderīgas preces virtuvei no Aliexpress

10 noderīgas preces virtuvei no Aliexpress
Kārtējā izlasīte ar interesantām un lētām precēm no Aliexpress. Šoreiz esam savākuši 10 preces, kas būs noderīgas virtuvē.

1. Gumijas lācīšu forma (€1,42)
Bērni dievina gumijas lācīšus, bet diemžēl veikalos nopērkamajām gumijas lācīšu konfektēm mēdz pievienot mākslīgas krāsvielas un aromatizētājus. Risinājums šajā gadījumā ir paštaisītas gumijas lācīšu konfektes. Savukārt lai pagatavotu šādas konfektes ir nepieciešama gumijas lācīšu formiņa un konfekšu recepte. Nopirkt gumijas lācīšu formiņu var šeit, bet recepti var atrast kaut vai šeit.
Gumijas lācīšu forma

2. Stilīgs pudeļu attaisāmais (€ 2,46)
Ļoti stilīgs pudeļu attaisāmais. Funkciju nav daudz toties izskatās neatvairāmi un noteikti spēs iederēties pat visizsmalcinātākajā interjerā. Nopērkams šeit. Cenā gan nav iekļaut piegāde.
10 noderīgas preces virtuvei no Aliexpress

3. Caurduris jeb kāstuve (€ 1,32 )
Vienkārši ērts un ietilpīgs neilona caurduris. Noderēs pelmeņu, makaronu un daudzu citu ēdienu pagatavošanā. Nopērkams šeit. Piegāde nav iekļauta cenā.
10 noderīgas preces virtuvei no Aliexpress

4. Spageti dozators (€ 1,18 )
Noderēs visiem tiem, kas mūžīgi kļūdās ar novārīto spageti daudzumu. Vienkāršs, bet noderīgs rīks. Nopērkams šeit.
Spageti dozators

5. Karstumizturīgi silikona cimdi (€ 3,66)
Vēl viena katrā kārtīgā virtuvē ļoti nepieciešama lieta. Šie cimdi pasargās tavas rokas no apdedzināšanās pat visekstrēmākajās virtuves situācijās. Pieejami veselās septiņās krāsās ieskaitot rozā. Nopērkami šeit.
Karstumizturīgi silikona cimdi

6. Mizotājs – griezējs (€ 1,23)
Multifunkcionāls ar trīs dažādiem asmeņiem apgādāts rīks dažādu augļu un dārzeņu mizošanai un griešanai. Nopērkams šeit.
10 noderīgas preces virtuvei no Aliexpress

7. Burciņu attaisāmais (€ 1,98)
Lielisks instruments vīrieša stipro roku aizvietošanai. Piemērots visdažādākajiem vāciņiem, sākot no pudelēm un beidzot ar diezgan prāvām burkām. Pieejams četrās dažādās krāsās. Nopērkams šeit.
Burciņu attaisāmais

8. Paliktnis mikroviļņu krāsnij (€ 3,41)
Palīgierīce, kuru novērtēs visi tie, kuriem bieži nākas sildīt ēdienu mikroviļņu krāsnī. Pateicoties šai vienkāršajai konstrukcijai, tu tagad varēsi ievietot vairāk ēdiena mikroviļņu krāsnī un šādi ietaupīt laiku uz gaidīšanas rēķina. Pieejams trīs spilgtās krāsās. Pirkt šeit.
10 noderīgas preces virtuvei no Aliexpress

9. Ēdiena pārsegs (€ 3,54)
Saliekams pārsegs kas saglabās ēdienu ilgāk siltu. Noderēs visām mammām un sievām. Izmērs izklātā veidā 36x36x16cm. Pieejams piecās dažādos noformējumos. Nopērkam šeit.
10 noderīgas preces virtuvei no Aliexpress

10. Arbūzu griezējs (€ 2,18)
Arbūzu sezona jau gan tā kā ir garām, bet tas nenozīmē, ka šis rīks tev nebūs vajadzīgs nākamvasar. Šis instruments tev ļaus ietaupīt ne mazums laika un spēs sagriezt ne tikai arbūzus, bet arī melones. Paredzēts augļiem, kuru diametrs nepārsniedz 21 centimetru. Nopērkams šeit.
Arbūzu griezējs

Darbojas aptuveni šādi

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

fifteen − twelve =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.