TOP 10 Google populārākie ar seksu saistītie jautājumi 2017. gadā

TOP 10 Google populārākie ar seksu saistītie jautājumi 2017. gadā
Mūsdienās Google spēj atrast atbildi uz gandrīz jebkuru mums interesējošu jautājumu. Google gan atradīs un pastāstīs, cik kilometru ir jūdzē, gan palīdzēs tev uzrakstīt tavu kursa darbu. Un protams, Google arī tiek uzdoti tādi jautājumi, kādus mēs kautrētos uzdot reāliem cilvēkiem.

Taču cilvēki ir ziņkārīgi un šķiet, ka tāda ir arī kompānija Durex, kas ir veikusi pat veselu pētījumu, lai noskaidrotu, kādi ir 2017. gada populārākie ar seksu saistītie jautājumi, kādus cilvēki ir meklējuši Google. Nav gan īsti skaidrs kā Durex šos datus ir ieguvis, bet nu vienalga ir interesanti, jo mēs taču tiešām esam ziņkārīgi. Pētījums gan nav veikts Latvijā, un tādēļ daži jautājumi ir ar savu specifiku, toties jautājumi jau ir ar atbildēm.

10. Kur atrodas G punkts
Šis jautājums noteikti uztrauc daudzu vīriešu prātus. Diemžēl uz sievietes ķermeņa nav atrodamas nekādas norādes, kur šī vietiņa ir atrodama un tādēļ mums kārtējo reizi nākas visu darīt pašiem. Eksperti apgalvo, ka G punkts ir 1 līdz 3 centimetrus liels laukums, vagīnas priekšējā daļā aptuveni 5 līdz 6 centimetru dziļumā. Cītīgākajiem meklētājiem, kas šo vietiņu tiešām atradīs var sanākt tikt pie kāda bonusiņa.

9. Kā panākt, lai sieviete piedzīvo orgasmu
Sievietes orgasms ir vēl kāds daudzu vīriešu iekārots mērķis un arī šeit mums daļēji var palīdzēt Google. Kāpēc tikai daļēji? Tādēļ, draudziņ, ka nav tāda viena universāla veida, kas nostrādātu vienmēr un ar visām. Vienai patiks tavi G punkta meklējumi, bet vēl kāda cita kļūs mitra no tā vien, ka tu beidzot esi laicīgi atnācis mājās.

8. Kā tikt vaļā no herpes vīrusa
īsā atbilde: nekā. To, protams, var un vajag ārstēt, lai šādi izvairītos no simptomiem un samazinātu risku nodot to tālāk. Bet nu tā noteikti nebūs tā atbilde, kādu tu gaidīji.

7. Kā atbrīvoties no dzimumorgānu kondilomām(kārpām)
Pareizā atbilde, protams, ir griezties pie ārsta. Līdzekļi kas ir paredzēti parastām kārpām, kas veidojas uz rokām un kājām, nav piemēroti lietošanai uz dzimumorgāniem. Tādēļ, tiklīdz kā pamani kaut ko neparastu tajā apvidū, labāk uzreiz dodies pie ārsta un atrisini savu problēmu.

6. Kas ir “The clap”
Šajā jautājumā nemācēšu atrast latvisku alternatīvu, taču principa runa ir par gonoreju. Vienkārši ejam tālāk.

5. Kā palielināt dzimumlocekli mājas apstākļos
Pirmais kas tev būtu jādara tas ir jābeidz ticēt, ka tas ir iespējams. Locekli var palielināt, taču tikai ķirurģiskā ceļā. Tev nepalīdzēs ne dzeramā soda, ne skudru kodieni un pat ne kefīra diēta. Tāpēc vai nu sāc gatavoties operācijai vai dzīvo ar to kas ir. Ja tu tomēr joprojām netici ne man, ne Googlei, vari, protams, pamēģināt ko tādu. Tomēr kā jau tika teikts iepriekš – tas tev nepalīdzēs!

4. Kā mērīt locekli
Kas attiecas uz šo būtisko jautājumu ir jāsaka, ka eksistē divi veidi: mērīt miera stāvoklī un erektētā stāvoklī. Abos gadījumos ir jāpaņem lineāls vai mērlente un loceklis jāizmēra no saknes līdz pašam galam. Vēl vari izmērīt arī apkārtmēru, tā sacīt precīzākai statistikai.

3. No kāda vecuma drīkst pirkt prezervatīvus
Es nezinu kā tu, bet vismaz es nevienā aptiekā neesmu redzējis izkārtnes no sērijas: “Prezervatīvus līdz 16 gadu vecuma sasniegšanai nepārdodam” Tāpēc visticamāk tu savu pirmo prezervatīvu varēsi nopirkt pat vēl ejot dārziņā. Tiesa, pasaule ir plaša, un dažādās valstīs valda dažādi tikumi un tiek pieņemti dažādi likumi, tāpēc pirms iepērcies kaut kur ārzemēs, ievāc informāciju uz vietas.

2. Kā ievietot vīrieša dzimumorgānu sievietes dzimumorgānā
No sākuma pārliecinies, ka jums ir saderīgi raksturi, tad pārbaudi vai jūs esat piemēroti viens otram pēc horoskopa un ka jums tiešām ir dzimumorgāni. Kad tas viss ir izdarīts vienkārši saņemies un bīdi viņu kaut kā iekšā.

1. Cik ilgi jāilgst dzimumaktam
Arī šajā jautājumā ir grūti dot kādu konkrētu atbildi. Seksa ilgums ir atkarīgs no dažādiem faktoriem un cilvēku fizioloģiskajām īpatnībām. Tomēr ja tic šim rakstam, vidējais seksa ilgums ir 5,4 minūtes, savukārt vēl kāds cits raksts apgalvo, ka ideālais seksa ilgums esot 23 minūtes. Realitātē seksa akta ilgums mēdz ilgt no dažiem desmitiem sekunžu līdz stundai un pat krietni ilgāk.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

fifteen − three =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.