Skorpiona horoskops 2018. gadam. Sievietei un vīrietim

Skorpiona horoskops 2018. gadam

Skorpiona horoskops 2018. gadam (23.10 – 22.11)

Sievietei
Šajā gadā zvaigznes pārbaudīs, cik stipra Jūs esat. Tas nenozīmē, ka kāds būs neveiksmīgs, tieši pretēji! Garā veiksmes josla pēkšņi var pārtūkt saistībā ar radušajiem apstākļiem, kurus uzminēt iepriekš Jūs nekādi nevarējāt. Tas tad arī būs Jūsu pārbaudījums. Pirmais uzdevums – palīdzēt apkārtējiem un neiet savtīgu mērķu ceļu.

Vīrietim
Jums šajā gadā būs lieliska iespēja sasniegt savus personīgos mērķus, bet esiet uzmanīgs ar savu ieradumu uzbrukt pirmajam, jo tikai neskaidrā situācijā pastāvēs risks sastapties ar briesmām un neuzveicamu ienaidnieku. Esat uzmanīgs un neesiet slinks ar informācijas ievākšanu, Pirms sākat vērpt intrigas un izgāzt savu žulti, esiet uzmanīgs un neslinkojiet ar informācijas ievākšanu. Dzeltenā Suņa gads Skorpionu vīriešiem vēl vairāk uzlabos spējas aizstāvēt un aizsargāt savu ģimeni, būt lieliskam tēvam saviem bērniem, un būt uzticamam atbalstam radiniekiem un tuviniekiem. 2018. gadā cenšaties mazāk apvainoties un neesat aizdomīgs, jo aizdomīgums var tikai kaitēt. Jo būsiet patiesāki un sirsnīgāki, jo labākas attiecības būs ar kolēģiem un darījumu partneriem.

Darbs
Darbā jābūt maksimāli uzmanīgam, vairākas reizes jāapsver katrs vārds, ko sakāt un labi jāapdomā katrs solis, ko veiksiet. Neatsakiet palīdzību kolēģiem un nerīkojaties pēc principa “aci pret aci, zobu pret zobu”, jo nesavtīga palīdzība Jums tiks atlīdzināta trīskārši. Esat uzmanīgi pieņemot lēmumus, par savu iesaistīšanos jaunos projektos, īpaši, ja piedāvājumus izsaka mazpazīstami, vai darba lietās nepārbaudīti cilvēki.

Ģimene
Nākamgad Jūsu nevaldāmā enerģija bojās jūsu ģimenes idilli. Suņa gadā pacenšaties kļūt īpaši pazemīgs. Sīkumu dēļ nestrīdaties ar savu laulāto, nesodāt bērnus pārāk stingi, esat iecietīgāks pret vecākiem. Rodoties konflikta situācijai, cenšaties nolīdzināt asos stūrus un pārvērst attiecību skaidrošanu jokā.

Mīlestība
Šajā jomā Skorpioniem jaunajā gadā nebūs līdzīgu! Jūsu seksuālā enerģija plūdīs pāri malām. Tas būs labi vientuļajiem Skorpioniem. Šāda pozīcija palīdzēs iegūt jaunas, patīkamas iepazīšanās un no partneru pārbagātības izvēlēties piemērotāko otro pusīti. Savukārt precētajiem tas kļūs par šķērsli stiprām ģimenes attiecībām. Pretējā dzimuma pārstāvji centīsies Jūs savaldzināt ar romantiskiem randiņiem, dārgām dāvanām un slavas dziesmām. Turiet sevi rokās, ja nevēlaties zaudēt visu, kas Jums ir.

Nauda
Labdarība – tas ir tas, kas šogad var kļūt par nākotnes finanšu labklājības pamatu. Nežēlojat naudu, īpaši, ja tas skar cilvēkus, kuriem tā tiešām ir nepieciešama. Pievērsiet uzmanību bērniem – bāreņiem un bezpalīdzīgiem vecīšiem. Labdarībai obligāti nav jābūt liela mēroga. Piemēram, ja Jūsu kaimiņiene ir vientuļa slima tantiņa, palīdzat viņai nopērkot nepieciešamās zāles, pagatavojot pusdienas, sakārtojot māju vai salabojot nepieciešamās lietas. Ticiet vai ne, bet šādi labi darbi atmaksājas simtkārt!

Veselība
Īpašu problēmu ar veselību 2018. gadā Skorpioniem nebūs. Šis periods būs piemērots visa organisma stiprināšanai. Lieliski būtu, ja Jūs vasarā apmeklētu sanatoriju vai izietu kādu atveseļošanās procedūru kursu. Lietderīgas būs vannas ar ārstniecisko zāļu piedevu un jūras sāli, kā arī vispārējā masāža.

Horoskops 2018. gadam

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

seven − seven =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.