Kādam būtu jābūt ideālam vīrieša sociālo tīklu profilam

Kādam būtu jābūt ideālam vīrieša sociālo tīkla profilam
Daži vienkārši noteikumi, kā izveidot ideālu vīrieša sociālo tīklu kontu vai iepazīšanās vietnes profilu. Šāds profils liks tev izskatīties vīrišķīgākam un nobriedušākam, savukārt tas visticamāk palielinās tavu popularitāti sieviešu vidū.

1. Bildes
Minimālisms – lūk galvenais vīrieša sociālā tīkla konta princips. Nebeidzamā selfiju parāde lai paliek sievietēm un pusaudžiem. Narcisms nekad nav bijis pievilcīgāko vīriešu īpašību vidū.
Tādēļ būs labāk ja tavā profilā būs tikai 2 – 3 attēli, kas izveidoti, it kā nejauši un ievietoti tīrās nepieciešamības dēļ, jo citu attēlu tev gluži vienkārši nav. Ja kaut kāda iemesla dēļ šāda atturība iet pāri taviem spēkiem un tu tomēr vēlies izdaiļot savu profilu ar vairāk bildēm, pacenties vismaz izvairīties no šādām biežākajām selfiju žanra kļūdām:

– Selfiji no lifta vai pat no tualetes
Šāda veida selfiji ir pieļaujami tikai gadījumā, kad esi tajā nonācis nejauši. Šādā gadījumā sievietēm būs vienalga, vai tavas kurpes sader ar portfeli, bet krekls ar biksēm, jo šāda veida selfiji paši par sevi ir bezgaumīgi. Tādēļ būs labāk, ja tavu prasmi gaumīgi ģērbties sieviete novērtēs kādā citā veidā.

– Selfiji no darba vietas
Tava skumīgā seja uz papīru kaudzes, kopētāja vai monitora fona tevi vienā mirklī pārvērš no darbaholiķa par slaistu. Pretējā gadījumā tev nebūtu laika šādam selfijam. Darbā tev nav laika kaut kam citam kā tikai darbam, citādi kaut kā nenopietni sanāk.

– Iestudēti selfiji
Bildes uz rietošās saules fona, kopā ar pērtiķīti vai papagaili, zem palmas vai jūrā izskatās jauki, bet tikai gadījumos kad puisēnam nav vairāk par desmit gadiem.

– Ekskursiju selfiji
Alks pēc zināšanām ir uzlielāma īpašība, tomēr nav vērts arī pārvērst savu profilu par muzeja ekspozīciju. Arī plašas vēsturiskas izziņas būs lieka laika tērēšana, jo mūsdienās tas reti kuru interesē. Turklāt visus vēsturiskos smalkums vienmēr var atrast internetā, ja vien ir tāda interese.

– Selfiji mašīnas fonā vai mašīnas attēli
Vienmēr ir vērts atcerēties, ka pieticība cilvēku izdaiļo. Turklāt mūsdienās tu ar savu jauno “bembi” nevienu vairs nepārsteigsi.

2. Saturs
Ja tu vairs neesi pusaudzis, aizmirsti par postiem ar savu jūtu un pārdzīvojumu aprakstiem, aizmirsti arī par dumju joku, mīmu, aforismu un dzejoļu repostiem.
Toties ekonomisku vai politiskas ievirzes rakstu reposti būs pašā laikā, jo tie it kā demonstrē tavu nobriedušo attieksmi pret dzīvi (savukārt tas, ka tu no šiem rakstiem maz ko saproti nevienam nav jāzina).

3. Draugi
Nav nekāds noslēpums, ka viena no pirmajām lietām ko iepazīstoties sieviete skatās vīrieša profilā ir tā draugi, to daudzums un dzimums. Liels sieviešu dzimuma draugu skaits reti kad veicina nopietnu attiecību veidošanos. Savukārt tava neizvēlība draugos var pat kādu maigāku būtni atbaidīt. Tādēļ, ja esi aktīvos nopietnu attiecību meklējumos, ar draudzeņu skaitu labāk nepārspīlēt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

18 − 8 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.