Jaunavas horoskops 2018. gadam. Sievietei un vīrietim

Jaunavas horoskops 2018. gadam

Jaunavas horoskops 2018. gadam (23.08 – 22.09)

Sievietei
Sievietes, kuras dzimušas Jaunavas zvaigznājā, 2018. gadā sagaida atpazīstamība, kas var būt saistīta ar jebkuru to dzīves jomu. Galvenais – būt gatavai slavai, vispārīgai uzmanībai un apkārtējo mīlestībai. Kādam Jūs kļūsiet par etalonu, bet vēl kāds cits var Jūs ļoti apskaust un censties nogrūst no pjedestāla.

Vīrietim
Jaunavu vīriešu centieni precīzi sekot savam vienreiz iedomātajam scenārijam, šajā gadā var stipri traucēt. Vīriešu kārtas Jaunavām zvaigznes iesaka censties mijiedarboties ar apkārtējo pasauli, it īpaši ar darījuma partneriem un ģimenes locekļiem, būt mazāk skaudīgiem, nekritizēt un nebūt kaprīziem. Pretējā gadījumā tie riskē attapties vientulībā. Dzeltenais Zemes Suns būs labs pret tiem šīs zīmes pārstāvjiem, kuri ļaus savās darbībās izpausties daļai jaunrades (mākslinieciskuma). Neiztikt arī bez laimīgiem brīžiem, kuri radīsies pēkšņi bez jebkādas sagatavošanās un Jūsu piedalīšanās. Vairāk improvizācijas un eksperimentu – un Jūsu neordinārā personība gūs lielu gandarījumu

Darbs
“Zemes naba”- tieši tā par Jums teiks darba kolēģi. Kolēģus var sākt mocīt skaudība par Jūsu nevainojamo ārieni un šarmu, un daudzi kolēģi vēlēsies ar Jums draudzēties. Tās Jaunavas, kurām vēl nav savas otrās pusītes, zvaigznes iesaka uzmanīgāk paraudzīties uz saviem darba kolēģiem. Iespējams, ka kāda pretējā dzimuma kolēģa burvību Jūs vēl vienkārši neesat pamanījis. Tiem, kuri, ir precējušies vai nopietnās attiecībās labāk neveidot attiecības ārpusē, jo tās ne pie kā laba nenovedīs.

Ģimene
Nekad neesat aizdomājies vai jūsu ģimenes locekļiem, Jūsu darba dēļ netrūkst uzmanības? Ja ne, tad steidzīgi sāciet par to domāt un cenšaties vairāk laika pavadīt mājās. Tā kā pastāv liela iespēja, ka 2018. gadā Jaunavas kļūs par publisku personību, būtu prātīgi sadalīt prioritātes. Protams, nevajag aizmirst par karjeru un nepieciešamību veltīt laiku vispārējai atzinībai. Tomēr arī ģimene ir svarīga. Ja mācēsiet balansēt starp šīm divām savas dzīves jomām, Jūs iegūsiet dvēseles harmoniju, un kļūsiet par vienkārši laimīgu cilvēku.

Mīlestība
Mīlas frontē Jaunavas gaida globālas pārmaiņas. Ja agrāk viss bija labi, tad 2018. gadā viss kļūs vēl labāk! Attiecības ar partneri sāks atgādināt jautrus atrakciju kalniņus. Pacēluma brīži dāvās neaizmirstamas sajūtas un emocijas, savukārt pārējie brīži – mieru un apmierinājumu. Astrologi neiesaka Suņa gadā slēgt laulību ar izvēlēto partneri. Īpaši labvēlīgs laiks tam būs 2019. gads. Pagaidām pret mīlestību izturieties kā pret aizraujošu spēli un labi izbaudiet to!

Nauda
Jūsu materiālais stāvoklis būs ne tikai stabils, tas kļūs aizvien labāks un labāks. Jūs vienmēr atradīsieties uzmanības centrā. Lietišķs piedāvājums tiks saņemti arī no tiem uzņēmējiem, ar kuriem Jūs jau ilgi esat vēlējušies iepazīties. Turklāt viņi paši Jūs atradīs. Manot jūsu panākumus, par Jums atcerēsies visi draugi un paziņas. Daudzus no viņiem vadīs savtīgi nolūki, jo tie vēlēsies sildīties Jūsu slavas saulītē. Ļoti iespējams, ka viņi vēlēsies aizņemties lielas summas, savukārt Jūs savas labās sirds dēļ nevarēsiet atteikt. Nedāļājiet naudu katram, kurš to prasa, jo lielākā daļa parādu pie Jums neatgriezīsies, bet tā saucamie draugi aizmirsīs Jūsu cēlo rīcību, tiklīdz iegūs vēlamo.

Veselība
Neskaitāmie privātie un darba tusiņi, pieņemšanas, banketi, korporatīvie pasākumi, prezentācijas un koncerti – tas viss var viegli sabojāt Jūsu figūru un jums var rasties gremošanas sistēmas traucējumi. Nepārēdaties un neaizraujaties ar alkoholisko dzērienu lietošanu, citādāk Jūs riskējat iedzīvoties liekajā svarā. Uzturiet sevi labā formā!

Horoskops 2018. gadam

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

two × one =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.