Dvīņu horoskops 2018. gadam. Sievietei un vīrietim

Dvīņu horoskops 2018. gadam

Dvīņu horoskops 2018. gadam (22.05 – 21.06)

Sievietei
Dzeltenais Zemes Suns Jums palīdzēs, bet tikai ar nosacījumu, ka Jūs izrādīsiet elastīgumu praktiski visu dzīves jautājumu risināšanā. Īpaši tas attiecināms uz darījumu kontaktiem. Nākamajā gadā būs ļoti nepieciešams iemācīties taktiskumu un pacietību.

Vīrietim
Vīriešu Dvīņi atradīs savu laimi, savukārt kā tā izpaudīsies – tas būs atkarīgs no Jūsu īpašo vēlmju intensivitātes. Ja iepriekšējā periodā jūs tikai neauglīgi sapņojāt sākt savu biznesu, doties kādā ceļojumā, pirkt vai pārdot nekustāmo īpašumu, tad tagad būs pietiekoši daudz spēka un līdzekļu, lai tiktu galā ar esošajiem apstākļiem un īstenotu savus sapņus dzīvē. Mīlestības pārmaiņas neskars tos, kuri jau ir atraduši savu mīlestību. Savukārt tie, kuri vēl ir savas īstās sievietes meklējumos var atrast ne gluži to, ko vēlējās, jo ļausies skaista rakstura vilinājumam. Zvaigznes iesaka šīs zīmes vīriešiem koncentrēties, izvēlēties tikai vienu virzienu un neatkāpties no saviem plāniem, pretējā gadījumā atkal nekas ilglaicīgs nesanāks.

Darbs
Neraugoties uz Jūsu nedaudz vētraino rūdījumu un aizmāršību, daudzi partneri izrādīs vēlmi Jums palīdzēt. Neaizmirstat par sevi un draugiem, kuri sniegs palīdzīgu roku nepieciešamajā brīdī. Atceraties labo un esat iecietīgāks pret cilvēkiem, kuri cenšas Jūs pasargāt no problēmām, citādi viņi var novērsties. Virziet savu enerģiju, lai kāptu pa karjeras kāpnēm un gūtu materiālus panākumus. Un enerģijas Jums 2018. gadā tik tiešām būs pietiekami visam.

Ģimene
Vienmēr jautrie un komunikablie Dvīņi ģimenes attiecībās var sākt izturēties savādāk nekā līdz šim. Ja iepriekš Jūs visu noskaidrojāt, raugoties laulātā acīs, tad Suņa gadā Jūs vēlēsieties rīkoties savādāk. Jāsaka, ka Jums tam būs pamatojums. Vispirms, iespējams, tiks dots iemesls greizsirdībai, otrkārt – vairs nedalīsies savos noslēpumos. Protams, tas Jūs ne pa jokam sāks satraukt. Pacentieties savākties un neizdariet priekšlaicīgus secinājumus. Iespējams, ka viss nav nemaz tik slikti. Ļoti iespējams, ka jūsu otrajai pusītei ir emocionālā krīze un tāpēc tā ir noslēgusies sevī. Kas attiecas uz greizsirdību, tad tā visticamāk izrādīsies nepamatota. Jebkurā gadījumā, vispirms visu sīki un smalki noskaidrojiet un tikai pēc tam taisiet “vētru ūdens glāzē”

Mīlestība
Vientuļos Dvīņus gaida daudzi mīlas piedzīvojumi, kas būs gan kā garām ejoši romāni, gan aizrautīgi braucieni. No lēruma “vēja grābšļu” Jums izdosies izvēlēties piemērotāko partneri, ar kuru savienība solās būt stipra un laimīga. Tie Dvīņi, kuri jau ir attiecībās, var atrast partneri, ar kuru krietnu laiciņu atpakaļ ir saistījušas mīlas saites. Zvaigznes brīdina par iespējamo apmānu no šādu sendienu mīļāko puses. Viņi var izlikties, ka vēlas visu labot un atgriezt Jūsu mīlestību. Neticiet tam, pacentieties ignorēt viņu “labvēlības” uzplūdus.

Nauda
Nabadzīgi Dvīņi Suņa gadā nebūs, bet arī nav ieteicams dzīvot ar plašu vērienu. Ievērojami palielināsies naudas plūsma, ja vien Dvīņi pilnībā koncentrēsieties darba jautājumu risināšanai un no tā neatrausieties dažādu sīkumu dēļ. Vēl Jums būtu vēlams atcerēties, ka uz labu nepieciešams atbildēt ar labu un nevis ar vienaldzību, vai vēl vairāk – ar ļaunu. Draugi neatstās Jūs nelaimē un palīdzēs izkļūt no grūtas situācijas

Veselība
2018. gadā par veselību sūdzēties nevajadzēs. Nekādas nepatīkamas slimības Jums īpaši nedraud. Vienīgi Dvīņiem būtu nepieciešams piesargāties no aizraušanās ar alkoholiskajiem dzērieniem. Pretējā gadījumā var saasināties hroniskas slimības (ja tādas ir) vai rasties problēmas ar aknām.

Horoskops 2018. gadam

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 × 3 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.