Piecas reālas pazīmes, kā atšķirt īstas krūtis no silikona krūtīm

Piecas reālas pazīmes, kā atšķirt īstas krūtis no silikona krūtīm
Ja esi interesējies par šo tēmu, tu noteikti jau būsi pamanījis pat vairākus šai problēmai vēltītus risinājumus, un tomēr visbiežāk šīs metodes īsti nav piemērotas reālajai dzīvei.

Nu kaut vai šī metode, kas ierosina atšķirt īstas krūtis no silikona, pēc tā, kā tās viļņojas kratīšanas laikā. Teorijai jau, protams, ir skaista, tikai man nez kāpēc šķiet, ka tev pietrūkst dūšas pat uzrunāt nepazīstamu meiteni, kur nu vēl palūgt, lai viņa savas krūtis pakrata. Turklāt šāds lūgums noteikti arī ievērojami samazinātu tavas izredzes iepazīties ar šo meiteni.
Vēl kāds cita populāra vietne iesaka izmantot termokameru. Nezinu kā jums, bet vismaz man šī metode nešķita pārāk pārliecinoša, un arī termokameras vēl pagaidām nav iebūvētas katrā otrajā telefonā. Tomēr ja izlemsi šo metodi izmēģināt, šeit tu vari nopirkt vislētāko termokameru, kādu man līdz šim ir izdevies atrast.
Savukārt mēs šajā rakstā piedāvājam iepazīties ar piecām īstām plastiskā ķirurga ieteiktām pazīmēm, kā atšķirt īstas krūtis no silikona krūtīm tikai ar vienu vienīgu skatienu.

Tās ir pārāk tuvu
Lielai daļai sieviešu krūtis atrodas 5 līdz 7,5 cm attālumā viena no otras, bet pēc krūšu implantu ievietošanas šis attālums ievērojami samazinās. Tādēļ, ja tu redzi, ka sievietes krūtis gandrīz saskaras, ir visai iespējams, ka šīs krūtis nav īstas. Šī gan nav 100% droša pazīme, un ir daudz sieviešu, kuru pavisam īstās krūtis atrodas ļoti tuvu vai pat pilnībā saskaras.

Tās ir pārāk augstas
Vēl kāda pazīme, kas var liecināt par silikona krūtīm, ir to augstais izvietojums. Normāli krūtīm nevajadzētu atrasties augstāk par padusēm, un, ja šī robeža tiek pārkāpta, tad tas diezgan droši liecina par ne pārāk kvalitatīvu plastiku. Vislabāk to var novērot, ja sieviete ir ģērbta tikai peldkostīmā.

Tās ir pārāk apaļas
Krūšu dabiskā forma vairāk līdzinās bumbierim vai lāsei un nevis melonei. Un tādēļ arī pārāk apaļa krūšu forma diezgan droši liecina, ka krūtis ir tikušas uzlabotas. Šāds pārāk izteikts krūšu apaļums ir saistīts ar krūšu implantiem, kuri atšķirībā no īstām krūtīm, kas ir nedaudz blīvākas apakšējā daļā, ir ideāli apaļi.

Rētas
Par šo rētu klātbūtni tu gan visticamāk varēsi pārliecināties tikai tad, ja krūtis būs kailas. Visbiežāk šādas rētas atrodas uz vai zem krūtīm, bet reizēm var būt arī citās vietās, piemēram pie paduses, krūtsgala apakšējā daļā un pat nedaudz virs nabas. Tāpēc ja tev šis jautājums šķiet svarīgs – neaizmirsti būt vērīgs.

Klunkšķi
Lai tos saklausītu, tev gan var nākties izmantot stetoskopu vai nogādāt savu pētījumu objektu kādā ļoti klusā vietā un tomēr šī ir kāda ļoti droša pazīme. Ja sievietes krūtīs ievietoti implanti, kas pildīti nevis ar silikonu, bet sāls šķidrumu un tie nav pilnībā piepildīti, tajos paliek neliela gaisa kamera, kura sievietei kustoties tad arī rada šo klunkšķošo skaņu. Protams, ka šo skaņu neizdosies sadzirdēt atrodoties uz ielas vai veikalā, bet kādos intīmākos apstākļos tas ir iespējams, īpaši ja tev ir laba dzirde.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five + seven =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.