Kā pareizi iepazīties Tinder

Kā pareizi iepazīties Tinder
Tu esi sieviete un līdzīgi kā daudzi citi, vēlies izmēģināt savu laimi Tinder? Nu ko, jāatzīst, ka šai lietotnei ir savas priekšrocības. Autorizācija ir iespējama tikai ar Facebook, bet tas palielina iespēju, ka bildes būs īstas. Lietotne ir ļoti vienkārša un visiem saprotama, un kas vēl daudz svarīgāk – tev var uzrakstīt tikai tie, kuriem tu esi uzspiedusi “Patīk”. Jāpiebilst, ka principā šie ieteikumi attiecās uz iepazīšanos internetā kopumā, tāpēc droši lasi arī tad, ja Tinder nelieto.

1. Izlasi profilā minēto informāciju
Jā, tur tāda ir! Un reizēm bez svara tur mēdz norādīt tādas svarīgas lietas kā nodarbošanās, iepazīšanās mērķis un potenciālajai otrajai pusītei izvirzītās prasības. Pateicoties šai informācijai ir vieglāk saprast vai konkrētais cilvēks tev der vai tomēr nē. Kā jau droši vien būsi nopratusi, tālu ne visi meklē nopietnas attiecības, kāds meklē gadījuma sakarus, bet vēl kāds cits tur ir tikai intereses pēc.

2. Uzdod pareizos jautājumus
Ir svarīgi zināt ar ko cilvēks nodarbojas, par ko tas interesējas un kādi ir tā vaļasprieki. Jums ir jābūt vismaz dažām kopīgām interesēm, jo ja to nebūs, jums visticamāk nekas nesanāks. Tāpēc uzdod pareizos jautājumus. Pajautā ko viņš lasa, kādi ir tā mīļākie rakstnieki vai kādas filmas tas skatās. Un, protams, neaizmirsti pajautāt ko šis cilvēks vēlas šeit atrast.

3. Netiecies uzreiz
No vienas puses tas nav loģiski, jo var taču netērēt laiku, ātri satikties un uzreiz tikt skaidrībā par to vai šīs cilvēks tev der vai nē. Tomēr mēs nedzīvojam ideālā pasaulē un cilvēki ir dažādi un tāpēc, ja vien tu nevēlies piedzīvot kādu nepatīkamu pārsteigumu, pacenties pirms tikšanās iepazīt šo cilvēku pēc iespējas labāk.

4. Lai cik jauks viņš tev arī neliktos, vienmēr noskaidro kur viņš tevi vedīs, un paņem līdz naudu
Atceries iepriekšējo punktu. Viņš var gribēt tevi vest Dievs vien zina kur vai maksāt tikai par sevi. Negribi pārsteigumus? Tad noskaidro visu laicīgi.

5. Uzzini viņa darba grafiku
Kāpēc tev vajag vīrieti, kurš visu laiku strādā? Viņš it kā ir, un vienlaikus viņa nav.

6. Pārliecinies par viņa psiholoģisko stāvokli
Ja viņam jau tagad ir mūžīgā depresija vai patstāvīgi slikts garastāvoklis, padomā divreiz vai tu tiešām esi gatava to ciest? Vai arī vari pamēģināt kādu laiku nogaidīt, un parunāties ar viņu vēlāk.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

twenty − twelve =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.