Deviņi fakti par iepazīšanos internetā

Deviņi fakti par iepazīšanos internetā
Mūsdienās gandrīz ikviens kaut reizi ir reģistrējies kādā iepazīšanās portālā. Tomēr pats reģistrācijas fakts vēl nenozīmē, ka tu tagad zini visu par iepazīšanos internetā. Piedāvājam pāris faktus, kas ne tikai nevajadzīgi piesārņos tavas smadzenes, bet arī noderēs iepazīstoties internetā.

1. Vīriešiem patīk garākas vēstules
Kā liecina statistika, iespēja, ka vīrietis tev atbildēs, būs par 40% lielāka, ja tavs ziņojums būs garāks par tvītu jeb 140 simboliem. Tāpēc ja vīrietis tevi kaut nedaudz interesē, pacenties uzrakstīt kaut ko vairāk par pāris vārdiem.

2. Aktīvām sievietēm atbild biežāk
Ja tu vīrietim piedāvā kaut kur aiziet iedzert vai pavakariņot, tavas izredzes uz randiņu pieaug par veseliem 73%. Jāatzīst, ka šis fakts man nešķiet īpaši pārsteidzošs.

3. Visvairāk reģistrāciju no decembra līdz februārim
Daudzos iepazīšanos portālos vislielākā aktivitāte un visvairāk jaunu reģistrāciju notiek no decembra beigām līdz Svētā Valentīna dienai. Acīm redzot par sevi liek manīt ģimeniskie Ziemassvētki, bet pēc Valentīndienas visiem paliek kaut kā vieglāk.

4. Arī slavenības mēdz iepazīties internetā
Izrādās, ka internetā iepazīstas ne tikai parasti cilvēki, bet arī slavenības. Iepazīšanās vietņu izmantošanā dažādos savas dzīves posmos ir atzinušās tādas slavenības kā Eštons Kučers, Orlando Blūms, Britnija Spīrsa, Adele un daudzi citi.

5. Drukātie smaidiņi var ietekmēt tavas izredzes uz atbildi
Ja tu savam ziņojumam pievienosi smaidiņu ar degunu [:-)] tad tavas izredzes saņemt atbildis pieaugs par 13%. Ja vēstulei pievienosi smaidiņu bez deguna [:)] tad tavas izredzes uz atbildi samazinās par 66%.

6. Dalība iepazīšanās portālā vēl nenozīmē, ka tu kādreiz aiziesi arī uz kādu randiņu
Tomēr viss nav arī pārāk bēdīgi. Ja 2005. gadā uz vismaz vienu randiņu ar cilvēku no iepazīšanās portāla bija devušies tikai 43% amerikāņu, tad 2014. gadā šis rādītājs bija jau 66%, bet 2016. gadā jau vairāk nekā 70%. Domājams, ka Latvijā situācija varētu būt līdzīga.

7. Pareizrakstība ir svarīga
Ja pirms vēstules nosūtīšanas pārbaudīsi uzrakstītā pareizrakstību, izredzes, ka saņemsi atbildi pieaugs par veseliem 25%.

8. Visiem patīk selfiji
Kā liecina vairākas, dažādās valstīs veiktas aptaujas, 75−90% aptaujāto selfiji patīk vairāk nekā formāli un atturīgi attēli.

9. Nesaraksties pārāk ilgi
Kā liecina daži pētījumi, ilgstošas sarakstes pirms satikšanās reālajā dzīvē veicina iepazītā cilvēka idealizāciju, bet tas savukārt noved pie vilšanās satikšanās laikā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

9 + 17 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.