15 neparastas iepazīšanās vietnes

15 neparastas iepazīšanās vietnes
Svētā Valentīna diena ir pagājusi, brīnums nav noticis, un tu joprojām esi bez savas otras pusītes? Ir pienācis laiks ņemt iniciatīvu savās rokās! Uz pasaules ir neskaitāmas iepazīšanās vietnes un iespēja atrast savu otro pusīti ir ikvienam no mums. Uzzini 15 neparastas iepazīšanās vietnes, kurās spēs iepazīties pat zombiji.

1. Zombiji
zombiepassions.com ir iepazīšanās vietne visiem zombijiem un zombiju mīlētājiem. Runā, ka daži šīs vietnes profili vairāk atgādina sērijveida slepkavu anketas, tomēr ja tu esi zombijs, tad tev par to vairs galīgi nav jāuztraucas.

2. Garīgās slimības
nolongerlonely.com ir iepazīšanās serviss cilvēkiem, kuri cieš no kādas garīgas slimības. Ja galvenais tavas vientulības iemesls ir tava mazā šizofrēnija, tad tieši šī var izrādīties tā vieta, kurā tev būs reālas iespējas atrast kādu, kurš tevi labi sapratīs, jo pats cietīs no kādas līdzīgas problēmas.

3. Vampīri
Ticiet vai ne, bet eksistē pat vairāki vampīriem paredzēti iepazīšanās servisi. Daži no šādiem servisiem ir, piemēram, www.datevampires.com, www.vampersonals.com un www.vampiresocial.com . Šeit var atrast gan tos kas vēlas nobaudīt citu asinis, gan tādus cilvēkus kas meklē savu īsto vampīru. Dažas no profilu bildēm izskatās diezgan biedējoši, bet ko gan es saprotu – es neesmu vampīrs.

4. Klauni
Tu mīli klaunus un vēlies, lai kāds no tiem ir ar tevi līdz nāve jūs šķirs? Eksistē iepazīšanās vietne, kas var tev palīdzēt. Iepazīšanās portāls www.clowndating.com palīdzēs tev atrast klaunu, kuru tu varēsi saukt par savu. Latvija gan nav atbalstīto valstu vidū, bet mūsdienās attālums vairs nav nekāds šķērslis.

5. Pūkaiņi
Esi Furry fandom subkultūras fans un aktīvs atbalstītājs? Tādā gadījumā tev varētu noderēt iepazīšanās vietne furfling.com Vienīgais ierobežojums – tev jābūt vismaz 18 gadus vecam.

6. Nūdisti
Mīli sildīt saulītē savu mantību un vēlies atrast kādu ar līdzīgām interesēm? Iepazīšanās vietne www.naturistpassion.com var tev šajos meklējumos palīdzēt. Jāsaka, ka skatoties šo vietni, es knapi noturējos, lai pats nepiereģistrētos.

7. Papiņi
Pats esi jau gados, bet vēlies atrast kādu jaunu lellīti? Varbūt esi sieviete, kuru piesaista vecāki vīrieši? Kāds ir padomājis arī par jums! Iepazīšanās serviss www.agematch.com ir radīts, lai šie divi cilvēku tipi varētu satikties. Vēl pāris gadiņu un tad jau arī pats piereģistrēšos.

8. Garš un vēl garāks
Vēlies, lai tavs dēls būtu nākamais Porziņģis? Tavas lūgšanas ir uzklausītas! www.tallfriends.com ir iepazīšanās serviss garajiem un garo cilvēku cienītājiem. Reģistrējies un atrod savu garo laimi.

9. Zelta medniecēm
Meklē bagātu džentlmeni ar labu karjeru? Varbūt esi turīgs vīrs bez ilūzijām par mīlestību? www.wealthymen.com ir vietne kurā viss ir skaidrs jau no paša sākuma.

10. Bez glutēna
Nepanes glutēnu? Iepazīšanās portālā www.glutenfreesingles.com tu varēsi atrast cilvēku ar tādu pašu problēmu.

11. Aiz restēm
Šī gan nav īsti iepazīšanās vietne. www.meet-an-inmate.com ir vietne, kurā tu vari atrast ieslodzījumā esošu sievieti vai vīrieti – vēstuļdraugu. Ja meklē cietumnieku no Latvijas, tad šī gan laikam nebūs īstā vieta.

12. Skaistajiem
Iepazīšanās portāls skaistajiem cilvēkiem – www.beautifulpeople.com Piereģistrēties nesanāca – esot pārāk neglīts.

13. Pārtikas alerģijas
Ciet no kādas pārtikas alerģijas un vēlies tādu pašu dzīvesdraugu? Pamēģini www.singleswithfoodallergies.com un ļoti iespējams, ka jums piedzims bērns, kurš arī cietīs no kādas alerģijas.

14. Autiņi
Mīli nēsāt autiņus un atkal izjust tās sajūtas kādas mēdzi sajust būdams bērns? Uz pasaules eksistē iepazīšanās vietne arī šādu izklaižu cienītājiem. Dodies uz diapermates.com un atrod savu jauno mammīti.

15. Kaķu mīlētājiem
Kaķi ir jauki zvēriņi un ir tikai normāli, ka viens kaķu mīlētājs vēlas atrast citu kaķu mīlētāju. www.purrsonals.com ir iepazīšanās vietne visiem tiem cilvēkiem, kuri mīl savus kaķus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

two + nine =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.