10 idejas, ko darīt Valentīndienā, ja esi viena

10 idejas, ko darīt Valentīndienā, ja esi viena
Tev jau ir pāri 30, bet vīra un bērnu vai pat tikai vienkārši vīrieša joprojām nav. Lēnām tuvojas Valentīndiena, tavs telefons klusē, un tu jau paredzi smagu un vientuļu vakaru. Nu ko, piedāvājam tev dažas ne pārāk nopietnas idejas, kas padarīs tev šo vakaru baudāmāku.

1. Klasiskais variants – skatīties melodrāmu, ēst saldējumu un raudāt. Tas gadījumā ja tev sevis ir tik ļoti žēl, ka tu nekādā gadījumā negribi iziet no mājas un pat negribi pamest gultu.

2. Aiziet uz diskotēku “Tiem kam pāri 30” Kāpēc gan ne? Tas ir jautri, un tu kā minimums izklaidēsies. Turklāt šādos pasākumos var iepazīties ar interesantiem personāžiem, kas dotajā situācijā arī nav slikti.

3. Uzdāvini sev jaunu seksa rotaļlietu un sarīko solo seksa maratonu. Vienkārši tāpēc ka sieviete, kas labi pazīst savu ķermeni un precīzi zina, kas to uzbudina, ir īsts un nenovērtējams dārgums.

4. Aiziet uz sporta zāli un izvingroties tā, lai pēc tam nav spēka pat domāt par kaut kādu vientulību. Nodarbini sevi tā lai atnākot mājās vienīgā lieta, par ko tev gribas domāt, ir gulētiešana. Un no rīta, kad tu pamodīsies jau būs pavisam parasta diena.

5. Apmeklēt ātro randiņu pasākumu. Protams, šī var nebūt tā vislabākā ideja, bet sēdēt mājās un sevi žēlot ir vēl muļķīgāka nodarbe.

6. Pasauc citas savas vientuļās draudzenes, un visas kopā dodaties tūrē pa pilsētas bāriem. Šādi piedzīvojumi tev būs garantēti, kaut varbūt ne tik romantiski, kā tie par kuriem tu sapņoji.

7. Dodies apciemot vecākus. Šī īstenībā ir pat ļoti neslikta ideja. Kad tu pēdējo reizi pie viņiem biji?

8. Dodies uz bāru, kurā strādā kāds simpātisks bārmenis un izrunājies ar viņu par savu vientulību. Bārmeņi ir neslikti psihologi un kas zina – varbūt vēl dabūsi kādu vērtīgu padomu.

9. Sniegā pie sava loga uzzīmē lielu sirdi un apakša uzraksti: “[Tavs vārds], es tevi mīlu!” Seko, lai tevi šajā nodarbē neviens neredz un kad tas ir paveikts, visu nofotografē un ieliec “Facebook” Tagad visi domās, ka tev ir uzradies slepens pielūdzējs. Pēc tam vari skatīties melodrāmu, ēst saldējumu un raudāt.

10. Neilgi pirms Valentīndienas pasūti pati sev milzīgu rožu pušķi un saņemšanas dienā izliecies, ka nezini, no kā tās ir. Protams, visu nofotografē un ieliec sociālajos tīklos ar parakstu: “Mīlestība mīl klusumu” Pēc tam vari ieiet vannā ar rožu ziedlapiņām – nav ko laist mantu zudumā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

four × three =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.