TOPS: Bīstamākās horoskopa zīmes

TOPS: Bīstamākās horoskopa zīmes
Eksistē daudz dažādu stereotipu par horoskopa zīmēm un tām piemītošajām īpašībām. Šodien mēs parunāsim par kādu nopietnāku un bīstamāku tematu.
Salīdzinoši nesen FIB publicēja oficiālu statistiku par to, kuru horoskopa zīmju vidū ir visvairāk noziedznieku un slepkavu. Rezultāti ir visai interesanti un arī nedaudz negaidīti. Ienāc un uzzini, kuras ir visnekaitīgākās un kuras ir visbīstamākās horoskopa zīmes.

12. Dvīņi ♊
Iespējams, ka Dvīņi ir nedaudz nestabili vai nedaudz par pļāpīgu, tomēr Dvīņi ir viena no nekaitīgākajām horoskopa zīmēm. Parasti Dvīņu kriminālo aktivitāšu sarakstā ir sīkas zādzības vai krāpšana, un pastāv lielāka iespēja, ka viņi tevi nobeigs ar savu pļāpāšanu, nekā nodarīs kādu fizisku ļaunumu. Taisnības pēc gan jāsaka, ka galīgi bez slepkavām nav izticis arī Dvīņu rindas, un, piemēram, Džefrijs Dāmers bija Dvīnis.

11. Ūdensvīri
Arī Ūdensvīri ir visai miermīlīga un nekaitīga horoskopa zīme. Iespējams, ka tā tas ir to taisnīguma izjūtas dēļ, vai pateicoties to vāji izteiktajam ego. Kaut, protams, sava tumšā puse ir arī Ūdensvīriem, un to intelekts tiem ļauj kļūt par īstiem guru hakeru vidū. Reizēm Ūdensvīru vidū gadās arī pa kādam sērijveida slepkavam. Nu kaut vai, piemēram, Gērijs Ridžvejs.

10. Lauvas
Lauvām piemīt patiesi sprādzienbīstams temperaments un tās ļoti mīl atrasties vispārējas uzmanības centrā, tomēr līdzīgi kā Dvīņi un Ūdensvīri arī Lauvas nav īpaši bīstamas. Ja arī Lauvas pievērsīsies noziedzībai un masu slepkavībām, tad visticamāk ka tās to darīs tikai slavas dēļ. Bīstamāko Lauvu vidū ir tādas pretrunīgi vērtētas personības kā Benito Musolīni un Rasputins.

9. Svari
Vai arī tevi pārsteidz, ka godīgie, diplomātiskie un mierīgie Svari ir bīstamāki par Lauvām un Ūdensvīriem? Vismaz mani tas pārsteidza. Pat vairāk, Svaru vidū ir Džona Kenedija slepkavībā vainotais Lī Hārvijs Osvalds un tāds bīstams sērijveida slepkava kā Andrejs Čikatilo. Acīm redzot, arī Svaru mieram un savaldībai ir savas robežas.

8. Jaunavas
Kā zināms, Jaunavas pievērš pastiprinātu uzmanību detaļām un tās mīl visu kārtīgi izplānot, bet tas Jaunavas var padarīt par ļoti bīstamiem noziedzniekiem. Par laimi visbiežāk Jaunavu noziegumi ir saistīti ar zādzībām un laupīšanām. Tomēr arī Jaunavu vidū netrūkst bīstamu cilvēku, nu kaut vai Ivans Bargais.
TOPS: Bīstamākās horoskopa zīmes

7. Zivis
Neskatoties uz Zivju empātiju un paaugstināto jūtīgumu, tās tomēr atrodas šī ne tik glaimojošā topa septītajā vietā. Šai zīmei piemīt paaugstināta nosliece uz dažādām atkarībām, un, kā izrādās, Zivju vidū netrūkst arī asinskāru cilvēku. Starp bīstamākajiem Zivju pārstāvjiem jāmin Džons Veins Geisijs, Ričards Ramirezs un Osama Bin Ladens.

6. Mežāži
Mežāži ir diezgan stūrgalvīgi ļautiņi, un kaut arī visbiežāk Mežāži paveic sīkus noziegumus, tie tos veic bieži, un tieši tas Mežāžus padara tik bīstamus. Par laimi, Mežāži ir diezgan neuzmanīgi, un pateicoties tam, tie tiek salīdzinoši ātri noķerti. Kaut tā tas nav vienmēr, jo, piemēram, Mežāzis Harolds Šipmens kļuva slavens kā viens no bīstamākajiem sērijveida slepkavām pasaules vēsturē.

5. Auni
Nedomāju, ka kāds jūtas pārsteigts. Nu ja nu vienīgi par to, ka Auni ir tikai piektajā vietā. Parasti Auni viegli uzvelkas, un tādēļ tos ir arī viegli nokaitināt. Auni mīl varu, un tie darīs visu, lai to iegūtu. Viss minētais Aunus padara par ļoti bīstamiem cilvēkiem un tas ka arī Ādolfs Hitlers bija Auns, to tikai vēlreiz apstiprina.

4. Vērši
Vērši kaut kādā ziņā līdzinās Auniem, tikai tie ir vēl neatlaidīgāki, savaldīgāki un ar lielāku tieksmi pēc greznības. Vēršus gan vairāk saista finansiāli noziegumi un jāsaka, ka labi vien ka tā. Īpaši ja ņem vērā ka Pols Pots un Sadams Huseins arī bija Vērši.

3. Strēlnieki
Nedaudz negaidīti, ne? Strēlnieki gan reti nodara citiem sāpes, un tie biežāk kļūst par bīstamiem zagļiem, kurus turklāt nav nemaz tik vienkārši noķert. Tomēr no otras puses starp Strēlniekiem netrūkst arī asinskāru cilvēku. Teds Bandijs, Pablo Eskobars un Staļins, viņi visi bija Strēlnieki, un uz viņu sirdsapziņas ir miljoniem nāvju.

2. Skorpioni
Domāju šeit pārsteigto nebūs. Skorpionos dus patiess ļaunums un tie var būt ļoti sadistiski un manipulatīvi. To tumšā puse ir ļoti piemērota spiegošanai un slepkavībām. Lielākā daļa sērijveida slepkavu ir dzimuši tieši novembrī, un Čārlzs Mensons tam ir lielisks pierādījums.
TOPS: Bīstamākās horoskopa zīmes

1. Vēži
Neticami, bet Vēži izrādās visnāvīgākā horoskopa zīme. Visbiežāk Vēži slepkavo kaisles, psiholoģiskas nestabilitātes vai greizsirdības dēļ. Vēži slepkavo viegli un starp Vēžiem ir daudz noziedznieku. Un viens no slavenākajiem Vēžiem – slepkavām ir O. Dž. Simpsons.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

4 + nine =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.