Kam var aizdot naudu un kam ne? Ko par to stāsta horoskopa zīme

Kam var aizdot naudu un kam ne? Ko par to stāsta horoskopa zīme
Vai esi kādreiz aizdevis naudu? Un vai vienmēr esi aizdoto atguvis?
Kā jau visu, arī cilvēka attieksmi pret naudu ietekmēt tā horoskopa zīme. Lasi un uzzini kuras horoskopa zīmes ir visuzticamākās un kurām labāk naudu neaizdot!

Zemes stihija
Nav nekādu šaubu, ka finansiāli visprognozējamākās ir zemes zīmes – Mežāži, Jaunavas un Vērši.
Visvairāk var uzticēties Mežāžiem, kas savus parādus atdod gandrīz pilnīgi vienmēr. Nākamās pēc uzticamības ir Jaunavas. Jaunavu zīmē dzimušie parādnieki gan var pēkšņi pazust, bet parasti visai drīz atkal uzrodas un savus parādus atdod. No zemes zīmju trijotnes vismazāk uzticamie ir Vērši un tomēr arī tie savus parādus visbiežāk tomēr atdod.
Zemes zīmes reti iedzīvojas parādos, jo tās ir ieradušas pirmām kārtām rēķināties ar sevi. Visbiežāk naudu aizņemas Jaunavas un Vērši, bet Mežāži to neaizņemas gandrīz nekad. Visas šīs zīmes gan labprāt naudu aizdod, jo tiecas iegūt kaut nelielu, bet patstāvīgu ienākumu avotu. No šīm trim zīmēm vislielākie izšķērdētāji ir Mežāži, jo tie vienkārši visvieglāk notic cilvēkiem un aizdod tādiem tipiem, kas savus parādus neatdod.

Ūdens stihija
Ūdens stihijai pieder Vēži, Skorpioni un Zivis. Nav tā ka šīm zīmēm nevarētu uzticēties, bet kontrole jau ir vajadzīga lielāka. Šajā trijotnē visbiežāk naudu aizdod Vēži, Skorpioni gan aizdod, gan aizņemas, bet Zivis visbiežāk tieši aizņemas. Jāsaka, ka neskatoties uz diezgan hronisko naudas trūkumu, Zivis ir ļoti humāna zīme, un, ja Zivīm parādās lieka nauda, tās to labprāt aizdos, turklāt bez nekādiem procentiem. Savukārt Vēži var aizdot gan tīri draudzības vārdā, gan arī uz procentiem.

Uguns stihija
Pirms aizdot naudu Auniem, Lauvām vai Strēlniekiem ir vērts labi to apdomāt. Šajās zīmēs dzimušie mīl dzīvot ar plašu vērienu un tie ļoti viegli ļaujas savām vēlmēm.
Auni parasti cenšas turēt vārdu, un tie ir arī diezgan vienaldzīgi pret greznību. Kaut tie mēdz būt kā bez prāta dēļ dārgiem gadžetiem un citām tehniskām “mantiņām” Auni gan visticamāk nokavēs atmaksas termiņu, bet naudu atdos. Ar pārejām uguns zīmēm jau vajadzētu vairāk uzmanīties, jo šīs zīmes lieliski prot sapūst miglu acīs. Turklāt pašas Lauvas un Strēlnieki naudu aizdod ļoti reti. Nedrīkst aizmirst arī to, ka Lauvas un Strēlnieki pēc savas dabas ir visai artistiski, un pat esot uz bankrota sliekšņa, tie viegli spēj atstāt veiksmīga biznesmeņa iespaidu, kam nauda ir vajadzīga attīstībai.

Gaisa stihija
Dvīņi, Ūdensvīri un Svari – šī ir visneuzticamākā trijotne. Gaiss ir un paliek gaiss. Tipisks gaisa zīmes pārstāvis ir “tagad un tūlīt” dzīves cienītājs, kas neprot atlikt savu vēlmju piepildījumu uz vēlāku laiku un sekojoši tie gandrīz vienmēr ir bez naudas. Tieši šo horoskopa zīmju pārstāvji visbiežāk ņem visdažādākos kredītus, sākot ar ātrajiem un beidzot ar hipotekārajiem. Šīs zīmes ir kaislīgi pārmaiņu cienītāji, vai tas būtu mājoklis, auto vai vienkārši ceļojums. Šāds dzīvesveids prasa lielus izdevumus un bieži noved pie nespējas atdot parādus. Tas ir īpaši skumji, ja ņem vērā to, ka šīs zīmes ir vienas no visnodrošinātākajām, jo tām piemīt spējas, kas ļauj tām būt lieliskiem uzņēmējiem, māksliniekiem un politiķiem.
Vismateriālistiskie no šīs trijotnes ir Dvīņi, kas alkst pēc darījumu slēgšanas un tam it kā vajadzētu liecināt par to naudas izpratni. Tomēr realitātē tas tā ir tālu ne vienmēr, un tādēļ nav vērts likt pārāk lielas cerības uz Dvīņu spēju atdot parādus. Kas attiecas uz Ūdensvīriem tad reizēm šķiet, ka nauda burtiski dedzina to rokas. Savukārt Svari ir lieli skaistas dzīves mīlētāji. Saliekot to visu kopā, sanāk, ka aizdodot naudu šīm zīmēm ir ļoti riskanti un aizdevējam būtu nopietni jāpadomā par kādu nodrošinājumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

three − 3 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.