7 iemesli, kāpēc uzrodas bijušie

7 iemesli, kāpēc uzrodas bijušie
Gandrīz ikvienas sievietes dzīvē ir bijušas situācijas, kad pēc kāda laika uzrodas tās bijušais. Tas var būt pēc mēneša, pusgada vai pat vairākiem gadiem. Vēlies zināt kas notiek šāda vīrieša prātā?

1. Ego
Viens no biežākajiem iemesliem, kāpēc mēdz uzrasties bijušie partneri, ir to vēlme apmierināt savu ego. Šis cilvēks vēlas pārliecināties, ka tu viņu vēl atceries, pārdzīvo par viņu vai vēl joprojām mīli viņu, lai šādi varētu paaugstināt savu pašapziņu.

2. Līdzjūtības meklējumi
Labs emocionālais atbalsts mūsdienu pasaulē ir liels retums. Un ja jūs bijāt ne tikai mīļākie, bet arī labi draugi, tad ir iespējams, ka viņš tevī meklē to, ko nav atradis savā jaunajā dzīvē. Problēma ir tajā, ka tad kad viņš būs izraudājies par savām problēmām, viņš atkal pazudīs. Tādēļ, pirms meties šo cilvēku mierināt, tev vajadzētu labi apdomāt, vai viņš ir tava laika un enerģijas vērts.

3. Viņš saprata, ka citur nekā labāka nebūs
Kad cilvēki ilgi cilvēki nodzīvo attiecībās, kuras nekad nav bez saviem trūkumiem vai problēmām, cilvēkiem sāk šķist, ka ar citu cilvēku viss varētu būt labāk. Viņš var aiziet, padzīvot ar citu cilvēku, saprast, ka arī šīs attiecības nav ideālas, un atgriezties pie tās kura ir pārbaudīta gadiem ilgi un kuru tas pazīst labāk.

4. Viņš tiešām tic, ka jūs joprojām esat draugi
Šķiroties tik bieži lietotā frāze: “Labāk paliksim draugi” visbiežāk gan ir domāta tikai kā atruna, lai šķiršanās būtu pēc iespējas mierīgāka un nesāpīgāka. Tomēr reizēm cilvēki tiešām tic, ka šāda draudzība ir iespējama. Visbiežāk gan tas notiek tad, ja jums tiešām ir bijušas draudzīgas attiecības.

5. Ego 2
Viņš ir mainījies, viņa dzīve ir kļuvusi labāka, un viņš vēlas zināt kā iet tev, palielīties ar saviem panākumiem un šādi iepriecināt savu ego.

6. Viņš grib seksu
Vecais labais sekss ar bijušo. Jūs joprojām viens otru labi ziniet, tomēr tagad jums vairs nav nekādu pienākumu vienam pret otru.

7. Viņš tiešām grib otru iespēju
Reizēm tikai kādu zaudējot, cilvēki saprot, ko tie ir zaudējuši un tad tie patiešām ir gatavi censties, lai tiem viss izdotos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

10 − 8 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.