14 pazīmes, ka tev vajag nevis vīrieti, bet suni

14 pazīmes, ka tev vajag nevis vīrieti, bet suni
Vēlies, lai viņš katru vakaru satiek tevi tā, it kā nebūtu tevi redzējis veselu gadu? Lai viņš vienmēr par tevi priecājas un nekad tevi nekritizē? Gribi, lai viņš vienmēr ir skatās tikai tavu seriālu un nekad neskatās hokeju? Nu ko mīļā, iespējams, ka tev vajag nevis vīrieti, bet suni. Ienāc un pārbaudi to!

1. Tu ilgojies pēc nebeidzama prieka un atzinības
Katra tava atgriešanās mājās tiks atzīmēta ar priecīgām rejām un slapjiem skūpstiem. Turklāt viņam būs pilnīgi vienalga, vai tu biji prom visu dienu vai tikai izskrēji uz piecām minūtēm pēc maizes, viņš vienmēr priecāsies tā, it kā nebūtu tevi redzējis veselu gadu.

2. Tev vajag kādu, kas dievina tavus pieskārienus
Pat viegla auss pakasīšana spēj padarīt viņu ļoti laimīgu un, kad tu to pārtrauksi, lai pievērstos citām nodarbēm, tev būs iespēja ieskatīties vienās no pasaules skumjākajām acīm. Viņš būs laimīgs tikai par tavu klātbūtni vien. Turklāt neviena sieviete nekad nespēs tev viņu atņemt.

3. Tu sapņo par kādu, kas tevi apskaus visas filmas garumā
Var jau būt, ka viņš pat nepaskatīsies uz ekrānu, tomēr viņš pavisam noteikti būs sajūsmā par iespēju tev pieskarties. Turklāt viņam nekad nenotirps roka un nekad nesāks sāpēt plecs.

4. Tu gribi doties kopīgās pastaigās turklāt vairākas reizes dienā
Īpaši agri no rīta un vēlu vakaros, kad ielās ir maz cilvēku, bet gaisā virmo romantika? Viņš, protams, apstāsies visnegaidītākajās vietās un var sākt dzīties pakaļ mašīnām. Tomēr tu vari būt pilnīgi droša, ka viņš šīs pastaigas gaidīs vēl vairāk nekā tu.

5. Tev patīk glaudīt viņa matus
Kas var būt labāks par maigu un mirdzošu vilnu, kuru var glaudīt bezgalīgi ilgi? Turklāt viņam nebūs iebildumu pret eksperimentiem ar jauniem šampūniem, kas sola vēl labāku spīdumu.

6. Tu vēlies, lai viņam nav lielākas laimes kā atrasties vienā gultā ar tevi
Brīdis, kad tu ar vieglu uzsitienu pa gultu paaicini viņu pie sevis, sagādās viņam patiesu prieku. Turklāt tā tas būs gan jūsu attiecību pirmajos mēnešos, gan arī pēc piecu gadu kopdzīves.

7. Tu mīli tos, kuri nav izvēlīgi ēdiena ziņā
Iegādājoties suni tev atkrīt jebkuri ar ēdiena gatavošanu saistīti uztraukumi, viņš ēdīs jebko. Ja ne pirmajā dienā, tad pēc triju dienu badošanās noteikti.
14 pazīmes, ka tev vajag nevis vīrieti, bet suni

8. Tev nepatīk, ja viņam ir slikts garastāvoklis, bet pati mīli paskumt
No suņa tu nekad nedzirdēsi tekstiņus par kritiskajām dienām. Viņš nedusmosies, ja emociju uzplūdā tu kaut ko sasitīsi vai nolamāsi viņu. Turklāt viņš zina, ka labākās zāles pret pārdzīvojumiem ir samīļošana.

9. Tev patīk kontrolējama aizsardzība
Satiekot kādu tavu draugu vai paziņu, viņš, protams, draudīgi ries un varbūt pat centīsies iekost, taču pārstās to darīt tiklīdz kā sapratīs, ka šis cilvēks nav bīstams.

10. Tu vēlies, lai viņš tevi saprot bez vārdiem
Jebkurās tavās bēdās, stresos un pārdzīvojumos viņš vienkārši būs ar tevi, visu sapratīs, ļaus tev sevi apskaut un izraudāties uz viņa pleca. Turklāt viņš neliks tev saprast, ka viņam nav ērti.

11. Tev patīk, ja tevi vienmēr uzklausa
Varbūt viņš nesapratīs daudz komandu, tomēr viņš vienmēr saausīsies izdzirdot tavu balsi, klausīsies tevi stundām ilgi un nekad tevi nepārtrauks.

12. Tev vajag labu kompāniju izbraucieniem ar auto
Viņš sēdēs pasažiera krēslā un viņam būs vienalga, kur jūs brauksiet, galvenais, lai tas būtu kopā ar tevi. Turklāt viņš nekad necentīsies pārslēgt radio uz citu radiostaciju.

13. Tu gribi būt viņa stiliste
Rūtains svīteris pie dzelteniem gumijas zābakiem? Kāpēc ne?! Pat ja viņš centīsies pretoties, gala vārds vienalga piederēs tev. Viņš var būt gan Ziemassvētku rūķītis, gan tavs Lieldienu zaķis. Viņa garderobes izvēle ir tikai un vienīgi tavās rokās.
14 pazīmes, ka tev vajag nevis vīrieti, bet suni

14. Tu dievini smukulīšus
Ko tur liegties, viņš ir skaists un uz viņu var skatīties stundām ilgi. Lai kas arī nenotiktu, viņš būs un paliks pasaules viskaistākais suns. Nu vismaz tavās acīs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

twenty − two =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.