Svaru horoskops 2017. gadam

Svaru horoskops 2017. gadam

Svaru horoskops 2017. gadam

2017. gadā Svaru panākumi būs pilnībā atkarīgi no pašiem Svariem. Liktenis tiem dāvās daudz iespēju audzēt savu labklājības līmeni, galvenais būs nepalaist tās garām. Sākot strādāt pie kāda projekta, būtu ļoti svarīgi ieguldīt tajā visus savus spēkus, kā arī izrādīt pietiekošu izlēmības un patstāvības līmeni.
Praktiski visiem Svariem 2017. gadā būs iespēja pāriet uz jaunu attīstības līmeni. Īpaši tas attieksies uz Svaru vīriešiem, kuriem būs jāsaskaras ar nepieciešamību risināt dažādas problēmas. Šīs problēmas, protams, būs iespējams atrisināt dažādos veidos. Zvaigznes sola, ka 2017. gadā Svariem būs pa spēkam jebkuri uzdevumi, īpaši ja tie ar šiem uzdevumiem saskarsies pirmoreiz. Svari pratīs izmantot savu intelektu, tie spēs viegli atrast jaunas idejas un uzreiz arī realizēs tās. Tas pārsteigs visus apkārtējos. Cilvēkus iespaidos Svaru spēcīgā enerģētika un daudzi sāks tiekties pēc kontakta ar tiem. Tas Svariem būs labākais laiks, lai pulcētu ap sevi domubiedrus un realizētu sevi. Sevi realizēt gan vajadzētu kādā vienā jomā, jo šajā gadā Svariem nevajadzētu izkliedēt savu uzmanību uz vairākām jomām.

Mīlestība
2017. gadā Svariem pietiks enerģijas ne tikai darbiem, bet arī personīgajai dzīvei. Pieaugs Svaru interese pret pretējo dzimumu, un tas noteikti būs abpusēji. Tomēr Svariem nevajadzētu pārāk aizrauties ar īslaicīgiem sakariem, jo 2017. gadā pieaugs iespēja, ka Svari varētu satikt savu otro pusīti. Kamēr, dzenoties pēc viegla flirta, ir viegli palaist garām savu īsto un vienīgo. Vientuļajiem Svariem var nākties par savu mīlestību pacīnīties. Svari saskarsies ar konkurentu vai potenciālā partnera nevēlēšanos iziet uz kontaktu. Tas ietekmēs Svaru garastāvokli, un tas tiem varēs mainīsies pat vairākas reizes dienā. Svariem tomēr vajadzētu par šo cilvēku pacīnīties, īpaši ja tie jūt, ka tas ir to īstais cilvēks. Ja Svari iegūs šī cilvēka simpātijas, tiem vajadzētu apprecēties vēl gada pirmajā pusgadā, jo no jūlija līdz pat pašām gada beigām izredzes izveidot stipru ģimeni samazināsies.
Svariem, kuriem jau ir ģimene vai mīļotais cilvēks vajadzētu izvairīties no romāniem ārpus attiecībām. Pāris gadījuma sakaru vēl var palikt nepamanīti, tomēr nāks kāds cits sakars, kas noteikti tiks pamanīts un tam sekos lieli strīdi, kas var novest arī pie šķiršanās.

Nauda
Jaunajā gadā Svariem ir sagatavota līdera un garīgā iedvesmotāja loma. Tieši Svari būs tie, kas dos pirmo grūdienu ideju īstenošanai un tie kas pulcēs ap sevi domubiedrus jaunu projektu īstenošanai. Veiksme Svariem tiks garantēta gan jau sen uzsāktās lietās, gan pavisam jaunos biznesa virzienos. Vienīgais, kas Svariem būs vajadzīgs tas, ir precīzi aprēķināts rīcības plāns un vadoša loma tajā. Tāpat Svariem arī noteikti vajadzētu ieklausīties savā iekšējā balsī, kas tiem dos daudz pareizu atbilžu. Strādāt Svaru pakļautībā būs viegli un patīkami, cilvēkiem patiks to darījumu ķēriens un prasme organizēt dažādus procesus.
Tie Svari, kas ir sākuši strādāt pavisam nesen, var droši uzņemties kāda neliela projekta realizāciju. Tas tiem dos iespēju parādīt savus talantus, kurus novērtēs arī to priekšniecība. Bet tiem Svariem, kuri jūtas pārāk aizsēdējušies vienā vietā, var droši meklēt jaunu darbu. Jaunā darba izvēli gan labāk izdarīt vadoties nevis pēc finansiālās puses, bet gan pēc iespējas pielietot savas zināšanas. Ļoti iespējams, ka drīz šāds darbs nesīs arī ļoti labu atalgojumu.
Svaru intuīcija ieteiks tiem arī izdevīgas iespējas naudas ieguldīšanai, bet tas cels Svaru ticību saviem spēkiem. Savukārt šī pārliecība ļaus Svariem iziet uz šādiem tādiem riskiem, kas rezultātā tiks attaisnoti. Jaunajā gadā Svariem finansiāli zaudējumi nav gaidāmi. Svariem gan var nākties dalīties savā peļņā ar tuviem cilvēkiem, kuriem būs vajadzīga palīdzība. Neatsakiet, ir ļoti iespējams, ka šie cilvēki jums vēl izdarīs kādu pakalpojumu.

Veselība
Svariem vajadzētu būt īpaši uzmanīgiem gada pirmajā kvartālā, īpaši rīkojoties ar asiem priekšmetiem un esot uz ceļa. Pastāv iespēja, ka šajā laikā Svari var gūt kādu traumu. Šajā laikā Svari var arī saaukstēties, bet savas aizņemtības dēļ to neņemt vērā. Būtu gan labāk ja Svari tomēr ļautu sev kaut pāris dienas paslimot, pretējā gadījumā slimība var ievilkties. Citādi ar Svaru veselību nekādu nopietnu problēmu nebūs, tie labi jutīsies un rūpēsies par savu veselību. Atvaļinājumu būtu labāk pavadīt pie jūras. Peldes un sauļošanās nomierinās nervus un dāvās pozitīvas emocijas. Nav izslēgts, ka tieši esot ārzemēs Svari iepazīsies ar kādu jaunu ārstniecības metodi, pie kuras tie pieturēsies līdz pat savas dzīves beigām.

Vīriešu Svaru horoskops 2017. gadam
Svaru vīriešu kārtas pārstāvjus gaida saspringts darbs. Daudzi uzņemsies lielus projektus, kuru realizācija tos mētās no vienas galējības citā, pēkšņi radot milzīgu interesi un tikpat pēkšņas antipātijas. No šādas viļņošanās var arī izvairīties, vajag tikai savākt labu komandu un pareizi sadalīt pienākumus. Uzveļot visu atbildību tikai sev, Svari var neizturēt un padoties.
Tiklīdz kā darbs vairs neaizņems visu Svaru laiku, tie varēs pievērsties mīlestībai. Pastāv liela iespēja, ka vientuļie Svaru vīrieši beidzot satiks savu mīlestību, par kuru tie tik ilgi jau ir sapņojuši. Visticamāk ka tas notiks pašā vasaras sākumā. Ja tā tas tiešām notiek tad labāk nevilkt garumā ar bildinājumu, pretējā gadījumā šī sieviete var zaudēt interesi. Arī precētos Svaros var rasties zināmas jūtas pret kādu sievieti. Tas tos nomocīs, bet drīz vien tas pāries pats no sevis. Svari lutinās sev mīļos cilvēkus ar dārgiem pārsteigumiem. Naudas tam būs pietiekoši. Naudas pietiks arī visai lieliem pirkumiem un pastāv iespēja, ka Svari iegādāsies kādu nekustamo īpašumu.

Sieviešu Svaru horoskops 2017. gadam
Jaunajā gadā Svaru sievietes varēs aizmirst par problēmām un dzīvot savam priekam. Tām parādīsies iespēja ievērojami uzlabot savu labklājību kas iepriekšējo gadu laikā ir diezgan sašķobījusies. Arī vīriešu kārtas pielūdzēju netrūks un tie būs gatavi risināt visas Svaru sieviešu problēmas, sākot no materiālajām un beidzot pat ar sīkām sadzīves neērtībām. Tas Svaru sievietēm ļaus atslābināties un pilnībā atklās to sievišķību. Daudzi pāri sāks domāt par laulībām. Precētām sievietēm vajadzētu uzmanīties un pārāk neļauties citu vīriešu aplidošanai, tas var sabojāt attiecības ar vīru.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

3 × 4 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.