Skorpiona horoskops 2017. gadam

Skorpiona horoskops 2017. gadam

Skorpiona horoskops 2017. gadam

2017. gadā daudzi Skorpioni nonāks lielu pārmaiņu priekšā. Pēc šīm pārmaiņām Skorpioni savu dzīvi sāks dalīt divās daļās: “pirms” un “pēc” Par lūzuma posmu Skorpiona dzīvē kļūs jauna cilvēka satikšana.
Skorpions ļausies pārmaiņu vējam, tam sagribēsies atstāt pagātnē vecos kolēģus, garlaicīgo darbu un mainīt savu dzīvi. Sekojot savam apbrīnas objektam, Skorpioni būs gatavi doties uz otru pasaules malu, pamest ģimeni un draugus. Kāds skorpions nomainīs arī darbu.
Izmaiņas Skorpionu dzīvē mainīs arī tā pasaules uztveri. Drosmīgākos Skorpionus tas iepriecinās, bet ne tik drosmīgie var arī nobīties. To, kas notiks tālāk, būs pilnīgi atkarīgs no paša Skorpiona. Zvaigznes iesaka noriskēt un spert soli nezināmajā, šādi atklājot sev citu pasauli. Tas gan var neiepatikties Skorpionu radiniekiem, tomēr paies laiks un tie Skorpionu pieņems tādu, kāds tas ir kļuvis.

Mīlestība
Skorpionam jaunais gads būs piepildīts ar patīkamiem iespaidiem. Gailis Skorpioniem uzdāvinās daudz jaunu paziņu un romantisku tikšanos. Jāsaka, ka daudzus cilvēkus piesaistīs Skorpionu pozitīvā enerģija. Arī paši Skorpioni ar prieku ļausies jauno paziņu iepazīšanai un pavisam drīz aizraušanās pārvērtīsies par nopietnām jūtām. Tiklīdz kā Skorpions sapratīs, ka ir iemīlējies, tam nāksies sākt cīnītie par šīs personas uzmanību, jo šis nebūs parasts cilvēks, bet neordināra, spēcīga un tiešām iespaidīga personība. Tikai šāds cilvēks spēs aizraut Skorpionu.
Zvaigznes sola, ka viss beigsies labi. Vientuļie skorpioni satiks savu ilgi gaidīto otro pusīti, bet precētajiem Skorpioniem var nākties piedzīvot šķiršanos. Tas būs nepieciešams to jaunajai laimei. Ielaisties gadījuma sakaros nav vērts, priekšā jūs gaida patiesa laime.

Nauda
Jaunajā gadā Skorpioni jutīs jaunu spēku pieplūdumu. Ņemot vērā to ka Skorpioniem jau tāpat piemīt spēcīga enerģētika ir jādomā, ka tie šajā gadā sasniegs kaut ko tiešām iespaidīgu. Daudzi Skorpioni nonāks karjeras kāpņu pašā augšā un vēl vairāk nostiprinās savu statusu.
Šajā gadā Skorpioniem vajadzētu savākt komandu no tādiem pašiem enerģiskiem cilvēkiem, kāds ir Skorpions, un iegūt kādu uzticamu aizbildni. Šādi cilvēki noteikti ir un visticamāk ka jūsu spēcīgā enerģija tos jau pievelk. Zvaigznes iesaka arī izvēlēties kādu kreatīvu partneri, kurš ir spējīgs radīt pietiekoši daudz jaunu ideju. Apvienojiet spēkus un izmantojiet savus sakarus, tad panākumi būs garantēti.
Skorpionu enerģija neļauj tiem klusēt, tad kad tos apvaino, un tie noteikti aizsargās sevi un savus uzskatus. Iespējams, ka tas pat kļūs par iemeslu tam, lai kāds Skorpions aizietu no darba un izveidotu biznesu, kuru tas veiksmīgi spēs attīstīt. Sākumā to ļoti nomocīs finansiālie jautājumi un uzņēmumā tiks ieguldīts viss līdz pēdējam centam. Tomēr par to nav jāuztraucas, visdrīzāk viss pilnībā atmaksāsies. Gada otrajā pusē ienākumi pamazām stabilizēsies. Turklāt gada pirmajā pusē zvaigznes Skorpioniem iesaka iegādāties automobili, lai arī cik smagi tas tajā brīdī nebūtu. Vēlāk tam līdzekļu nepietiks.

Veselība
Jau no paša gada sākuma Skorpioniem vajadzētu sākt stiprināt savu imunitāti. Turklāt ne patstāvīgi, bet pieredzējuša ārsta uzraudzībā. Ja laicīgi netiks nostiprināta Skorpiona veselība, tā var to pievilt visnepiemērotākajā brīdī.
Zvaigznes Skorpioniem iesaka uzmanīties ar pārāk lielu aizraušanos ar antibiotikām, tas var novest pie problēmām zarnu mikrofloru. Tā dēļ Skorpions var sākt bieži ciest no dažādām saaukstēšanās slimībām un pat nokļūt slimnīcā, turklāt uz ilgu laiku.
Lai no tā izvairītos, Skorpionam būtu jāieklausās sava organisma signālos un pie pirmajiem slimības simptomiem jāgriežas pie ārsta. Kopumā Skorpioniem vajadzētu sākt pieturēties pie veselīga dzīvesveida vairāk uzturēties svaigā gaisā un nodarboties ar fiziskām aktivitātēm.

Vīriešu Skorpionu horoskops 2017. gadam
Adrenalīna līmenis Skorpionu vīriešu asinīs sitīs visus rekordus. Vētraina darījumu un personīgā dzīve būs tā stihijas, kas ļaus Skorpioniem sajust dzīves ritmu. Skorpioni uzstādīs sev grandiozus mērķus un ātri virzīsies uz to sasniegšanu. Radušās problēmas tikai mobilizēs tos, liekot to prātiem strādāt ar dubultu jaudu. Un ir pilnīgi iespējams, ka Skorpiona centieni aizvedīs to līdz pat vadītāja krēslam.
Bet tie Skorpioni, kas jau ir vadītāji, ieņems vēl augstākus amatus. Tiem būs jāvada vēl vairāk cilvēku. Sabiedrības labā strādājošie parādīs sevi daudz plašākā mērogā. Iespējams, ka tiem pat radīsies iespēja ķerties pie valsts vai pasaules problēmu risināšanas. Šajā gadījumā to panākumi būs atkarīgi tikai no viņiem pašiem.
Skorpionu personīgā dzīve būs nedaudz juceklīga. Darbaholiķi var ielaisties kādā dienesta romānā un sākt apvienot darbu ar personīgo dzīvi. Bet vientuļie Skorpionu vīrieši var sākt aizrauties ar kādu aizņemtu dāmu. Zvaigznes Skorpioniem iesaka sevi nedaudz apvaldīt un tomēr censties dzīvot mierīgāk.

Sieviešu Skorpionu horoskops 2017. gadam
Arī Skorpionu sievietes 2017. gadā gaida panākumi darbā. Lielā mērā to veicinās arī šo sieviešu apbrīnojamās pārliecināšanas spējas. To priekšā atvērsies agrāk slēgtas durvis un pie horizonta pavērsies tādas perspektīvas, par kurām tās agrāk pat neuzdrošinājās domāt. Šīs sievietes būs kā radītas arī sabiedriskā līdera lomai.
Skorpionu dāmām labi veiksies arī ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Tās gaida daudz neaizmirstamu un patīkamu momentu.
Zvaigznes iesaka nedaudz atlikt darbu un darījumus un vairāk pievērsties personīgajai dzīvei. Netaupiet uz savas ārienes un veselības rēķina, vajadzības gadījumā sāciet ievērot diētu. Ja Skorpionu sieviete satiks savu otro pusīti un saņems bildinājumu, tad laulībā būtu labāk stāties pēc tās dzimšanas dienas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

5 × three =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.