Lauvas horoskops 2017. gadam

Lauvas horoskops 2017. gadam

Lauvas horoskops 2017. gadam

Cēlās un patstāvīgās Lauvas 2017. gadā saskarsies ar neparastu un tām neierastu situāciju – tām praktiski nebūs jācīnās par peļņu. Lauvu zīmē dzimušie ir pieraduši visu sasniegt paši un tādēļ situācijā, kad tām viss pats krīt rokās, tās jutīsies nedaudz apmulsušas. Liktenis Lauvām dāvās arī daudz neparedzamu situāciju, kuras tomēr vienmēr beigsies labi. 2017. gadā zvaigznes Lauvām būs ļoti labvēlīgas.
Lauvu stabilitāti gan nedaudz iztraucēs virkne sarežģījumu, kas būtu tūlīt pat jārisina. Pretējā gadījumā šie sarežģījumi pārveidosies krietni nopietnākas situācijas. Jaunajā gadā Lauvām nenāktu par ļaunu kļūt arī elastīgākām, tas spētu vairākkārtīgi palielināt Lauvas panākumu iespēju. Tāpat Lauvām jaunajā gadā vajadzētu izvēlēties tikai vienu mērķi, citādāk tās riskēs palikt bez nekā. Koncentrēšanās uz vienu mērķi ne tikai to ļaus sasniegt, bet arī ļaus saglabāt mieru un pasaudzēs nervus. Nervu pārslodzes var novest pie tā, ka Lauva vairāk zaudēs, nekā iegūs. Turklāt hronisks nogurums var atstāt iespaidu uz veselību.

Mīlestība
Mīlestības jomā zvaigznes Lauvām dāvās daudzus patīkamus mirkļus. Galvu reibinoši romāni un viegls flirts – tas viss Lauvām 2017. gadā būs. Lauvas sajutīsies īpaši pievilcīgas un neatvairāmas. Tomēr Lauvām nevajadzētu aizrauties un izturēties pret to pārāk nopietni, jo ir tikai neliela iespēja, ka vientuļajām Lauvām šajā gadā izveidosies ilglaicīgas attiecības. Pēc kāda laika var izrādīties, ka Lauvai ar tās jauno partneriem neveidojas garīga tuvība. Tādēļ labāk atslābināties, gūt baudu un dāvāt viens otram prieku, vienlaikus nedomājot par ilglaicīgām attiecībām
Vientuļās Lauvas sajutīsies vēl vientuļākas, un tos ļoti nomāks drauga vai draudzenes trūkums. Tomēr nav vērts skumt, šis periods drīz vien beigsies un pie horizonta parādīsies jaunas iespējas. Tie Lauvas, kuriem jau ir ģimene vai patstāvīgs partneris, vēlreiz pārliecināsies par savas izvēles pareizību. To otrā pusīte būs tiem blakus īstajā brīdī un tas to attiecībās ienesīs vēl vairāk siltuma un romantikas. Lauvām būs tik labi, ka tās pat nedomās par kaut kādiem grēciņiem ārpus attiecībām.

Nauda
Gailis Lauvām dāvās karjeras izaugsmes iespējas vai ļaus gūt visai iespaidīgu izdevīgumu. Tomēr tā dēļ Lauvām nāksies lūgt palīdzību kolēģiem, bet Lauvas, kā zināms, mīl strādāt vienas. Iespējams, ka tas nedaudz ievainos to pašcieņu, tomēr šoreiz būtu labāk no saviem principiem atkāpties. Tas būs īpaši svarīgi, ja tiek plānots kāds milzīgs projekts, kura realizācija prasīs daudz spēka. Īpaši ja ņem vērā, ka Lauvu tuvumā ir cilvēki, kurām tās var un kuriem pat vajag uzticēties. Šie cilvēki palīdzēs Lauvām realizēt to plānus. Turklāt tas arī uzlabos Lauvu reputāciju. Zvaigznes iesaka ķertie pie tādiem projektiem, kas agrāk šķita pārāk traki vai pārāk sarežģīti. Lauvām viss izdosies.
Mūsdienu straujā pasaule diktē savus noteikumus, un arī Lauvām nāksies apgūt jaunas zināšanas un prasmes. Daudz neskaidrību un sarežģījumu sagādās arī konkurenti un skauģi. Tādēļ ir vērts palūgt, lai kolēģi citiem neizpauž visus jūsu projekta smalkumus. Zvaigznes arī iesaka uzmanīties darījumos ar naudu. Esiet uzmanīgi plānojot izdevumus, pretējā gadījumā var rasties sarežģītas situācijas. Labākais laiks biznesa paplašināšanai būs gada sākums, lielus pirkumus labāk veikt pavasarī, bet vasara ir labākais laiks kredītu ņemšanai. Rudenī un ziemā nav ieteicams pirkt automašīnu, ieguldījumi var izrādīties neveiksmīgi.

Veselība
Nekādas nopietnas veselības problēmas Lauvām nav gaidāmas, pat vairāk – to organisms strādās kā labi noregulēts mehānisms. Tomēr tas vēl nenozīmē, ka var pārstāt rūpēties par veselību. Ir jāievēro visi profilaktiskie pasākumi veselības saglabāšanai. Zvaigznes Lauvām iesaka izvairīties no pārsalšanas, tā var kļūt par nopietnu sarežģījumu iemeslu. Tāpēc ziemā vajadzētu kārtīgi saģērbties un arī pavasaros un rudeņos nevajadzētu nenovērtēt to vēsumu. Gads būs veiksmīgs tām Lauvām, kuras vēlas piekoriģēt savu figūru. Fitnes un viegla diēta spēs darīt brīnumus. Labākais laiks, lai atbrīvotos no liekajiem kilogramiem, ir pavasaris. Tāpat Lauvām nāks par labu baseina apmeklējumi vai skriešana.

Vīriešu Lauvu horoskops 2017. gadam
Jau no paša janvāra sākuma Lauvu vīrieši būs aizņemti ar svarīgiem darbiem. Notikumu būs daudz, un diemžēl ne visi no tiem būs patīkami. Gada pirmos trīs mēnešus Lauvu nepametīs sajūta, ka tas atrodas ienaidnieku ielenkumā. Daudzi uzsākumi nebūs veiksmīgi un Lauvas nejutīsies savā ādā. Projekts, kurā Lauva būs ieguldījis daudz spēka un enerģijas, šķitīs neveiksmīgs. Tomēr šī melnā josla drīz vien beigsies. Jau aprīlī viss sāks nokārtoties. Konkurenti un nelabvēļi Lauvām liks mieru, uzlabosies situācija ar finansēm un stabilizēsies ieņēmumi. Lielā slodze darbā tikpat kā neatstās spēkus un laiku, ko veltīt ģimenei. Lai šajā laikā izvairītos no nesaskaņām, Lauvām vajadzētu parunāt ar mājiniekiem, izskaidrot situāciju, pārliecināt, ka tas tos visu joprojām mīl un apsolīt, ka šāda aizņemtība nebūs ilgstoša. Un tad arī visi ģimenes locekļi ar sapratni pieņems jūsu situāciju. Dodieties ar visu ģimeni kādā braucienā, vēlams, lai šis brauciens notiktu ziemas pirmajā mēnesī. Nav izslēgts, ka 2017. gadā Lauvu ģimenēs uzradīsies ģimenes pieaugums.

Sieviešu Lauvu horoskops 2017. gadam
Lauvu sievietes gaida ļoti piesātināts gads. Tas nesīs daudz notikumus gan darbā, gan arī privātajā dzīvē. Turklāt salīdzinoši bieži šīs abas sfēras pārklāsies un tas Lauvai liks sajustie kā varonei no kinofilmas. Pat ir iespējams, ka kopīgs darbs pie kāda projekta pāraugs par stipru ģimeni. Galu galā rezultāts Lauvas iepriecinās, tas nesīs gan finansiālus ieguvumus, gan panākumus privātajā dzīvē. Nav šaubu, ka šāds saspringts dzīves ritms paņems daudz spēku un enerģijas, bet enerģija ir jāatjauno. Atvaļinājumu ir ieteicams ņemt rudenī un pavadīt to kādā siltākā vietā pie jūras. Tas Lauvām ļaus atslābināties, un visas problēmas, ar kurām tām pirms tam nācās saskarties, šķitīs vairs tikai nenozīmīgi sīkumi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

20 − 20 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.