Dvīņu horoskops 2017. gadam

Dvīņu horoskops 2017. gadam

Dvīņu horoskops 2017. gadam

2017. gadā Dvīņiem būs jāveic kāds svarīgs solis pretim gaišākai nākotnei. Labklājību Dvīņiem nodrošinās pareizi uzstādīts uzdevums. Dvīņiem nevajadzētu pieņemt lēmumus, kuri nav labi apdomāti un par kuros nav izpētīti visi iespējamie zemūdens akmeņi. Viss noteikti ir jāapdomā un jāapsver iespējamie riski, lai vēlāk nav jāsūkstās par neiegūto izdevīgumu. Kļūda var maksāt ne vienu vien zaudētu gadu. Bet citādāk zvaigznes Dvīņiem būs labvēlīgas gandrīz visos to uzsākumos.
Dvīņiem Gaiļa gads būs piepildīts ar priecīgiem iespaidiem un veiksmīgiem uzsākumiem. Šis gads Dvīņiem visādā ziņā būs pozitīvs laiks. Šoreiz tie pilnībā varēs paļauties uz to pašu savu intuīciju, kas tos pirms tam ne reizi vien ir pievīlusi. Nedrošiem un šaubīgiem cilvēkiem, to iekšējā balss palīdzēs pieņemt pareizo lēmumu. Notikt tas var jebkur un jebkad, vai tas būtu sapnis, draudzīga pasēdēšana vai pat sabiedriskais transports. Daži Dvīņi spēs saredzēt likteņa zīmes, pat vienkārši klausoties radio. Galvenais nepalaist tās garām, ieklausīties tajās un sākt rīkoties. Tad arī Dvīņi noķers savu veiksmi. Uztverot domu, tūlīt ir arī jāsāk rīkoties, vēl kamēr nav zudis entuziasms. Tas gan nav Dvīņiem raksturīgi, tomēr pacensties vajadzēs. Arī zvaigznes būs izkārtojušās tā, ka no darba izvairīties neizdosies. Tomēr kad pienāks laiks saskaitīt visus ieguvumus un zaudējumus, Dvīņi apjautīs, ka tie ne velti ir centušies.

Mīlestība
Ilgstošas, vienā etapā iestigušas attiecības vai attiecības malā – šajā gadā tas noteikti nebūs par Dvīņiem. 2017. gadā viss kļūs tik nopietni kā vēl nekad iepriekš. Kāds Dvīnis gan vēl ļausies vieglu sakaru vilinājumam, bet ap jūliju tas mainīsies. Daudzi atteiksies no brīva cilvēka statusa un sāks vīt ģimenes ligzdiņu. Tas, protams, iepriecinās to otrās pusītes, kuras jau būs diezgan nogurušas no Dvīņu nepatstāvības. Ieliet kādu karoti darvas medus mucā var tikai to radinieki, kuriem Dvīnis uzreiz var neiepatikties. Tomēr arī tas nebūs uz ilgu.
Daudziem Dvīņiem šis dzīves etaps var kļūt par savdabīgu brieduma pārbaudi. Dvīņiem arī vajadzētu kļūt pacietīgākiem un taktiskākiem, un strīdos nenostāties kādā vienā pusē. Tas Dvīņiem ļaus samazināt ienaidnieku skaitu un izbeigt konfliktus. Ģimenes cilvēkiem nesaprašanās gadījumā uzreiz vajadzētu salikt visus punktus uz “i” un parunāt ar visiem strīdā iesaistītajiem. Dvīņiem būs jākļūst par īstiem miera uzturētājiem, lai kā tiem to varbūt arī negribētos. Par konfliktus neitralizējošu faktoru var kļūt kāds mājdzīvnieks.

Nauda
Daudzi Dvīņi var krist izmisumā. Atskatoties pagātnē un analizējot rezultātus, tiem sāks šķist, ka tie neko nozīmīgu tā arī nav sasnieguši. Tomēr nav vērts sevi pārāk kritizēt, lai cik labi mums neietu, mums vienmēr gribēsies vairāk. Tas tad arī būs galvenais iemesls, kāpēc Dvīņi tā sāks par sevi domāt.
Starp citu, tieši 2017. gads Dvīņiem būs īpaši labvēlīgs sava biznesa uzsākšanai. Tie Dvīņi, kuri pēc sava biznesa nealkst, var sev uzstādīt mērķi iegūt jaunu amatu. Un visticamāk tie šo amatu arī iegūs, vajadzēs tikai ķerties pie darba. Tomēr visu uzreiz neizdosies iegūt, no sākuma ir jāaprēķina visi gājieni, jāsastāda rīcības plāns un stingri pie tā jāturas.
Pacentieties panākt, lai kolektīvs kļūtu saliedētāks, bet attiecības ar partneriem stiprākas. Tas būs svarīgi. Īpaši vajadzētu rēķināties ar tiem izpildītājiem, kuri dara visatbildīgāko darbu. Vēl gada sākumā Dvīņi krietni patērēsies, iespējams, ka tā būs nekustamā īpašuma iegāde vai ieguldījumi kādā projektā. Nav izslēgts, ka var nākties ņemt kredītu un savilkt ciešāk jostu. Tomēr visi izdevumi atpelnīsies ar uzviju. Tiem Dvīņiem, kuri paši ir kreditori, vajadzētu būt uzmanīgiem ar noslēgto līgumu punktu ievērošanu, pastāv iespēja, ka jūs tiksiet apkrāpti, bet tas var iedragāt jūsu finansiālo stabilitāti, vai iepīs kādā nepatīkamā lietā.

Veselība
2017. gadā par veselību Dvīņiem nebūs jāžēlojas. Papildus lieliskajai veselībai Dvīņi iegūs arī papildus enerģiju, un to spēs sajust visi apkārtējie. Dvīņi būs aktīvi un dzīvespriecīgi. Daudzi sāks domāt par veselīgu dzīvesveidu. Dvīņiem vajadzētu vairāk atrasties svaigā gaisā, kā arī neaizmirst par aktīvo atpūtu. Šajā gadā Dvīņi spēs izturēt visai daudz, tāpēc no lielām slodzēm nav jābaidās.
Atvaļinājumu labāk būtu pavadīt pie jūras, tas Dvīņiem dāvās daudz patīkamu emociju. Ūdens procedūras būs ļoti svarīgas, īpaši tiem kuri nesen būs nopietni slimojuši. Nenāktu par sliktu apmeklēt kādu sanatoriju vai kūrortu. Nevajadzētu arī aizmirst, ka, lai cik arī zvaigznes nebūtu labvēlīgas, ar veselību nedrīkst jokot, un ja jūtat kādus satraucošus signālus, tad noteikti griežaties pie ārsta.

Vīriešu Dvīņu horoskops 2017. gadam
Dvīņu vīriešiem šajā gadā atslābināties neiznāks, tie vienmēr jutīsies par kaut ko atbildīgi. Daudziem vajadzēs izšķirties: iet prom un veidot jaunu ģimeni vai tomēr atstāt visu tā kā ir. Vēl kādu citu Dvīni līdzīgi jautājumi mocīs saistībā ar to biznesu: sākt jaunu biznesu vai turpināt iesākto. Pēdējā gadījumā noteicošā kļūs materiālā puse. Izdarot nepareizu izvēli, tie riskē zaudēt visu. Tomēr zvaigznes iesaka atteikties no avantūrām un turēties pie pārbaudītām ģimenes vērtībām. Drīz viss pāries un jums vajadzēs atgriezties, bet Dvīņu reputācija jau būs cietusi. Kas attiecas uz biznesu, tad te gan labāk nevilkt garumā – izdevīgu piedāvājumu būs daudz un labāk nevienu no tiem nelaist garām.

Sieviešu Dvīņu horoskops 2017. gadam
Dvīņu sievietēm 2017. gads solās būt bagāts ar mīlas pārdzīvojumiem. Būs protams arī prieks, tomēr skumjo momentu būs vairāk. Lieta būs tajā, ka Dvīņu dāmas pievilks vīrieši, kuriem jau ir ģimene vai mīļotā. Šādi sakari, protams, paaugstinās adrenalīna līmeni, bet nekāda turpinājuma tiem nebūs.
Lai izvairītos no šādiem nevajadzīgiem pārdzīvojumiem, Dvīņu sievietēm šajā nelabvēlīgajā laikā vajadzētu veltīt vairāk laika darbam un savas fiziskās formas uzlabošanai, bet par mīlestību uz kādu laiciņu aizmirst. Esiet uzmanīgas, jo neveiksmes mīlas lietās var novest pie neuzmanības darbā, bet to noteikti nedrīkst pielaist. 2017. gadā Dvīņu sievietēm solās būt aizraujoša darba un lietišķā dzīves daļa.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

18 − 5 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.