Auna horoskops 2017. gadam

Auna horoskops 2017. gadam

Auna horoskops 2017. gadam

Aunu dzīvē beidzot ir pienācis laiks atslābināties un izbaudīt visu, ko dzīve spēj dot. Divi iepriekšējie, visai grūtie gadi nu ir aiz muguras un ir pienācis laiks baudīt sava darba augļus. Nevar gan apgalvot, ka viss pats no sevis nokritīs pie Aunu kājām. Lai kaut ko iegūtu, Aunam nāksies nedaudz piepūlēties un būt uzmanīgam. Tomēr tā vairs nebūs tik smaga cīņa, kā tas bija agrāk. Drīzāk to varētu dēvēt par pēdējo izrāvienu pirms finiša. Turklāt šo izrāvienu nāksies veikt gada pirmajā pusē, bet jau no vasaras Auniem sāksies visai patīkamas dzīves periods. Tas būs laiks, kurā varēs pilnībā nodoties pašpilnveidei, iepazīt savu “Es” un gūt garīgu piepildījumu. Tas noteikti būs daudz patīkamāks periods nekā tie divi iepriekšējie gadi, kad nācās cīnīties par materiālo labklājību un karjeras izaugsmi.

Mīlestība
Jaunais 2017. gads Auniem sola daudz iepazīšanos un daudz patīkamu tikšanos. Protams, ja vien tie paši to vēlēsies. Šajā gadā Auniem vajadzētu censties būt atvērtiem un draudzīgiem. Pastāv liela iespēja, ka kaut kur starp neskaitāmiem svešiniekiem ir atrodama Auna otra pusīte vai vismaz kāds ļoti labs draugs. Turklāt šajā gadā Auna ceļā trāpīsies nevis vienkārša pelēka cilvēku masa, bet gan augstākās raudzes intelektuāļi. Šādas personas parasti mīl dāvināt dārgas dāvanas un veikt cēlus darbus, un tieši tāpēc Auni varēs būt droši, ka šie cilvēki tiem nekad neatteiks savu palīdzību.
Par pavērsiena posmu Auna mīlas dzīvē kļūs jūlijs. Auna pāri malām plūstošā enerģija, harizma un iekšējais skaistums piesaistīs daudzu pretējā dzimuma pārstāvju uzmanību. Vientuļajiem Auniem šis būs labākais laiks, lai atrastu uzticamu dzīves draugu. Bet tie Auni, kuriem jau ir mīļotais cilvēks, piedzīvos patīkamu attiecību uzplaukumu. To attiecībās atvērsies otra elpa, un to dzīvēs parādīsies vieta romantiskiem vakariem, pārsteigumiem un jauniem iespaidiem.
Ģimenēm ar lielāku attiecību stāžu šāda tendence saglabāsies vēl vairākus gadus. Tie Auni, kas ar savām otrajām pusītēm ir iepazinušies vēl samērā nesen, sapratīs, ka šis gads tiem būs ideāls. Tos sagaida prieks un apgarotība, bet seksuālā dzīve būs jutekliska un dažāda. Un, protams, nebūs arī nekāda pamata partneru greizsirdībai.

Finanses
Kā jau tika minēts, Auniem 2017. gads būs savu darba augļu baudīšanas gads. Vēl nekad Aunu dzīvē nebūs bijis tik vienkārši un bezrūpīgi pelnīt naudu. Gandrīz nevienam Aunam neradīsies grūtības atrast veidus kā nopelnīt. Aunus iepriecinās šī gada biznesa perspektīvas, turklāt to planēta Mars, Aunus uzticīgi sargās no neveiksmē. Šis būs lielisks laiks, lai vairotu un nostiprinātu savu finansiālo labklājību, turklāt tas neprasīs milzu piepūli, pietiks, ja Auni pareizi noorganizēs savu darba laiku.
Nopelnīto naudu Auniem vajadzētu ieguldīt sevī, veikt modernizāciju un piestrādāt pie sava biznesa tēla daļas. Un protams, nedrīkst aizmirst, ka vislabākais ieguldījums ir izglītība, kas dod jaunas zināšanas un prasmes. Tas viss kopā palīdzēs Auniem nokļūt jaunā un perspektīvākā sabiedrībā. Rezultāts nebūs ilgi jāgaida. Vieni nomainīs darbības virzienu, bet citi pakāpsies pa karjeras kāpnēm, un tas noteikti nāks par labu to dzīves finansiālajai pusei. Tie kas vēl nav izveidojuši savu biznesu, šajā gadā droši varēs sākt pie tā strādāt. Zvaigznes būs jūsu pusē. Risks ciest neveiksmi ir neliels, turklāt negaidīti var uzrasties mecenāti, kas palīdzēs realizēt Aunu idejas.
Pats labvēlīgākais gada mēnesis būs Augusts. Šajā laikā kā no pārpilnības raga birs dažādi jaunu amatu un perspektīvu projektu piedāvājumi. Kaut arī gads Auniem solās būt veiksmīgs, tiem tomēr vajadzētu ieklausīties savu darbinieku un biznesa partneru viedoklī un apmainīties ar idejām. Tas ļaus uzturēt labu atmosfēru kolektīvā un samazinās neapmierinātības rašanās iespēju.

Veselība
Šajā gadā Auniem nav īpaši jābaidās no vīrusiem un dažādām saaukstēšanās slimībām, toties ir jāpievērš uzmanība savam emocionālajam stāvoklim. Īpaši gada pirmajā pusē. Iepriekšējo gadu laikā Aunu organisms ir tik ļoti novājināts, ka šādas tādas nespēka atskaņas būs jūtamas arī 2017. gadā. Tādēļ šajā gadā Auni var būt samērā pesimistiski pat visai normālos apstākļos. Saistīts tas būs ar to ka Aunu enerģijas līmenis vēl nebūs tika augsts, lai spētu tos aizsargāt no stresa un pārdzīvojumiem.
Cenšoties visiem parādīt savu “Es”, Auni riskē saskarties ar pilnīgu spēku izsīkumu, kas var novest pie dziļas depresijas. Lai izvairītos no nejaušām slimībām un migrēnas, Auniem vajadzētu atlikt savu lielo plānu realizāciju uz rudeni. Auniem nenāktu par ļaunu arī pacensties nostiprināt savu nervu sistēmu.
Gada otrā puse prasīs no Auniem arī pievēršanos profilaktiskām procedūrām. Pastāv iespēja, ka septembra otrajā nedēļā Auni iekļūs kādā ceļu satiksmes negadījumā, tādēļ šajā laikā visiem Auniem vajadzētu būt īpaši piesardzīgiem. Pastāv arī iespēja ka Auni var tikt pie kādas kuņģa vai zarnu trakta slimības no kuras nevarēs tik ātri izārstēties.

Vīriešu Aunu horoskops 2017. gadam
2017. gads Aunu vīriešu kārtas pārstāvjiem solās būt veiksmīgs vairākās sfērās. Ja divi iepriekšējie gadi Aunam nebija pilnīgi tukši un Auns vismaz nedaudz centās, tad šajā gadā tam noteikti paveiksies. Tomēr nevajag cerēt uz to ka veiksme to gaidīs pilnīgi visā. Auniem šajā gadā savu enerģiju vajadzētu virzīt vienā gultnē un vislabāk būs, ja tā būs biznesa vide vai personīgā biznesa attīstīšana. Šis būs labākais laiks, lai izietu no priekšniecības ēnas un realizētu savas idejas. Kas attiecas uz mīlestības lietām tad šajā gadā Auni riskē salauzt ne vienu vien sirdi, tomēr ir vērts piebremzēt, jo nākotnē Aunu Kazanovas tēls tiem var sagādāt nepatīkamus brīžus, un par savām darbībām kādreiz nāksies arī atbildēt.
Rudens otrajā pusē daudzi Auni nedaudz pieklusīs. Tas gan nenozīmēs, ka tie būs zaudējuši savu jaudu un enerģiju, vienkārši pienāks laiks paskatīties uz pasauli ar citām acīm, atstāt materiālās lietas un pievērsties domām par dzīves garīgo pusi. Daudzi Auni iegrims pārdomās par dzīves jēgu, tas, protams, nedaudz pārsteigs to draugus, kas pieraduši Aunu redzēt kā enerģisku iekarotāju. Zvaigznes ļoti iesaka Auniem veltīt savu vasaras atvaļinājumu ceļojumiem. Precētajiem Auniem labāk doties uz Austrumiem, kur tos noteikti sagaidīs laime. Savukārt neprecētajiem Auniem vajadzētu ļauties gadījuma varai, iekāpt pirmajā lidmašīnā un doties brīnuma meklējumos. Iespējams, ka tieši šis ceļojums uzdāvinās jums jaunu iepazīšanos, kas izmainīs visu jūsu dzīvi.

Sieviešu Aunu horoskops 2017. gadam
2017. gadā Aunu sieviešu dzīve vairāk līdzināsies filmai, nekā realitātei. Un tās noteikti būs pelnījušas visus galvu reibinošos un negaidītos sižeta pavērsienus, kuri šajā gadā noteikti būs. Par to visu būs samaksāts ar iepriekšējiem neveiksmīgajiem gadiem. Turklāt vētraina personiskā dzīve gaida ne tikai neprecētās, bet arī precētās Aunu sievietes. Tomēr precētajām ar to vajadzētu uzmanīties, ja vien tās nevēlas piedzīvot kādu negaidītu šķiršanos. Šķiršanās nesīs vientulību, bet savukārt no vientulības cilpas nebūs tik viegli izkļūt. Piepaceltais romantiskais garastāvoklis palīdzēs uzlabot arī darījumu aktivitāti. Daudzas Aunu sievietes šajā gadā gaida karjeras izaugsme, un tādēļ tām nevajadzētu baidīties uzņemties jaunus pienākumus un sarežģīti realizējamus projektus. Tās ar tiem tiks galā. Pat vairāk, veiksme Aunu sievietes gaida arī sabiedriskajā dzīvē, un iespējams, ka kāda sapratīsi, ka tieši šī sfēra ir tās aicinājums. Naudas problēmas arī nav gaidāmas tādēļ ir vērts paeksperimentēt ar savu ārieni, jauna frizūra vai matu krāsa kādai Aunu sievietei var izrādīties ļoti veiksmīga.
Visveiksmīgākais laiks ģimenes veidošanai būs vasara un decembra trešā dekāde. Šajā laikā arī vajadzētu parakstīt dažādas izdevīgas biznesa vienošanās. Tiem kuriem ir vajadzīgs atbalsts, šajā laikā atradīs tik ilgi gaidītos sponsorus.
Maijs un novembris ir laiks, kad Auniem vajadzētu uzmanīties un atturēties no neplānotiem pirkumiem kā arī uzmanīties un netikt apzagtam, jo zaudēto vairs neizdosies atgriezt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

two × two =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.