7 iemesli, kāpēc vīrietis nevar beigt

7 iemesli, kāpēc vīrietis nevar beigt
Bieži sievietes domā, ka, ja jau vīrietis ir ticis līdz seksam, tad tas noteikti piedzīvos arī laimīgās beigas. Un tik tiešām, parasti tas tieši tā arī notiek. Parasti. Un tomēr ne vienmēr. Uzzini septiņus iemeslus, kāpēc vīrietis nevar beigt!

1. Viņš ir “pārcenties” gatavojoties jūsu randiņam
Atsevišķi jauni vīrieši, nevēloties piedzīvot pārāk agru ejakulāciju, esot vēl tikai pirms seksa posmā, seko ieteikumam pašrocīgi noņemt “spriedzi” īsi pirms randiņa. Teorijā tas viss, protams, ir saprotami un loģiski. Tomēr, praksē šādam vīrietim var nedaudz pietrūkt laika spēku atgūšanai. Jāpiezīmē, ka līdzīgu efektu var atstāt arī pārāk aktīva dzimumdzīve.

2. Viņš speciāli sevi apvalda, lai atstātu uz tevi iespaidu
Viņš vienkārši vadās pēc principa: “jo ilgāk, jo labāk” Tāpēc ja tu jau esi izbaudījusi visu, ko gribēji izbaudīt, un jau sāc no tā visa nogurt, liec viņam noprast, ka tu vēlies, lai viņš beigtu. Centies gan to izdarīt maksimāli delikāti.

3. Pārāk daudz alkohola
Nav daudz tādu lietu, kurām alkohols nāktu par labu un sekss jau nu pavisam noteikti nav šo lietu sarakstā. Viss var būt ļoti ilgi, un nav nekādu garantiju, ka laimīgās beigas vispār būs. Tomēr ar alkoholu viss nav tik acīm redzami, lai ciestu seksa kvalitāte, vīrietim nebūt nav jābūt galīgā nemaņā. Reizēm vīrietis var būt pat diezgan adekvātā stāvoklī, bet alkohols savu darbiņu jau būs paveicis.

4. Stress
Stress ir viens no visu laiku labākajiem seksuāla garastāvokļa slepkavām. Ievilkušās problēmas darbā vai mājās var izsist no ierindas pat pašus stiprākos no mums. Jo vairāk cilvēks sāk par šīm problēmām pārdzīvot, jo mazāk tas spēj domāt par kaut ko citu. Viss ko tu vari darīt, tas ir ļaut viņam atslābināties un radīt pēc iespējas psiholoģiski komfortablākus apstākļus.

5. Viņš ir pārāk pieradis pie kāda noteikta beigšanas veida
Locekļi tāpat kā to saimnieki var kļūt par savu ieradumu vergiem. Iespējams, ka šis vīrietis ir pieradis pie kāda noteikta masturbācijas veida, kāda noteikta ātruma, leņķa vai pozas. Un tagad cits stimulācijas veids to vairs nespēj apmierināt. Vienīgais, kas tev atliek, tas ir mēģināt radīt tos apstākļus, pie kādiem šis vīrietis ir pieradis, vai arī palīdzēt viņam ar roku. Tikpat spēcīgi, tikpat ātri un vajadzīgajā leņķī…

6. Problēmas ar veselību
Ar veselību nav nekādi joki. Vairākas ar seksuālo sfēru nesaistītas slimības var atstāt ietekmi uz vīrieša intīmo dzīvi. Šādas slimības ir, piemēram, diabēts, atsevišķas sirds un sirds asinsvadu slimības, izkaisītā skleroze un citas. Reizēm pat pārslimota gripa var atstāt zināmu ietekmi.

7. Jaunas zāles
Vēl kāds neparasts iemesls, kāpēc vīrietis nevar beigt ir jaunas zāles. Ja viņš tev zvēr, ka ar viņu nekad agrāk nekas tāds nav noticis, un, ja viņš pavisam nesen ir sācis dzert jaunas zāles, tad vainu var novelt uz tām. Šāds blakusefekts ir vairākiem medikamentiem. Nav šaubu, ka veselība ir svarīgāka par orgasmu tāpēc no zālēm nevar atteikties. Tomēr var parunāt ar ārstu un noskaidrot vai tas nevar izrakstīt citas zāles vai vismaz samazināt vainīgo zāļu devu.

One thought on “7 iemesli, kāpēc vīrietis nevar beigt

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

four × 4 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.