11 vērtīgas nodarbes, kuras darīt brīžos, kad pazūd WiFi

11 vērtīgas nodarbes, kuras darīt brīžos, kad pazūd WiFi
Tajās nedaudzajās reizēs, kad pārstāj darboties Wifi vai pazūd internets, mums šķiet, ka ir klāt pasaules gals. Daudziem internets ir vajadzīgs, lai strādātu, vēl daudzi citi internetu izmanto, lai izklaidētos un socializētos. Tomēr būtībā šie daži mirkļi bez interneta dod lielisku iespēju atgriezties reālajā pasaulē. Lūk, 11 vērtīgas nodarbes, kas palīdzēs izvairīties no garlaicības paliekot bez Wifi.

1. Saklāt gultu
Nekas cits nerada tādu sakārtotības iespaidu kā kārtīgi saklāta gulta. Turklāt tas nebūt neprasa daudz laika. Vispār jau gultu vajadzētu klāt katru rītu, bet cik daudzi no mums to patiešām dara?

2. Izdzert glāzi ūdens
Ikviens taču zina, cik svarīgi ir dzert pietiekoši daudz šķidruma. Tad kāpēc gan gan neizmantot brīdi, kad WiFi ir izdomājis paņemt pauzi un šajā laikā neizdzert glāzi ūdens?

3. Iztīrīt vecos e-pastus
Gandrīz katra cilvēka e-pastā var atrast daudz nevajadzīgu e-pastu. Spams, dažādi novecojuši jaunumi par veikalu aktuālajiem piedāvājumiem un vecas, vairs neaktuālas sarakstes traucē meklēt vajadzīgo un aizņem daudzus megabaitus mūsu nebūt ne gumijas viedierīču atmiņā.

4. Pameditēt
Meditācija nekad nenāk par ļaunu. Turklāt mēs visi taču zinām cik kaitinoša var būt pēkšņa interneta pazušana, tā kā šādā situācijā meditācija var būt pat nepieciešama.

5. Savākt visus pa māju izkaisītos netīros traukus
Nav šaubu, ka atrast visas pa māju izkaisītās krūzītes un šķīvjus ir Herākla cienīgs varoņdarbs. Tomēr tev tas tāpat kādreiz būs jāizdara.

6. Nomazgāt šos traukus

Ja jau netīrie trauki jau tāpat ir savākti, tad kāpēc gan nepatērēt vēl dažas minūtes un šos traukus nenomazgāt? Galu galā internets jau tāpat neiet.

7. Pavingrot
Daži pietupieni, pieliekšanās un izstaipīšanās nekad nenāk par ļaunu. Pie reizes vari veikt arī vingrinājumus acīm.

8. Sastādīt darāmo darbu sarakstu
Vienmēr ir labi pilnībā izprast, kas tieši vēl ir jāizdara. Īpaši ja ņem vērā ka uz atmiņu ne vienmēr var paļauties, jo tā tiek patstāvīgi piebāzta ar pilnīgi nevajadzīgu informāciju no interneta.

9. Piezvanīt vecākiem vai vecvecākiem
Nav svarīgi cik nesen tu ar viņiem jau esi sazinājies, neilga saruna tikai lieku reizi pierādīs, ka tu par viņiem atceries.

10. Padejot
Gluži tāpat kā pavingrošana, arī pāris minūtes deju tev nāks tikai par labu. Tā kā ieslēdz radio un sāc uzlabot sev garastāvokli!

11. Iziet ārā
Neiet internets, un tu sēdi piespiedu dīkstāvē? Tad ir īstais laiks iziet ārā, paelpot svaigu gaisu un izstaigāties. Atceries laikus kad dzīve bija iespējama arī bez interneta!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

nine − 4 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.