8 iemesli, kāpēc vīrietis negrib seksu

8 iemesli, kāpēc vīrietis negrib seksu
Ir pieņemts uzskatīt, ka seksuālas vēlmes trūkums ir galvenokārt sieviešu problēma, kamēr vīriešu prātos vienīgā esošā doma, ir par seksu, un tie vienmēr un jebkurā laikā ir gatavi ar to nodarboties. Un tādēļ, tiklīdz kā vīrietis kādu nedaudz ilgāku laiku seksu nevēlas, tā sievietes galvā sāk rasties vesela gūzma ar nepatīkamām domām un aizdomām. Patiesībā to iemeslu skaits, kuru dēļ vīrietis negrib seksu, ir lielāks par vienu, un tālu ne vienmēr tā ir banāla krāpšana.

1. Vāji izteikts temperaments
Nebūt ne visi vīrieši ir mūžīgā seksuālā izsalkumā. Ir vīrieši, kurus pati daba ir apveltījusi ar vājāk izteiktu dzimumtieksmi. Šādiem vīriešiem, lai tie justos pilnībā apmierināti un laimīgi, pilnīgi pietiek ar vienu dzimumaktu nedēļā vai pat divās nedēļās. Tādēļ sākot jaunas attiecības ir ļoti būtiski atcerēties par abu partneru seksuālo savienojamību un laicīgi jānoskaidro visas būtiskākās nianses.

2. Nervu spriedze
Ja vīrietis nevēlās seksu, tad pastāv liela iespēja, ka tavam vīrietim ir radušās nopietnākas problēmas ar darbu vai biznesu un viņam vienkārši vairs nav līdz seksam. Lai vīrietī rastos vēlme pēc seksa, tā prātam ir jābūt mierīgam un atslābinātam. Tā tas ir tāpēc, ka vīrieša potence ir cieši saistīta ar tā nervu sistēmu.

3. Problēmas ar veselību
Vēl viens iemesls, kāpēc vīrietis negrib seksu, var būt saistīts ar tā veselību. Ja vīrietim ir nopietnas veselības problēmas(diabēts, hipertonija, ateroskleroze u.c.), tad regulāras seksuālas attiecības tam var kļūt par visai smagu nastu. Sekss prasa ievērojamu fizisko spriedzi un lielu enerģijas patēriņu, bet kur lai rodas spēks ja cilvēks ir nopietni slims?

4. Alkoholisms
Hronisks vīriešu alkoholisms ir viens no biežākajiem vīriešu impotences iemesliem un vienlaicīgi arī iemesls kāpēc vīrietis nevēlas seksu. Pat salīdzinoši neliels izdzertā alkohola daudzums var atstāt iespaidu uz vīriešu potenci un seksa kvalitāti. Un ko gan gaidīt gadījumos, kad vīrietis dzer daudz un katru mīļu dienu?

5. Vecums
Vecums ir vēl viens skumjš iemesls, kāpēc vīrietis negrib seksu. Diemžēl, bet ar gadu skaita pieaugumu, vīriešu seksuālās spējas un vēlmes mazinās. Ja 20 gadīgs, jauns un vesels jaunietis spēj mīlēties visu nakti un no rīta būt pilnīgi modrs un atkal “gatavs kaujai”, tad 40 gadīgam vīrietim pilnīgi pietiek ar 2 – 3 dzimumaktiem nedēļā.

6. Spēcīgs aizvainojums
Arī vīriešiem mēdz būt savs pašlepnums un arī vīrieši var kaut ko nedarīt, ja tie ir aizvainoti. Tieši tādēļ ir vērts zināt, kuras ir tās dažas lietas, par kurām nevajadzētu runāt ar neapmierinātību vai nicinājumu un divas šādas visjūtīgākās tēmas ir to profesionālie panākumi un seksuālās spējas. Tādēļ brīdī kad tev šīs tēmas ir jāaizskar, esi maksimāli uzmanīga un taktiska.

7. Piesātinātība
Vēl kāds iemesls, kāpēc vīrietis negrib seksu, ir seksuāla piesātinātība. Vīriešu seksuālais resurs nav neizsmeļams, un pie regulārām un patstāvīgām seksuālām attiecībām, vīrieša vēlme pēc seksa var mazināties. Nereti pie tā ir vainojamas arī sievietes, kuras pieradušas pie patstāvīgās vīrieša klātbūtnes pārstāj sekot savai ārienei un tam, ko tās velk mugurā. Ja sieviete vēlas vienmēr būt iekārojama, tad tai vienmēr ir arī labi jāizskatās.

8. Cita sieviete
Šis droši vien būs sievietei visnepatīkamākais iemesls, kāpēc vīrietis negrib seksu. Par to ļaunākas var būt tikai veselības problēmas. Ja vīrietis, kurš vienmēr ir bijis seksuāli aktīvs, pēkšņi zaudē interesi pret seksu, tas noteikti ir labs iemesls sākt uztraukties. Diemžēl saprast to vai vīrietim ir vai nav cita sieviete ne vienmēr ir viegli. Vīrieši lieliski prot maskēties, un bieži par otras sievietes esamību sieviete uzzina tikai tad, kad vīrietis pats to pasaka.

Lasi arī rakstu 7 pazīmes, kas var liecināt par vīrieša krāpšanu

Zini vēl kādu iemeslu, kāpēc vīrietis negrib seksu? Raksti komentāros!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

2 × one =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.