5 visuzticīgākās horoskopa zīmes

5 visuzticīgākās horoskopa zīmes
Vēlies zināt kurš tevi nekad nenodos, nepametīs un nekrāps? Uzzini kuras ir piecas uzticīgākās horoskopa zīmes, un nekļūdies savā izvēlē!

Vērši
Vērši ir viena no horoskopa visuzticīgākajām zīmēm. Parasti Vērši cenšas atrast savu partneri vēl jaunībā un visbiežāk nodzīvo ar to visu savu mūžu. Neskatoties uz to ne tik vieglo raksturu un periodiskajām greizsirdības lēkmes, pret savu otru pusīti tie izturas ļoti saudzīgi. Jebkuru tās vēlmi un pat vissīkāko mājienu tie uztver kā signālu šīs vēlmes piepildīšanai. Visbiežāk Vērši sevi pilnīgi velta ģimenei un rūpēm par to, lai to ģimenes ligzdiņā vienmēr vadītu saskaņa un labklājība, kā arī tam lai visi ģimenes locekļi tajā jūtas ērti un droši.

Lauvas
Ap Lauvu gandrīz vienmēr ir gūzma pielūdzēju, kas nespēj pretoties tās valdzinošajai harizmai. Tomēr pretējā dzimuma pārstāvju uzmanība, tā arī nespēj tajās radīt vēlmi ielaisties kaut kādos mazvērtīgos sakaros. Lauvas tiecās pēc stiprām un harmoniskām attiecībām, kas balstās abpusējā uzticībā. Tieši tādēļ pat atklāta simpātiju izrādīšana un aplidošana nespēs padarīt Lauvu neuzticīgu. Tā vietā, lai meklētu kaut ko tai trūkstošu malā, Lauva labāk risinās šo jautājumu ar savu mīļoto un iegūs visu tai nepieciešamo savās attiecībās.

Svari
Šīs zīmes pārstāvji tiecas pēc stabilitātes un saskaņas. Tiem nav noslieces ne uz straujām garastāvokļa maiņām, ne spontāniem emociju izvirdumiem. Parasti Svari ziedo daudz laika, lai labāk pielāgotos savam partnerim un šādi sasniegt pilnīgu harmoniju. Tikpat dedzīgi Svari pievēršas arī ģimenes dzīves praktiskajai pusei, padarot sava mīļotā cilvēka dzīvi maksimāli komfortablu un likvidējot visus tos faktorus kas varētu graut to tik cītīgi būvēto stabilitāti. Un, protams, arī paši Svari nekad neradīs situācijas, kas varētu graut tā ģimenes laimi.

Mežāži
Gandrīz visi Mežāži var lepoties ar apskaužamu patstāvību. Tie diezgan ilgi ilgi gatavojas nopietnām attiecībām un arī netiecas ātri uzņemties atbildību par ko tādu par ko tie nav droši. Tomēr tad kad Mežāzis atrod atbilstošu cilvēku, tad cenšas tam atdot visu savu mīlestību un atbalsta to gan priekos, gan bēdās. Pat ja Mežāžu attiecības ir uz izjukšanas sliekšņa, tie vienalga centīsies atrisināt radušās nesaskaņas un saglabāt attiecības. Paši Mežāži neuzticību uztver kā nodevību ne tikai pret to mīļoto cilvēku, bet arī pret sevi, savām vērtībām un ideāliem, un tieši tādēļ krāpjoši Mežāži ir ļoti reta parādība.

Zivis
Zivis bieži attālinās no šīs pasaules reālām problēmām un ļaujas savu ilūziju un sapņu varai. Un tādēļ bieži Zivis savu laimi atrod kopā ar tādu zemes stihijas cilvēku, kas spēj skaidri novērtēt situāciju un parādīt tiem pareizo ceļu. Zivis šādu cilvēkus ļoti iemīl un velta tam visas savas jūtas. Pateicībā par atbalstu un izpratni Zivis ir gatavas uz tiešām iespaidīgu rīcību, lai tikai iepriecinātu savu otro pusīti. Zivis nemēdz samainīties sīknaudā, un tieši šī iemesla dēļ tās par krāpšanu pat nedomā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

two × two =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.