3 visiekārojamākās horoskopa zīmes

3 visiekārojamākās horoskopa zīmes
Ir jauki un iejūtīgi cilvēki, ir gudri un patīkami cilvēki, ir harizmātiski un pievilcīgi cilvēki un ir supermagnētiski un iekārojami cilvēki. Šoreiz stāsts par trīs visiekārojamākajām horoskopa zīmēm!

3. Strēlnieki
Ak, šie Strēlnieki, mūsu pieticīgie fantazētāji! Tomēr ne pieticīgi savās fantāzijās, bet tieši otrādi, Strēlnieki ir pieticīgi savā publiskajā aktivitātē. Strēlnieki atveras tikai kādam konkrētam cilvēkam un nevis rāda sevi visiem kas to vēlas. Tie mīl “mīlēt” ievērojami skarbāk, nekā pirmajā brīdī šķiet. Strēlnieki nemīl izmainīties sīknaudā, tajos mīt koncentrēta mērķtiecība un īsta glāstu pārbagātība. Tāds šķietami ideāls partneris uzmetot tam pirmo skatienu un ar viegli fantastiskām nosliecēm tad, kad tie tiek iepazīsti tuvāk.

2. Skorpioni
Un kur tad nu šajā topā bez Skorpioniem. Skorpioni ir kaislīgi un impulsīvi, un tieši tādēļ vienmēr iegūst to, ko vēlas. Tie ir nepiesātināmi, un tiem nav nekādu robežu pat visneordinārākajās darbībās. Skorpioni ir atvērti visam jaunajam, un it īpaši neparastā meklējumiem. Diemžēl tie nesaprot, ko nozīmē uzticība, tomēr pateicoties to “varoņdarbiem”, tiem var piedot pat to. No Skorpiona vienmēr plūst bezgalīga vēlēšanās un kaislība. Skorpioni neapšaubāmi ir pati nenogurstošākā horoskopa zīme.

1. Dvīņi
Zīme, kuru nepārtraukti iekāro apkārtējie. Dvīņi ir īsts acu un ķermeņa magnēts. Tajos vienmēr mājo pretruna, kas tad arī piesaista visu apkārtējo cilvēku uzmanību. Dvīņos mīt ideāls harizmas, prāta un seksualitātes apvienojums. Un tieši tādēļ Dvīņi ir neapšaubāms līderis šajā visiekārojamāko horoskopa zīmju topiņā. Turpiniet eksperimentēt, dāvājiet pasaulei jaunas zināšanas un dzīvojiet tā kā jūs dzīvojiet. Pasaule mīl Dvīņus un tas nekas, ka reizēm tas izmaksā pārāk dārgi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

15 + 13 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.