12 sliktākie horoskopa zīmju pāri

12 sliktākie horoskopa zīmju pāri
Vai tev ir bijušas attiecības, kurās neskatoties uz visām jūsu pūlēm, nekas tāpat nesanāca? Jūs viens otru mīlējāt un vienlaikus darījāt otru traku? Un galu galā pēc visiem pārdzīvojamiem un apvainojumiem, jūs tomēr nolēmāt izšķīries? Nu ko, iespējams, ka šeit pie vainas bija jūsu astroloģiskā nesavietojamība. Ja esi dedzīgs astroloģijas fans un tu vēlies izvairīties no potenciālām nesavietojamības problēmām nākotnē, tad iespējams, tev noderēs šis raksts!

1. Auns un Vērsis
Auns ir ietiepīgs, bet Vērsis spītīgs un tieši tādēļ rodas problēmas, kuras atrisināt var būt ļoti grūti. Vērsis patstāvīgi vēlas zināt kādā attiecību posmā viņš patreiz atrodas, bet Aunu tas nenormāli kaitina. Šķiroties Auns vēlas vienkārši aiziet, bet Vērsis vienmēr pieprasa paskaidrojumu.

2. Vērsis un Strēlnieks
Vērsim patīk mierīga mājas atmosfēra, bet Strēlniekam mūžīgi vajag kaut kādus piedzīvojumus. Vērsis vienkārši nespēj izturēt no Strēlnieka plūstošo enerģiju. Strēlnieki parasti arī neko neuztver nopietni, un tiem arī ir pārāk bagāta attiecību pieredze.

3. Dvīnis un Mežāzis
Šī savienība ir īsta katastrofa. Dvīņi ļoti mīl jautrību un patstāvīgas sarunas, bet Mežāzis izceļas ar savu darba mīlestību un tieksmi izplānot katru sīkāko savas dzīves detaļu. Mežāži parasti neizceļas ar spontanitāti, bet tas galīgi nesajūsmina Dvīņus.

4. Vēzis un Ūdensvīrs
Vēzis ir liels mājās sēdētājs, bet Ūdensvīrs ir īsts brīvības gars. Vēžiem vajag zināt un just, ka tos mīl un tādēļ tos ļoti kaitinās Ūdensvīru nosliece kritizēt un tieši norādīt uz kļūdām.

5. Lauva un Skorpions
Skorpions Lauvu nelielīs un neteiks tai komplimentus, bet Lauvām tie ir ļoti vajadzīgi. Bieži Lauvas ir arī ļoti pievilcīgas, bet tas neder Skorpioniem, kuri parasti ir ļoti greizsirdīgi.

6. Jaunava un Strēlnieks
Neviens no šiem abiem nav noskaņots uz nopietnām attiecībām. Strēlnieki pēc Jaunavas domām ir pārāk bezrūpīgi un nedomā par to, ka to rīcība var aizskart citu jūtas. Jaunavai arī nešķiet normāli, ka Strēlnieks mierīgi var uz pāris nedēļām pazust un pēc tam uzrasties tā, it kā nekas nebūtu noticis.

7. Svari un Jaunava
Jaunavām piemīt tieksme Svarus kritizēt, bet tas liek Svariem sākt pašiem par sevi šaubīties. Jaunavas vienmēr grib būt tās, kurām ir taisnība, bet tas ļoti krīt uz nerviem Svariem.

8. Skorpions un Auns
Ļoti saspringta un sprādzienbīstama savienība kas galīgi nav piemērota normālai dzīvei. Abas zīmes ir ļoti spēcīgas un spītīgas, grib pilnīgu kontroli un ieņemt vadošu lomu.

9. Strēlnieks un Mežāzis
Strēlnieks vienmēr pārmetīs Mežāzim, ka tas tam nedod pietiekoši daudz brīvības jautrības baudīšanai. Turklāt starp šīm abām zīmēm nav arī spēcīgas seksuālas saites.

10. Zivs un Jaunava
Zivis ir zodiakālā horoskopa pati sapņainākā un jūtīgākā zīme, bet jaunavas ir ļoti praktiskas un piezemētas. Nav šaubu, ka pretpoli pievelkas, tomēr šajā gadījumā tas drīzāk ir interešu konflikts. Zivīm un Jaunavām gan var sanākt ļoti laba un ilgstoša draudzība, tādēļ necentieties viens no otra izvairīties.

11. Ūdensvīrs un Vērsis
Šīm abām zīmēm ir nopietnas problēmas ar normālu saziņu. Vērsis būs spītīgs un paliks pie sava, bet tas Ūdensvīru atgrūdīs. Ūdensvīri arī ir bohēmiski un neparasti, bet Vērši konservatīvi materiālisti.

12. Dvīnis un Vēzis
Šī savienība var izdoties, ja abiem partneriem ir laba humora izjūta. Dvīņi mīl saziņu un atpūtu, bet Vēži mīl sēdēt mājās. Tomēr ja abas puses izrādīs nedaudz pacietības un iecietības. Šī nebūt nav tā sliktākā savienība, bet bez niansēm neiztikt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

20 − nine =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.