Kādas ir dažādu horoskopa zīmju sievietes – maitas

Kādas ir dažādu horoskopa zīmju sievietes - maitas
Katra sieviete ir nedaudz maita. Dažās tas izpaužas ļoti reti, bet dažas šo opciju lieto patstāvīgi un uz pilnu klapi. Es zinu, ka tu esi pati labākā, mīļākā, jaukākā un gudrākā, bet citas tādas nav, un tev tas ir jāzina…

Uguns stihija
Uguns zīmēs mīt milzīgas alkas pēc neatkarības un tas ir šo zīmju spēks un vājība vienlaicīgi. Šo zīmju pārstāves vēlas pārsvaru un vēlas atstāt satriecošu iespaidu. Tomēr savā būtībā šīs sievietes ir diezgan vājas un tās nav grūti novest līdz asarām. Šādas sievietes spēs iekarot turīgs, spēcīgs un par sevi pārliecināts vīrietis.

Auni
Prasmīgas psiholoģes, labākās no uguns zīmēm un tās arī mīl apkārtējos “dziedināt”. Tomēr tev pašai būs labāk, ja tu viņai savus noslēpumus neatklāsi. Jo mazāk viņa zinās, jo labāk tev. Nekad neļauj viņai organizēt kaut ko tev svarīgu. Tās vājā vieta ir glaimi. Tāpēc nekādā gadījumā neaizmirsti par komplimentiem, bārsti tos par visu, bet īpaši par viņas garderobi, figūru un līdera īpašībām.

Lauvas
Apskauž citu panākumus, jo tā taču ir viņa, kurai jābūt tai vislabākajai un panākumiem bagātākajai. Ļoti mīl būt uzmanības centrā un viņa darīs visu, lai tur nokļūtu. Ja kāds no tai apkārt esošajiem pārspēs to ar saviem panākumiem vai kaut vai iegādāsies skaistāku un modernāku tērpu agrāk nekā viņa, tā zaudēs visu savu spožumu un kļūs visai nožēlojama. Parasti izvēlas mazāk inteliģentu sieviešu sabiedrību, lai šādi justos augstāka par citiem.

Strēlnieki
Ļoti atbrīvota un par sevi pārliecināta būtne, kas spēj sapīt savos tīklo ne vienu vien naivāku vīrieti. Viņai nav ne noteikumu, ne priekšrakstu, viņai ir personīgais viedoklis un tas ir vienīgais pareizais viedoklis. Tās vājais punkts ir taisnīgums. Ja vēlies to nokaitināt, tad apvaino melos, un viņa burtiski uzsprāgs. Vēl viņa neiedziļinās detaļās, to neinteresē sīkumi un tai ir pašai sava taisnība. Kad tā izmaina faktus tā, lai tie būtu tai izdevīgi, tā tiešām pati tic tam, ko tā saka. Ja vēlies spēlēt ar viņu spēlītes, tad sāc operēt ar ticamiem datiem, tajos tā nav spēcīga.

Gaisa stihija
Gaisa zīmju sievietes kļūst pa maitām nesaudzīga likteņa dēļ, kad viņu patstāvīgi māna un pieviļ. Kad tās dvēseles dziļumos lēnām briestošais protests ir kļuvis pietiekoši spēcīgs, lai izkļūtu ārpusē, šī maigā sieviete izmainās un kļūst par maitu…

Dvīņi
Viņa ir ārpus modes un ārpus sabiedrības viedokļa, bieži vien tieši Dvīņu sievietes ir tās, kas uzsāk kultūras revolūcijas. Tai eksistē tikai tās personīgais “Es” un viss pārējais ir tikai tukša skaņa.

Svari
Neparasti gudra, attapīga, vij intrigas un maldina. Konkurentes tai nav šķērslis un tā nebaidās no nekādiem draudiem.

Ūdensvīri
Šī dāmīte ir augsta lidojuma putns. Iemīlējusies brīvībā, oriģināla un ar spēcīgu gribu. Tās draudzenes bieži ir greizsirdīgas par tās attiecībām ar to vīriešiem. Un tas nav gluži bez pamata, reizēm tās kļūst par attiecību jaucējām un tās tur neko nevar padarīt.

Ūdens stihija
Iespējam, ka šīs ir pašas bīstamākās sievietes, jo no viņām var sagaidīt pilnīgi jebko. Tās panāk vēlamo, nenonicinot nevienu metodi. Lai ievilinātu vīriešus savos tīklos tās mēdz izmantot tādus ieročus kā seksualitāte un glaimi.

Vēži
Šo sieviešu āriene spēj viegli maldināt, jo tā var nostāties tavā priekšā kā iejūtīga pieticība vai piemīlīga labsirdība. Tomēr tās trumpis ir tieši šajā vienkāršībā. Lai iegūtu kādu citas sievietes vīrieti, tā rīkojas pēc principa, ka karā un mīlestībā visi līdzekļi labi un tad par kaunu viņa domā vismazāk.

Skorpioni
Mantkārīga un liela aprēķinātāja, gudra un diplomātiska, spēcīga seksualitāte, mēdz būt romantiska. Tās izvēlētais mērķis gandrīz uzreiz sāk tai uzticēties. Un apjaust šīs visai indīgās maitiņas slēptos mērķus, bieži vien var tikai tad, kad vairs nekas nav maināms. Viņa aizlaidīsies kāzu ceļojumā ar tavu vīru vai neiespringstot parakstīs pavēli par tavu atlaišanu. Draudzība viņai nav mērķis, tā ir tikai līdzeklis.

Zivis
Domājoša, smalki jūtoša sapņotāja un ar hipnotizētāja talantu. Bieži iemīlas, bet bez saistībām un tad zaudē interesi. Nepraktiskas gan dzīvē, gan sadzīvē un tomēr vīrieši redz viņu ne vienkārši pievilcīgu, bet gan bezgalīgi valdzinošu. Un tāpēc nenovērtē par zemu šo sapņaino būtni. Tās spēks ir viņas vājumā un tas ir bezgalīgs.

Zemes stihija
Zemes stihijas raganiņas ir lēnas, paslinkas un nesatricināmas. Tomēr tām netrūkst pievilcības un tā var slēpties pat to īpašajā spējā filozofēt par jebkuru tēmu.

Vērši
Nosliece uz vākšanu un uzkrāšanu. Īpaši tas attiecas uz vīriešiem un naudu. Šo sieviešu vidū ir daudz biznesa sieviešu. Vienmēr cenšas turēties pie saviem secinājumiem un nekreņķēties par sīkumiem.

Jaunavas
Ass prāts un indīga mēlīte – Jaunavas saldais pārītis “Twix”. Kārto savas lietas ar svešām rokām. Lai kur arī tā neatrastos – visur tā būs galvenā manipulatore. Ja viena tāda mantiņa satiks otru tādu pašu, tad bez savstarpējām dzēlībām un citām “laipnībām” neiztikt. Visiem ir jādejo pēc viņas stabules, un katram viņa atradīs savu īpašo psiholoģisko pieeju, caur kuru tā ar to manipulēs, kā vien gribēs.

Mežāži
Vienkāršas savos nodomos un dara ko grib. Šīs sievietes ir īsti terminatori svārkos. Nepanes vientulību un izvēlas sev piemērotu kandidātu un iepeld mierīgākos ūdeņos. Nu vismaz tik ilgi, kamēr tai atkal sagribas brīvību. Un tad to neviens nenoturēs.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

2 × 3 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.