10 idejas, ko darīt brīvdienās

10 idejas, ko darīt brīvdienās
Ja tava darba nedēļa sastāv no piecām darba dienām un divām brīvdienām, tad šīs brīvdienas noteikti, ir arī jāizmanto. Reizēm liekas, ka divas dienas ir ļoti maz, tomēr patiesībā tas ir pilnīgi pietiekoši. Piedāvājam tev desmit idejas, ko darīt brīvdienās!

10 idejas, ko darīt brīvdienās

1. Vienkārši atpūsties
Reizēs kad darba nedēļa ir pagājusi lielās skriešanās un neplānotās ārkārtas situācijās, viss ko mūsu organisms vēlas ir miers un atpūta. Tādēļ šādos gadījumos brīvdienas vislabāk ir pavadīt mājās, labi izgulēties, paskatīties TV un tad doties kādā nesteidzīgā pastaigā pa tuvējo parku, lai vakarā atkal baudītu kādu labu filmu un uzkodas savā tik mājīgajā un ērtajā ligzdiņā. Šādi tu pirmdien atkal būsi enerģisks un spēku pilns.

2. SPA un masāža
Arī šis būs ļoti labs variants, kas palīdzēs tev atslābināties pēc saspringtas darba nedēļas. Relaksējošas procedūras un prasmīga masiera rokas ļaus tev gan atslābināties un atpūsties, gan arī uzlabos tava ķermeņa fizioloģiskos procesus, lai šādi atgrieztu tajā izsīkušos spēkus un enerģiju. Šis ir ļoti labs variants gan sievietei, gan arī vīrietim, dodieties tur abi un jūs to nenožēlosiet.

3. Nodarboties ar seksu
Pārāk aizrautīga strādāšana un darbaholisms var viegli sabojāt attiecības ar tavu otru pusīti. Un tādēļ veltiet šīs abas brīvdienas, savas mīlas dzīves restaurēšanai. Laicīgi sagādājiet erotisku veļu, aromātisku masāžas eļļiņu, mantiņas un citu nepieciešamo ekipējumu abpusējai, jutekliskai baudai un atceraties kā tas bija, kad jūs dienām varējāt, neizlīst no guļamistabas.

4. Uzaiciniet viesos draugus
Uz pasaules nav daudz lietu, kas nestu tikpat daudz pozitīvu emociju kā vecu draugu satikšana. Tad kāpēc gan neuzaicināt ciemos draugus? Ja tevi nesajūsmina doma par uzkodu gatavošanu, tu taču vari sarīkot picu, suši, vai teiksim itāļu virtuves vakaru, un pasūtīt ēdienu uz mājām. Viss ir atkarīgs tikai no tavas fantāzijas un vēlmēm. Kā vakara izklaidi vari izvēlēties pokeri, uzspēlēt kādu galda spēli vai iemēģināt savus spēkus karaoke.

5. Aiziet uz bāru vai klubu
Ja ideja par ciemiņu uzņemšanu mājās tevi tomēr nesajūsmina, tad savāc savus draugus, un dodies uz kādu izklaidējošu iestādījumu, lai nolaistu tvaiku pēc pilnas programmas. Izmēģini jaunas vietas, jaunus kokteiļus un uzkodas. Atrod pilsētas labāko deju grīdu, un sagaidi tur rītausmu.

6. Kino diena
Ja tu jau sen neesi bijis uz kino, tad tagad tev ir lieliska iespēja to izdarīt. Izpēti populārāko kinoteātru piedāvājumu un tuvākajās brīvdienās dodies skatīties kino. Ej viens, ar otru pusīti vai draugiem un noskaties vienu, divas vai pat veselas trīs filmas. Seansiem pa starpai ieēd pusdienas un ja vakarā vēl esi gana enerģisks tad kino dienu vari apvienot ar iepriekšējo punktu.

7. Māksla un kultūra
Viens no vērtīgākajiem veidiem kā pavadīt brīvdienas ir došanās uz kādu koncertu, teātri, muzeju vai izstādi. Šādi tu ne tikai izklaidēsies, bet arī paplašināsi savu redzesloku, gūsi iedvesmu un iepazīsies ar jauniem cilvēkiem.

8. Velti brīvdienas pašattīstībai
Vēl kāds ļoti labs redzesloka paplašināšanas un pašattīstības veids ir dažādi semināri un nodarbības. Un visai bieži šādi pasākumi notiek arī brīvdienās. Tādēļ ja vēlies apgūt ko jaunu un interesantu, atrod vajadzīgo, laicīgi piesakies un dodies pretim jaunām zināšanām.

9. Izbrauciens uz citu pilsētu
Katrā pilsētā var atrast ko interesantu un redzēšanas vērtu. Laikus izpēti savu mērķi internetā, lai atrastu interesantākās apskates vietas, labākos pastaigu maršrutus un piemērotāko naktsmītni. Tad atrod labu kompāniju un dodies ceļā. Latvija + pavasaris, tā noteikti, būs mīlestība.

10. Ekstrēmās brīvdienas
Ja tavā dzīvē pietrūkst asu izjūtu un adrenalīna tad brīvdienās vari pamēģināt ko ekstrēmāku. Nolec ar izpletni vai ar gumiju, uzspēlē peintbolu vai izlaid ar bagiju. Galvenais ir gūt emocijas un baudīt adrenalīnu.

Kādas ir tavas idejas, ko darīt brīvdienās?

 

One thought on “10 idejas, ko darīt brīvdienās

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 × two =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.