Iepazīšanās dienas horoskops

Iepazīšanās dienas horoskops
Zinot kurā dienā esi iepazinies ar savu otro pusīti, var mēģināt prognozēt, kā jūsu attiecības attīstīsies. Lasi un uzzini savu attiecību nākotni!

Piemēram, ja iepazīšanās ir notikusi 14. martā, tad tas ir noticis Zivs zīmē un ko sola iepazīšanās Zivs zīmē vari izlasīt zemāk.

Auns (iepazīšanās notikusi no 21. marta līdz 20. aprīlim)
Mīlestība no pirmā skatiena, attiecības nepastāvīgas, daudz strīdu un aizvainojumu. Pastāv iespēja, ka attiecības izjuks.

Vērsis (iepazīšanās notikusi no 21. aprīļa līdz 21. maijam)
Attiecības ir noturīgas, attiecības satur kopā kāda noteikta ideja vai materiāla interese. Arī attiecībās kopumā ir diezgan būtiskas materiālās vērtības. Pārim ir ļoti nozīmīgs sekss.

Dvīnis (iepazīšanās notikusi no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Intensīvi savstarpēji kontakti, patstāvīgi strīdi un arī patstāvīgas salabšanas, epizodiskas vieglas krāpšanas, braucieni, viesošanās un tml. Attiecību sāpīgākais jautājums ir to ētika un morāle.

Vēzis (iepazīšanās notikusi no 22. jūnija līdz 23. jūlijam)
Dvēseļu radniecība, emocionāls savstarpējs kontakts, dziļas jūtas. Intuitīva otra partnera vajadzību sajušana un piepildīšana. Vēlme pēc kopēja mājokļa. Viens no partneriem pret otru var izturēties tēvišķi. Rodas nesaskaņas, ja viens no partneriem ir pārāk noslēgts.

Lauva (iepazīšanās notikusi no 23. jūlija līdz 22. augustam)
Ļoti spilgts un skaists pāris. Iespējamas spēcīgas jūtas, kopējas aizraušanās, hobiji, un citas kopējas radošas izpausmes. Bērnu parādīšanās stiprinās laulību un uzlabos attiecības. Šādu attiecību mīnusi ir tādi, ka partneri patstāvīgi provocē viens otru uz meliem ar patstāvīgu aizdomīgumu un neuzticību.

Jaunava (iepazīšanās notikusi no 23. augusta līdz 23. septembrim)
Iespējami kopēji projekti, darbs un intelektuālas attiecības. Attiecībās liela nozīme ir sīkumiem un detaļām, un dēļ tiem var tikt izjaukta attiecību harmonija.

Svari (iepazīšanās notikusi no 24. septembra līdz 23. oktobrim)
Labas partnerattiecības, samērā spēcīga savstarpēja saikne. Skaistas attiecības, kurās netrūkst uzmanības apliecinājumu un dāvanu. Iespējama dubulta dzīve. Pārim kopīga vēlme iegūt augstu sociālo statusu.

Skorpions (iepazīšanās notikusi no 24. oktobra līdz 22. novembrim)
Spēcīgas kaislības, greizsirdība, iespējama pilnīga attiecību izmaiņa, intensīvi sociālie kontakti. Attiecību harmonija var tika traucēta ja partneri jauksies viena otra attiecībās un arī dēļ miera un līdzsvara trūkumu.

Strēlnieks (iepazīšanās notikusi no 23. novembra līdz 22. decembrim)
Spēcīgas jūtas un dedzīgums. Iespējama kopīga dzīves pozīcija. Partnerība ar sociālu virzību. Iespējamas dziļas savstarpējas rūpes un arī savstarpēja ekspluatācija.

Mežāzis (iepazīšanās notikusi no 23. decembra līdz 20. janvārim)
Kopēji ilglaicīgi plāni un kopēji dzinuļi. Attiecības var būt pārāk vēsas un atturīgas. Attiecībās tendence slēpt savas jūtas tomēr neskatoties uz to, saikne var būt ļoti spēcīga. Var būt problēmas dēļ savstarpējas sacensības.

Ūdensvīrs (iepazīšanās notikusi no 21. janvāra līdz 19. februārim)
Dīvains pāris. Ļoti intelektuālas attiecības. Savstarpēja brīvība, dīvainības un īpatnības. Vājš un minimāls sekss.

Zivis (iepazīšanās notikusi no 20. februāra līdz 20. martam)
Spēcīga savstarpēja izpratne, līdz pat telepātiskam kontaktam. Viegla attieksme pret nenozīmīgām lietām un arī realitātes trūkums. Abi partneri mēdz piešķirt pārāk lielu nozīmi notiekošajam. Viss var tikt koriģēts, ja vien attiecībās netrūkst mīlestības un pacietības.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

sixteen + thirteen =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.