Dažādas horoskopa zīmes un to melīgums

Dažādas horoskopa zīmes un to melīgums
Mēs visi melojam, tik daži to dara katru dienu, un nekautrējoties, bet citi tikai galējas nepieciešamības gadījumā. Uzzini ko par cilvēku melīgumu var pateikt to horoskopa zīme.

Auni
Auni mīl samelot tad, kad tiem negribas kaut ko darīt. Auni parasti nav īpaši labi meļi un tāpēc var diezgan viegli saprast, kad tie nesaka patiesību. Auni melo bieži, un tas tiem nešķiet nekas īpašs.

Vērši
Šīs zīmes pārstāvji melo, lai atstātu labāku iespaidu uz pretējā dzimuma pārstāvjiem. Vēršus nevar nosaukt par lieliem meļiem, bet tie var samelot un pat acis nesamirkšķināt. Vērši tā vienkārši pievērš sev uzmanību.

Dvīņi
Dvīņi melo mēreni tomēr to melus ir gandrīz neiespējami atpazīt, jo Dvīņi ir īsti melošanas meistari. Dvīņi ir no tiem cilvēkiem, kuri var teikt patiesību, bet tu baidīsies un domāsi, ka tie tev melo, un otrādi.

Vēži
Vēži ir cēlsirdīgi un godīgi. Iespējams, ka Vēži ir horoskopa pati godīgākā zīme. Vienīgā situācija, kurā Vēži melo, ir meli glābšanās dēļ. Tie nepasaka visu līdz galam, ja uzskata, ka pateikt taisnību ir nepieļaujami.

Lauvas
Lauvas melo maz, bet dara to patiesi lieliski. Lauvas atceras visu ko tās ir teikušas un tādēļ, lai tās atmaskotu, ir jābūt īstam profesionālim. Lauvas melo tikai tāpēc, lai atstātu iespaidu uz apkārtējiem un parādītu savu statusu un autoritāti.

Jaunavas
Melošanas ziņā Jaunavas ir unikāla zīme. Tās melo diezgan bieži, bet līdzīgi kā Vēži tās melo tikai labu nodomu vadītas un arī tāpēc lai neapvainotu. Pats interesantākais ir tas, ka tās apvainojas, ja kāds tās pieķer.

Svari
Svari neprot melot, un tos ir viegli pieķert tomēr to patiesais melošanas talants ir apslēpts dziļāk. Un tie Svari, kuri šo savu talantu ir atklājuši, to arī pilnībā izmanto. Svari gan nekad nemelo pašiem tuvākajiem cilvēkiem.

Skorpioni
Skorpioni ir ļoti lieli meļi, kuri turklāt darīs visu lai tos neatmaskotu. Skorpioni melo, lai izsauktu līdzjūtību un/vai, lai manipulētu ar cilvēkiem. Skorpioni ir pati melīgākā horoskopa zīme, ar kuru ir jāuzmanās un kurai nedrīkst atklāt, ka esi to atkodis.

Strēlnieki
Strēlnieki mēdz piemelot un paspilgtināt krāsas, bet lieli meli parasti nav domāti viņiem. Nelieli, bet patstāvīgi meli mēdz kaitināt tomēr kopumā Strēlnieki galīgi nav tie lielākie meļi.

Mežāži
Mežāži mēdz melot pretējā dzimuma pārstāvjiem, lai šādi iegūtu to simpātijas. Mežāži melo arī tajos gadījumos, kad vajag parādīt savu statusu, kura var nebūt vispār. Reizēm Mežāži var būt ļoti melīgi, bet tos ir viegli atmaskot.

Ūdensvīri
Ūdensvīri parasti izvēlās nevis melot, bet gan noklusēt. Ūdensvīri nemelos tā vietā tie pateiks, ka nav vērts par šo tēmu runāt, un noklusēs to ko tie vēlēsies noklusēt. Šī iemesla dēļ tos bieži vien ir grūti labi iepazīt.

Zivis
Bieži Zivis ir pa vēl melīgākas nekā Skorpioni. Tomēr parasti šie cilvēki melo tādēļ, lai neatšķirtos no citiem. Zivis var stāstīt nepatiesību par sevi, savu privāto dzīvi vai saviem panākumiem. Zivis nav grūti atmaskot, un to meli parasti ir nekaitīgi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

seventeen + twenty =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.