7 veidi, kā atbrīvoties no paģirām

7 veidi, kā atbrīvoties no paģirām
Paģiras nemīl neviens. Pilnīgi neviens! Un katrs ar tām cīnās, kā prot. Uzzini 7 veidus, kā atbrīvoties no paģirām!

1. Pretsāpju zāles
Pat ja tu tiešām ne īpaši mīli tabletes un citu ķīmiju, reizēm tomēr ir vērts izdarīt izņēmumu. Jebkurā gadījumā tās nodarīs mazāk ļaunuma nekā vakardienas alkohols. Aspirīns, citramons, ibuprofēns vai paraceptamols – tie visi lieliski noņems galvassāpes, un galva būs kārtībā, varēs ķerties arī pie pārējo problēmu risināšanas.

2. Buljons
Ja ir kāda būtiska lieta, kas tev ir jāizdara pēc pamošanās, tad tā ir tava organisma enerģijas rezervju atjaunošana, un šeit vislabāk noderēs buljons. Ja nav nekā cita, tad vari, protams, izmēģināt kādu “Galina Blanca” vai tamlīdzīgu sintētiku tomēr vislabāk derēs tieši īsta manta, ideālā – mājās gatavota. Šādi tu atjaunosi gan spēkus, gan pa nakti zaudētos sāļus un kāliju.

3. Ūdens
Mēs visi labi zinām, ka alkohols atūdeņo mūsu organismu. Un tāpēc, ja esi spējīgs atcerēties, tad izdzer pirmo litru ūdens vēl pirms gulētiešanas, bet ja ne, tad sāc to dzert uzreiz pēc pamošanās.

7 veidi, kā atbrīvoties no paģirām

4. Kontrastaina duša
Maģisks veids, kurš īpaši noderēs tiem, kuriem pēc jautras nakts ir kaut kur jādodas. Kontrastaina duša liks tavai asinsrites sistēmai sākt strādāt uz pilnu jaudu, un vienlaikus arī uzmundrinās tevi. Ir skaidrs, ka ielīst aukstā ūdenī nav viegli, tomēr reizēm tas ir vienīgais variants.

5. Vitamīns B
Kā apgalvo speciālist, tad B grupas vitamīniem piemītot fantastiska spēja noņemt alkohola intoksikāciju. Ir skaidrs, ka iziet pilnu vitamīnu kursu tev nebūs laika, bet tevi var glābt vitamīna B6 injekcija muskulī. Nu vismaz daudzi ārsti izvēlas tieši šo metodi.

6. Lāpīšanās
Šo veidu, kā atbrīvoties no paģirām gan labāk atstāj kā pašu pēdējo variantu, pretējā gadījumā tava lāpīšanās var sākt līdzināties “plostam”. Un tomēr ir jāatzīst, ka mēdz būt tādas reizes, kad alkohols ir vienīgais līdzeklis, kas spēj mūs atgriezt dzīvē pēc kādas ļoti trakas nakts. Tik lūdzu nedari to bieži citādāk vēl iepatiksies un kļūsi par alkoholiķi.

7. Kafija
Šis punkts ir jāievēro tikai tad, ja tu jūties pietiekoši spēcīgs. Kofeīns sašaurina asinsvadus, un tas spēj samazināt to sāpīgo pulsāciju, kuru tu jūti savā galvā. Kaut ir arī tādi cilvēki, kuriem kafija uz paģirām galvassāpes tikai pastiprina.
7 veidi, kā atbrīvoties no paģirām

Kādus veidus, kā atbrīvoties no paģirām zini tu?

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five × 2 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.