7 ideālas vietas, kur iepazīties ar sievieti

7 ideālas vietas, kur iepazīties ar sievieti
Dzīve kļūst aizvien ātrāka, un tas cilvēkiem liek arī ātrāk kustēties un ātrāk uzņemt informāciju. Un ir tikai likumsakarīgi, ka tas atstāj iespaidu arī uz iepazīšanās procesu: laika paliek aizvien mazāk, bet vēlme pēc iepazīšanās, attiecībām un seksa nekur nepazūd. Dzīvojot šādu strauju dzīvi, ir svarīgi maksimizēt savas iespējas iepazīties. Un tieši tādēļ piedāvājam tev septiņas superveiksmīgas vietas, kur iepazīties ar sievieti!

Tirdzniecības centri
Nemaz nešaubies, mūsdienu tirdzniecības centri ir īsti sieviešu magnēti. Un tas ir tikai pašsaprotami, jo šeit taču ir atrodamas visas iecienītākās sieviešu izklaides, no šopinga līdz pat kinoteātriem un kūkotavām. Un labākā diena medībām bez šaubām ir sestdiena.

Speciālas aplikācijas
“Tinder” ir kā radīts slinkajiem iepazīties gribētājiem. Un ja tu esi patiesi slinks tad iespējams, ka tā ir tava vienīgā iespēja atrast sev partneri un turpināt savu dzimtu. Vienkārši uzinstalē to un pāris dienas ar to padarbojies, un esmu pārliecināts, ka uz panākumiem nebūs ilgi jāgaida.
7 ideālas vietas, kur iepazīties ar sievieti

Bārs
Viena no pašām pašsaprotamākajām vietām, kur iepazīties ar sievietēm. Piektdienas vakars labā bārā var pārvērsties par īstu sieviešu izstādi. Galvenais, nepiedzeries, esi par sevi pārliecināts un normas robežās neatlaidīgs un kas zina, varbūt ka tu iegūsi pašu labāko no eksponātiem.

Sporta klubs
Šeit gan tev nāksies pacensties, jo šādās vietās mēdz būt daudz izskatīgu un labi trenētu vīriešu, kas būs tavi konkurenti. Toties šādos klubos mēdz būt samērā daudz pievilcīgu sieviešu, kuras arī vēlas iepazīties, ja gadās, kāds piemērots kandidāts. Šajā gadījumā tavā labā strādās arī tavi un viņas treniņu atbrīvotie hormoni.

Sociāli tīkli
Pats vienkāršākais un pats reālākais variants. Sociālos tīklus lieto gandrīz pilnīgi visi – nāc un izvēlies jebkuru. Šis variants ir īpaši piemērots tiem kautrīgajiem vīriešiem, kuriem reāla saziņa ar sievietēm mēdz sagādāt problēmas. Turklāt šis variants ir ērts arī tāpēc, ka abas puses var novērtēt viens otra fotogrāfijas un intereses.
7 ideālas vietas, kur iepazīties ar sievieti

Uz ielas
Šis variants ir labs pateicoties tam, ka šajā gadījumā ir ļoti daudz iespēju sarunas uzsākšanai. Protams, visprimitīvākais ir pajautāt ceļu vai cik rāda pulkstenis, bet nu variantu ir daudz. Un reizēm, lai sāktos saruna, pietiek pat tikai ar smaidu.

Kafejnīca
Nekāda alkohola, skaļas mūzikas un tikpat kā nekādu “pūt un palaid” variantu. Šādās vietās biežāk var satikt patīkama izskata nopietnas meitenes, kas atnākušas nobaudīt kafiju un palasīt. Galvenais izvēlēties īsto taktiku, atrast pareizos vārdus un ticēt savai veiksmei.
7 ideālas vietas, kur iepazīties ar sievieti

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

12 + 16 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.