Ko vīrieša horoskopa zīme stāsta par tā “lepnumu”

Ko vīrieša horoskopa zīme stāsta par tā “lepnumu”
Katra vīrieša biksēs esošais mazais draudziņš ir tā labākais draugs un lielākais lepnums. Bieži šis draudziņš ir arī vīrieša galvenā dzīves jēga, jo liela daļa vīriešu panākumus sieviešu vidū vērtē augstāk nekā karjeru vai citas dzīves sfēras. Un tāpat kā uz citām lietām, arī uz šo vīrieša dzīves sfēru zināma ietekme ir zvaigznēm un vīrieša horoskopa zīmei. Lasi ko par vīrieša “lepnumu”, seksuālajām vēlmēm un uzvedību seksā stāsta tā horoskopa zīme!

Auns, Lauva un Strēlnieks – “Uguns bultas”
Ugunīgie vīrieši parasti ir ļoti norūpējušies par sava lepnuma izmēriem un iespējām. Tas tā ir tāpēc, ka šiem vīriešiem to draudziņš ir sava veida ierocis, kurš tiem apzināti vai neapzināti dod pārliecību par sevi visās to dzīves sfērās. Lielākā daļa šo zīmju vīriešu uzskata, ka tas tiem nav pietiekoši liels. Un, kaut arī tas tā visbiežāk tomēr nav, tiem tomēr ir ļoti nepieciešamas to mīļoto sieviešu slavas dziesmas par to “lepnuma” varenību. Negatīvas atsauksmes par šī tik nozīmīgā orgāna lielumu tos var ļoti aizskart un pat izsaukt tiem impotenci.
Ja jūsu vīrieša lepnums tiešām izmēros nav īpaši padevies, tad par to droši var teikt, ka tas ir mazs, bet ņiprs un ātri gatavs darbam. Šo vīriešu “uguns bultu” attīstība un paaugstinātais jūtīgums var kalpot par iemeslu to priekšlaicīgai ejakulācijai. Šie vīrieši arī nemīl garas priekšspēles, un kopumā tie ir rekordisti akta īsuma disciplīnā.
Vēl jāatzīmē, ka uguns stihijas vīrieši ļoti mīl sievietes iekarot un pārāk viegli iegūstama dāma tiem var ātri apnikt.
Stresa dēļ šiem vīriešiem jau diezgan agrā vecumā var rasties problēmas ar potenci. Tādēļ tiem vajadzētu ļoti censties saudzēt savu nervu sistēmu. Pārpūles un problēmas darbā var jūtami samazināt to vēlmi pēc seksa. Šo vīriešu erekcijas kvalitāti uzlabo ar olbaltumiem bagāta pārtika.

Vērsis, Mežāzis un Jaunava – “Akmens sēnes”
Šīs zīmes izvēlas mīlēties ar jūtām, jēgu un atbilstošos apstākļos. Un šo zīmju vīrieši ir ir arī rekordisti akta ilgumā. Starp šiem vīriešiem biežāk mēdz trāpīties tādi kuriem nav nekādu seksuālu fantāziju un šī iemesla dēļ tie praktiski nav spējīgi uz eksperimentiem, iztēli un romantiku. Šo zīmju vīrieši iemieso sevī primitīvu, dzīvniecisku kaisli un izturību. To “lepnums” – “Akmens sēne” tiem ir labi attīstīta, un, kaut arī tas nereaģē tik ātri, kā tas notiek Uguns zīmju gadījumā, tā erekcija ir visilgākā un izturīgākā. Akmens sēnes vīriešiem piemīt lielas pacietības rezerves, tie stoiciski pārcieš ilgstošus atturības periodus, bet, ja tuvumā ir parādījusies kāda potenciālā partnere, tie nesteidzīgi gaida kad tiem tiks dota “zaļā gaisma”.
Šie vīrieši ir arī paši uzticīgākie un uzticamākie, derēs visām tām sievietēm, kuras baidās no sava vīrieša potenciālās krāpšanas. Īpaši par Jaunavu ir jāatzīmē, ka šiem vīriešiem ļoti būtisks ir higiēnas faktors.

Vēzis, Skorpions un Zivis – “Ūdens stobri”
Ūdens stobru pārstāvjiem ir raksturīga intensīva seksuālā pieredze un ilgas pēc mīlestības. Tie nespēj ilgi iztikt bez seksa, tos visus interesē pornogrāfija un tie ir absolūti čempioni masturbācijā. Šīs zīmes ir emocionālas, tām patīk dažādība, un tie ir līderi arī aktu daudzuma ziņā. Neskatoties uz visu tiem piemītošo erotismu, šī tipa vīrieši parasti uztraucas tikai par savu baudu, kaut reizēm starp tiem mēdz trāpīties paši prasmīgākie mīļākie. Apburošs nelieties – tieši šāds apzīmējums vislabāk raksturo šo zīmju vīriešus.
Toties ar šiem vīriešiem jums noteikti, nebūs garlaicīgi, vieni no tiem dievina sieviešu skaistumu, otri pielūdz sieviešu ķermeni, bet trešie alkst pēc tā ko var izmantot tikai vienreiz.
Viņi interesējas par dažādām seksa tehnikām, priekšspēles un aktu veidiem, ir lieli orālo baudu un manuālu manipulāciju piekritēji kā arī mēdz būt emocionāli un skaļi.

Dvīņi, Ūdensvīrs un Svari – “Gaisa Scepteri”
Šo zīmju vīrieši mīl eksperimentus, dažādu papildaprīkojumu, locekļa palielinātājus un dažādus preparātus, kuri stimulē tieksmi un paildzina erekcijas ilgumu. Nereti šie neparastas seksuālas baudas meklējuma rada šajos vīriešos noslieci uz dažādu veidu izvirtībām.
Garlaikojoties Gaisa sceptera tipa vīrieši nenoniecina arī prostitūtu pakalpojumus, jo tiem piemīt arī nosliece aizrauties ar tiem, kurus tie knapi pazīst.
Šie vīrieši mīl vērot savu spoguļattēlu, lielīties ar saviem seksuālajiem varoņdarbiem(turklāt ievērojami pārspīlējot) un tiem arī nesagādā nekādas problēmas virtuāla mīlestība.
Šīm trim Gaisa sceptera zīmēm piemīt arī trīs dažādas kaislības. Piemēram, Svariem ir svarīgi, lai to partnerei piemistu estētiskas, acis priecējošas ķermeņa aprises. Ūdensvīri ir oriģinalitātes un ekstrēma seksa piekritēji, bet Dvīņi ciena tās partneres, ar kurām tiem ir par ko papļāpāt pēc seksa.
Gaisa sceptera “lepnuma” vīriešus ļoti uzbudina seksuāls apģērbs un skaista veļa, tas stimulē to erotisko fantāziju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

17 − nine =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.