Kā dažādas horoskopa zīmes mēdz uzvesties sabiedrībā

Kā dažādas horoskopa zīmes mēdz uzvesties sabiedrībā
Cik cilvēku tik arī dažādu uzvedības modeļu. Kad vieni jūtas ērti un droši, citi ir bikli un apmulsuši. Lasi ko par cilvēkiem un to uzvedības modeli sabiedrībā var pastāstīt to horoskopa zīme.

Auni
Auni ir draudzīgi ar visiem tomēr tie arī cenšas pēc iespējas ātrāk atrast patiesus domubiedrus. Ja konkrētais Auns ir apveltīts ar pietiekoši spēcīgu intuīciju, tad domubiedru atrašana notiek gandrīz momentāni. Tomēr ja ar intuīciju ir pašvaki tad Aunam nākas klīst no vienas cilvēku grupiņas pie otras, nemanot iesaistīties svešās sarunās, negaidot tās pārtraukt un pamest tam apnikušo grupu, lai meklētu jaunu.

Vērši
Nepazīstamu cilvēku sabiedrībā Vērši parasti ir klusi un cenšas slēpt savas nepilnības. Tie gan arī nesteidzas izrādīt savas pozitīvās puses, lai šādi nejauši neiedzīvotos kādā skauģī vai ienaidniekā. Sākumā Vērsis cenšas sajust kolektīvā valdošo atmosfēru, to ar kādiem cilvēkiem to liktenis ir savedis un to, kas tos apvieno. Arī to vai šajā grupā nav savstarpēji naidojošos pušu, lai nejauši kādai no tām nepievienotos.

Dvīņi
Dvīņi droši dodas iepazīties un arī savos izteikumos ir tieši un atklāti, šādi daudziem radot iespaidu, ka tie ir vienkārši un vienmēr pieejami. Problēmas rodas tikai tad j rodas kaut kādi konflikti, kuros Dvīņi var sevi pilnībā nekontrolēt un kļūt agresīvi vai rupji. Ja Dvīņiem kaut kas neiepatiksies, tie netērēs savu laiku nevajadzīgai saziņai un vienkārši dosies prom. Reizēm gadās, ka padzen pašus Dvīņus, jo uzskata, ka tie ir strīdu un nesaskaņu avots.

Vēži
Vēži parasti ir diezgan noslēgti un nedaudz kautrīgi kaut arī labvēlīgi. Lai Vēži justos stabili tiem ir nepieciešams atrast savu vietu un lomu, kuru tie spēlēs tik ilgi, cik vien ilgi atradīsies šajā cilvēku grupā. Ja Vēzim šajā kolektīvā būs ērti un tas no šīs grupas gūs kaut kādu labumu, tad Vēzis šo sabiedrību nekad nepametīs un būs uzticīgs draugs vai kolēģis. Vēzis var sākt meklēt kaut ko citu tikai tajā gadījumā, ja sākas kādas nopietnas pārmaiņa.

Lauva
Saziņā Lauvas ir viegli, attapīgi, asprātīgi un parasti tie viegli iegūst jaunas paziņas vai atrod tēmu sarunai. Lauvas ātri vien uzzina visu un par visiem. Tie kļūst par galvenajiem informācijas izplatītājiem un grupas galvenajiem sarunu vedējiem. Vai arī par grupas galveno humoristu. Problēmas Lauvai var sākties tajā gadījumā, ja to sāk uzskatīt par galveno baumotāju, jo tas var būt arī nepelnīti.

Jaunavas
Sākumā Jaunavas var šķist bailīgas, kautrīgas vai noslēgts un pat drūmas, tomēr drīz vien tās jaunajā kolektīvā adaptējas un jūtas tajā kā mājās. Vēl nesen sveši cilvēki tai kļūst kā ģimenes locekļi vai seni draugi, kurus tā ar prieku cienā ar dažādiem gardumiem, ved atklātas sarunas, uzklausa to sūdzības un dod vērtīgus padomus.

Svari
Svari sākumā var šķist lepni vai augstprātīgi, bet tā tas ir tikai tāpēc, ka esot nepazīstamu cilvēku sabiedrībā, tie cenšas sevi parādīt pē iespējas labāk. Svari ir pamatoti pārliecināti, ka cilvēku vispirms novērtē pēc tā izskata, un tāpēc cenšas izskatīties pēc iespējas labāk un vienmēr seko savai ārienei un apģērbam. Šī iemesla dēļ tad arī rodas iespaids, it kā tie pozētu vai tēlotu kaut kādu lomu. Pēc kāda laiciņa tas pāriet un Svari viegli var kļūt pat par īstu kompānijas dvēseli.

Skorpioni
Skorpioni parasti nemīl smalkus pasākumus un sarunas neparko. Pirmajā brīdī šķiet, ka Skorpions ir pārāk lietišķs, emocionāli noslēgts un liels aprēķinātājs. Tādēļ viņam ir vieglāk satuvināties ar tiem cilvēkiem, ar kuriem viņu saista darbs un nevis kopīga nekā nedarīšana. Darbā Skorpions ir centīgs un vienmēr gatavs palīdzēt gan ar darbu, gan padomu. Skorpioni arī vienmēr arī rūpējas par citiem, kaut bez liekiem vārdiem un emocijām.

Strēlnieki
Strēlnieki pret svešiniekiem izturas tikpat draudzīgi kā pret veciem draugiem, tomēr ar svešiniekiem tie ir atturīgāki un cenšas būt maksimāli taktiski un pieklājīgi. Jebkurā kompānijā vai kolektīvā Strēlnieks ātri kļūst par galveno tiesnesi un taisnīguma aizstāvi. Tomēr ja taisnīgums pēc Strēlnieka domām netiek ievērots, tad tas dedzīgi metas to aizstāvēt, un šādos brīžos tas var pilnībā aizmirst par pieklājību.

Mežāži
Mežāži atstāj drūma klusētāja iespaidu, kurš neviena nemanīts sēž kaut kur maliņā un vēro citus, līdzīgi kā zirneklis vēro mušas. Nav daudz tādu cilvēku, kuri to pamana un vēlētas pie tā pieiet, lai papļāpātu. Tomēr, neskatoties uz to, viņš ātri uzzina visu, kas kolektīvā notiek un zina pat vairāk nekā tie cilvēki, kas šajā kolektīvā, ir jau sen. Vajadzības gadījumā tas tam gadījumā ļauj veiksmīgi manipulēt ar citiem un nekļūdīgi atrast patiesus, līdzīgi domājošus draugus.

Ūdensvīri
Ūdensvīri ar prieku iepazīstas ar jauniem cilvēkiem. Katrs jauns cilvēks tam ir kā jauna valsts, kurā ir daudz neatklātu, apskates vērtu vietu. Ūdensvīriem interesē visi, kaut parasti ne uz ilgu laiku. Tiem ir daudz draugu un paziņu, tas viegli atrod domubiedrus un apvieno tos grupās. Kaut pats var šīs grupas pēkšņi pamest, lai sāktu meklēt kaut ko interesantāku. Vai arī lai iedziļinātos sevī un pilnīgā vientulībā sāktu apdomāt savus nākotnes plānus un meklētu jaunas idejas.

Zivis
Zivis pašas būdamas neizprotamas un mainīgas, meklē patstāvību sev apkārt. Iepazīstoties ar jauniem cilvēkiem, tie cenšas paredzēt, kāda šī pazīšanās izvērtīsies nākotnē. Bet nonākot jaunā kolektīvā, Zivis cenšas saprast, ko tas tiem dos. Zivis dod priekšroku tādām grupām, kurā visas lomas ir stingri sadalītas. Tās mīl kārtību, kuru ir radījuši citi un tās šo kārtību ar prieku ievēros. Nu kaut vai tikai tāpēc, ka vairumam Zivju nav viegli organizēt pat savu dzīvi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

thirteen + 18 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.