8 iemesli, kāpēc Vērši ir paši uzticamākie draugi, vīri un mīļākie

8 iemesli, kāpēc Vērši ir paši uzticamākie draugi, vīri un mīļākie
Katrai horoskopa zīmei ir savas stiprās puses. Bet tieši Vērši ir tā horoskopa zīme, kurai piemīt tās īpašības, kas tiek visaugstāk vērtētas sabiedrībā.
Un tā tiešām arī ir. Uzmanīgāk paveraties uz savā draugu un paziņu lokā esošajiem Vēršiem, un jūs sapratīsiet, kāpēc tie tiek tik augstu novērtēti. Un vai tad jums pašiem nešķiet, ka Vērši ir paši uzticīgākie un gudrākie no jūsu draugiem un paziņām?
Uzzini kādas ir tās 8 Vēršu īpašības, kas padara tos tik mīlētus un cienītus!

1. Viņi ir spītīgi. Labā nozīmē
Tā ir ļoti raksturīga Vēršu īpašība. Ja Vērsim kaut ko savajadzēsies jums pierādīt, tad viņš neapstāsies kamēr nepanāks savu. Tie to izdarīs tīri principa pēc.
Un, kaut arī tas ne visiem patīk, tā tomēr ir pozitīvā rakstura īpašība. Un pie kā jūs pats grieztos ja jums būtu nepieciešams atbalsts un palīdzība? Nu taču visticamāk ka pie tā paša Vērša – pie tā cilvēka, kurš nebaidās ne no kādām grūtībām un vienmēr visu labi izplāno.
Vērši ir arī piezemēti cilvēki. Tiem vienmēr var piezvanīt un pasūdzēties par kaut kādām savām problēmām vai padalītie priekā ja ir noticis kas patīkams.
Ja jums ir jānoorganizē kāds pasākums, tad griezieties pie Vēršiem, jo tie bez visa pārēja arī vislabāk prot rīkoties ar naudu.

2. Viņi vienmēr zina, kas ir labi un kas ir slikti
Šī Vēršu īpašība ir tieši saistīta ar viņu spītību. Tie bieži uzvedās tā, it kā viņi būtu vienīgie, kuri zina, kā ir pareizi jārīkojas. Par kaut kādiem maznozīmīgiem jautājumiem tie vēl ir gatavi diskutēt, bet fundamentālos jautājumos ar tiem ir veltīgi strīdēties. Turklāt parasti vēlāk arī izrādās, ka Vēršiem ir bijusi taisnība.
To var izskaidrot ar to, ka Vērši labāk nekā citi novērtē faktus un labāk spēj tos analizēt.

3. Viņi būs ar jums līdz pašam galam
Vērsis ir visuzticīgākā no visām horoskopa zīmēm. Ziniet, ka neviens cits tā nenovērtēs nopietnas, savstarpējas cieņas un mīlestības pilnas attiecības, kā to novērtēs Vērši. Un šī īpašība aizēno pat to spītību.

4. Viņi ir rūpīgi un uzmanīgi
Vērši tiešām prot novērtēt dzīves skaistos brīžus. Tie lutinās jūs ar brokastīm(vai vismaz kafiju) gultā, regulāri interesēsies par jūsu pašsajūtu, un vispār izturēsies pret jums ļoti uzmanīgi un saudzīgi.
Tie, protams, vēlēsies izjust tādas pašas rūpes un jūtas no sava partnera, bet tas ir tikai normāli. Un atceries, ka Vērsim nav nekā ļaunāka par neatbildētu mīlestību.

5. Viņi ir pārliecināti par sevi un saviem spēkiem. Un iemācīs to arī jums
Vērši pazīst sevi un pazīst citus. Un, kas ir vēl svarīgāk, tie prot arī adekvāti salīdzināt.
Vēršiem nekad nerodas vēlme veikt kaut kādas uzspēlētas darbības, lai pašapliecinātos. Un tos tiešām galīgi neuztrauc apkārtējo viedoklis. Īpaši jau to cilvēku viedoklis, par kuriem tie paši nekad nedomā. Un šī noteikti arī ir laba īpašība.

6. Viņi visu zina
Vērši patstāvīgi visas savas dzīves laikā mācās kaut ko jaunu. Un tiem šķiet muļķīgi neizmantot katru iespēju, attīstīt savu prātu. Tā kā, skatoties ar Vērsi kādu TV viktorīnu, tas visticamāk zinās visas atbildes vēl ātrāk nekā pats šova vadītājs.

7. Viņiem piemīt humora izjūta
Kā zināms, tad smiekli ir vislabākās zāles. Un jūsu draugs Vērsis smiesies ar jums, par jums un par sevi. Viņš noteikti centīsies jūs sasmīdināt. Ar Vēršiem vienmēr ir jautri, jo tie zina, ka dzīve ir pārāk īsa, lai sev šo prieku liegtu.

8. Viņi adekvāti novērtē cilvēkus
Ja Vērsis tev ir izvēlējies par savu draugu, partneri vai otro pusīti, tad esi pilnīgi drošs, ka tas ir bijis ļoti apzināts lēmums. “Gadījuma” cilvēku Vēršu tuvumā nemēdz būt.
Jautāsiet kāds gan no tā ir labums? Nu pirmkārt jau Vērsis ir jūs novērtējis un tas vien jau kaut ko liecina. Otrkārt Vērsis ir labs klausītājs, kurš vienmēr jūs uzklausīs. Un treškārt Vērsis būs jums ideāls sabiedrotais, sarunu biedrs un palīgs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

2 + 19 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.