Seksuālāko horoskopa zīmju tops

Seksuālāko horoskopa zīmju tops
Mums visiem piemīt seksualitāte. Tik vienā tās ir daudz, bet vēl kādā citā tikko jaušama. Uzzini, kuras ir visseksuālākās horoskopa zīmes!

1. Skorpioni
Skorpions pelnīti tiek uzskatīts par pašu seksuālāko horoskopa zīmi. Šīs horoskopa zīmes pārstāvjos ir sakoncentrēts ļoti daudz seksualitātes un erotisma. Tas no Skorpioniem burtiski plūst. Skorpioni ir ļoti kaislīgi, temperamentīgi, karstasinīgi un mīlas pārpilni. Sekss ir neatņemama Skorpionu dzīves daļa.

2. Auni
Aunu zīmes pārstāvji ir ļoti pievilcīgi un vienmēr ļoti iekāroti no pretējā dzimuma puses. Un pat ja daba kādu no tiem nav apveltījusi ar pievilcīgu ārieni, tie vienalga spēj izstarot spēcīgu seksuālu enerģiju. Šie tad arī ir tie iemesli, kāpēc Auni ir šī topa otrajā vietā.

3. Vērši
Neskatoties uz savu noslēgtību un ārējo konservatīvismu, Vērši ir viena no pašām seksuālākajām horoskopa zīmēm. Vēršu dzīvē un attiecībās seksam ir ļoti nozīmīga loma. Vērši paši mīl gūt baudu, un tie arī prot sagādāt patīkamus brīžus savam partnerim. Vērši ir trešā seksuālākā horoskopa zīme.

4. Lauvas
Lavas ir apburoši, nepiesātināmi un mīlas pārpilni. Sekss tos atver un piepilda ar enerģiju. Tas tad arī rada spēcīgo erotisma auru, kas virmo ap Lauvām.

5. Dvīņi
Dvīņi atšķiras ar savu noslieci uz dažādību, tajā skaitā arī seksā. Dvīņi vienmēr ir dažādi gan iekšēji, gan arī ārēji un tāpēc ne vienmēr ir viegli sajust to seksualitāti. Tomēr Dvīņi vienmēr izdomā kaut ko jaunu un tas nozīmē, ka Dvīņu partnerim gultā tiešām nebūs jāgarlaikojas.

6. Vēzis
Vēži parasti nešķiet ļoti seksuāli, tie drīzāk ir pievilcīgi un romantiski. Vēži reti, kad ļauj savai seksuālajai enerģijai izkļūt ārpusē. Visticamāk Vēzis taupa šo enerģiju tam vienam partnerim, ar kuru tas izlems nodzīvot savu dzīvi.

7. Zivis
Zivis ir sapņainas būtnes, un tas ap tiem rada pievilcības un maiguma auru. Kaisles Zivīs nav daudz, bet savu temperamentu un enerģiju, kas tām ir, tās slēpj aiz septiņām atslēgām.

8. Strēlnieki
Strēlnieki tiek uzskatīti par vienu no vispievilcīgākajām horoskopa zīmēm, bet ne seksuālākajām. To seksuālā enerģija nav viegli izprotama un ne uz visiem tā iedarbojas. Tomēr kad Strēlnieks paliek divatā ar savu partneri, tas tam atklājas no visneparastākajām pusēm, un tad sekss ar to pārvēršas par aizraujošu spēli.

9. Ūdensvīri
Ūdensvīrs tiek uzskatīts par novatorisku zīmi un tas attiecas arī uz seksu. Ūdensvīri mīl eksperimentus un lomu spēles, bet tam ne visi ir gatavi.

10. Svari
Svari ir romantiķi. Tie reti, kad izrāda savu seksualitāti, tomēr tos ļoti pievelk tas, kas tajos spēj izsaukt kaislību vētru. Svarus var nosaukt par seksualitātes un erotisma cienītājiem, bet pašu Svaru seksualitāte nav īpaši spēcīga.

11. Jaunavas
Jaunavas ir ļoti noslēgti cilvēki. Un savu erotisko pusi tie atklāj tikai sev tuvam cilvēkam, bet no visiem pārējiem tā tiek cītīgi slēpta.

12. Mežāži
Mežāži bieži ir visai konservatīvi visā tajā, kas attiecas uz seksu. Sekss Mežāžiem galīgi nav kas ļoti nepieciešams. Mežāži netiecas izrādīt savu seksualitāti, tiem daudz svarīgāk ir parādīt savu intelektu un panākumus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

3 × two =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.