Ko par jums stāsta jūsu iecienītākā apģērba krāsa

Ko par jums stāsta jūsu iecienītākā apģērba krāsa
Droši vien daudzi būs pamanījuši, ka to garderobē kāda noteikta krāsa dominēt pār citām krāsām. Ir skaidrs, ka mūsu apģērba krāsu izvēli mēdz noteikt tādi faktori kā vecums, garastāvoklis, sezona, laika apstākļi, darba specifika vai vienkārši mode. Tomēr iespējams, ka mūsu apģērba krāsa atklāj par mums daudz vairāk, nekā mēs paši vēlamies atklāt.

Sarkanā krāsa
Sarkanā krāsa tiek uzskatīta par visseksuālāko, tas droši vien tādēļ, ka tā paaugstina asinsspiedienu, paātrina pulsu un elpošanu. Ja jūs dodat priekšroku sarkanajai krāsai tas liecina par to ka jūs esat mērķtiecīgs, reizēm pat varbūt agresīvs. Jūs arī esat gatavs eksperimentēt ar savu apģērbu. Parasti jūs sasniedzat to, pēc kā tiecaties un citiem jums ir grūti pretoties. Jūs esat kaislīga, apņēmīga un diezgan sprādzienbīstama personība. Tie cilvēki, kuriem sarkanā krāsa galīgi nepatīk, parasti ir uzticīgi un stabili, tomēr arī cieš no mazvērtības kompleksa.

Zilā krāsa
Smaids jūsu sejā ir retums. Izpelnīties jūsu uzticību ir ļoti, ļoti grūti, to iegūst tikai tie cilvēki, kuri savu draudzību ir pierādījuši, izturot laika pārbaudi. Jūs esat ļoti mierīgs cilvēks, kas parasti apkārtējos izsauc uzticību. Iespējams, ka tas ir skaidrojams ar to, ka zilā krāsa palēnina pulsu un elpošanu kā arī pazemina asinsspiedienu. Visticamāk ka jūs esat nosvērts, atbrīvots un harmonisks cilvēks, kurš labi jūtās kolektīvā.

Baltā krāsa
Baltā ir ideāla krāsa, pat par spīti tam, ka daudzi balto nemaz neuzskata par īstu krāsu. Baltā krāsa apzīmē brīvību no jebkādiem šķēršļiem un brīvību visām iespējām. Baltā krāsa ir arī fiziskās nāves, pamiera krāsa un nevainības krāsa. Nedrīkst aizmirst, ka arī līgavas kleita ir baltā krāsā. Baltā krāsa nevienu neatgrūž tomēr tā arī nenes nekādu informāciju un tāpēc balto krāsu var nēsāt cilvēks ar jebkādu raksturu.

Violeta krāsa
Violetā krāsa rodas, ja zilo sajauc ar sarkano. Un tas nozīmē, ka jūs vienlaikus esat kaislīgs un mierīgs, emocionāls un savaldīgs. Violetā krāsa iemieso visu, kas neiekļaujas standartos. Ja jūs izvēlaties violeto krāsu, jūs visticamāk alkstat pēc gandrīz maģiskām attiecībām. Jūs vēlaties būt apburts un vienlaikus gribat, lai arī jums piemīt maģisks spēks un valdzinošs šarms.

Rozā krāsa
Rozā ir maiguma, labsirdības, sentimentalitātes un sapņu krāsa. Rozā krāsa tiek iegūta, sajaucot sarkano un balto, bet tas nozīmē, ka brīvība savalda kaisli un tieši tajā arī slēpjas šīs krāsas burvība. Ja jūs izvēlaties rozā krāsu tad tas nozīmē, ka jūs nepanesat nekāda veida nežēlību un vardarbību. Cilvēks, kurš izvēlas šo krāsu, dod priekšroku dzīvei vieglā, komfortablā, paša izdomātā pasaulē. Šādam cilvēkam blakus ir vajadzīgs otrs cilvēks, ar kuru tam būtu mierīgi un droši.

Zaļā krāsa
Ja jums patīk zaļā krāsa tad lielākajai daļai cilvēku jūsu dvēsele ir pilnīgi neizprotama, bet tieši šajā noslēpumainībā arī slēpjas jūsu pievilcība. Mīlestība pret zaļo krāsu stāsta arī par to ka jūs labi izjūtiet savu pārākumu, varu un spēku. Jūs vēlaties patikt, jūs iejūtiet nepieciešamību pēc atzinības, cenšaties izvairīties no svešas ietekmes un meklējiet veidus kā pašizpausties.

Dzeltenā krāsa
Jūs esat mierīgs, laipns, dzīvespriecīgs un ar humora sajūtu apveltīts cilvēks. Dzeltenā ir izlādes krāsa. Ja no visām krāsām jūs dodat priekšroku tieši dzeltenajai, tas nozīmē, ka jūs meklējat atbrīvojošas attiecības, lai atbrīvotos no paaugstināta satraukum un iegūtu iespēju atklāties un sasniegt vēlamo. Ja kādam cilvēkam dzeltenā krāsa šķiet absolūti nepieņemama tad tas nozīmē, ka šis cilvēks jūtas iztukšots, izolēts vai izjūt patstāvīgas dusmas.

Gaišzilā krāsa
Jūs esat bezrūpīgs un jautrs cilvēks. Gaišzilā krāsa neizvirza pretenzijas un neuzņemas saistības un tieši tāpēc tā ir bezrūpības un bezbēdīguma krāsa. Jūs nemēdzat izraisīt nepatiku apkārtējos un visur esat “savējais”. Galu galā gaišzilā taču ir saulainas dienas debesu krāsa un šādas debesis patīk visiem.

Brūnā krāsa
Mīlestība pret brūno krāsu stāsta par to, ka jūs esat pieradis visu darīt ar izjūtu, jēgu un kārtību. Jūs cenšaties nekur nesteigties un mūsdienās tā ir reta īpašība. Cilvēki kas izvēlas brūno krāsu vēlas fizisku atpūtu un mieru, šo krāsu mīl arī cilvēki, kuri nopietni uztraucas par savu veselību un tādi cilvēki kas novērtē stabilitāti, tradīcijas un ģimeni. Cilvēki, kuri brūno krāsu noliedz, atrodas savas individualitātes meklējumos.

Pelēkā krāsa
Pelēko krāsu izvēlas tādi cilvēku, kuri nevēlas vai baidās būt vispārējas uzmanības centrā. Un cilvēki, kuri grib palikt nepamanīti, lai kaut ko iegūtu. Pelēkā ir neitralitātes krāsa, tā nav ne spilgta, ne tumša un arī ne gaiša krāsa. Pelēkais ir ideāls fons jebkurai citai krāsai un ne tikai krāsai.

Melnā krāsa
Melnā ir pilnīgas pabeigtības krāsa. Melnā ir greznības un elegances krāsa. Melnā krāsa piestāv gandrīz pilnīgi visiem, un gandrīz visi tajā izskatās satriecoši. Melnā krāsa var liecināt arī par to, ka jums ir daudz noslēpumu, ar kuriem jūs nesteidzieties dalīties. Tas, kurš izvēlas melno, vēlas sacelties pret savu likteni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

2 × 2 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.