Diēta pēc horoskopa zīmes

Diēta pēc horoskopa zīmes
Kādi pārtikas produkti būtu jāēd dažādām horoskopa zīmēm, lai tās būtu veselas un labi justos!

Auni
Auniem īpaši ir nepieciešams kālija fosfāts un tā trūkums var novest pie emocionālas nestabilitātes, galvas sāpēm un vispārēja spēku izsīkuma. Lai tas nenotiktu, Aunam savā ēdienkartē ir jāiekļauj bietes, burkāni, ziedkāposti, gurķi, āboli, dateles, salāti, sīpoli, banāni un valrieksti. Auniem arī ir jāuzņem pietiekoši daudz proteīna un dzelzs, kurus var atrast pupās un liesā gaļā. No garšvielām Auniem ir piemērotas aloje, baziliks, lauru lapas un piparmētras.

Vērši
Piens un piena produkti, bietes, burkāni, visu veidu kāposti, persiki, cidonijas un plūmes.
Vērsim ir nepieciešama tāda barība, kas satur sodas sulfātu un A, E vitamīnus. Vēršiem savā ēdienkartē vajadzētu iekļaut ķirbjus, redīsus, bietes, ziedkāpostus, sīpolus un spinātus. Rūpējoties par savām ēdienreizēm, Vērši lieliski var apvienotie ar Dvīņiem un Zivīm, kuriem ir nepieciešami gluži tādi paši produkti. Vēršiem arī ir nepieciešams jods, un tāpēc tiem savā uzturā vajadzētu iekļaut arī jūras produktus. Vēršiem noderīgās garšvielas ir salvija un bārbele.

Dvīņi
Dvīņiem īpaši ir nepieciešami proteīni, kurus var uzņemt ar gaļu, olām,riekstiem un soju. Dvīņiem svarīgs ir arī kalcijs, jo tas stiprina nervu sistēmu. Tāpat Dvīņiem vajadzētu regulāri iekļaut savā uzturā zaļos zirnīšus, puķkāpostus, aprikozes, plūmes, ananāsus un bietes. Dvīņiem ieteicamās zālītes ir sarkanais āboliņš un verbēna.

Vēži
Vēži nedrīkst ar ēdienu pārspīlēt, jo Vēžu vājā vieta ir gremošanas orgānu sistēma. Vēžiem ir jāizvairās no aizraušanās ar cukuru, taukiem un cietes. Vēžiem ir nepieciešami tādi produkti, kuri satur proteīnus, kalciju un jodu. Un šādi produkti ir biezpiens, citrusaugļi, zivis un jūras produkti, paprika, kāposti, rupja maluma miltu maize, zaļumi, liesa cūkgaļa un vistas gaļa. No garšvielām Vēžiem būs piemērots rozmarīns un savvaļas salvija.

Lauvas
Lauvām ir ieteicami tādi produkti kā citrusaugļi, rudzu maize, mandeles, salāti, āboli, jūras produkti, olas, medījuma gaļa, valrieksti, sīpoli, vistas gaļa, plūmes, jogurts, siers, soja. Lauvām jāievēro diēta, kura ir bagāta ar proteīniem, bet pieticīga attiecībā uz cukuru un cieti. Lauvas pārtikai būtu jāsatur vielas, kas ir nepieciešamas muskuļiem, stimulē gremošanas sistēmu un atjauno nervu sistēmu. Lauvām ir ieteicamas šādas zālītes un garšvielas: kadiķis, smaržīgā rūta, pētersīļi un dilles.

Jaunavas
Jaunavām vajadzētu izvairīties no tādas pārtikas, kas ir grūti pārstrādājama un kairinoša. Un no rītiem Jaunavām kafijas vietā būtu jāizvēlas tēja. Jaunavas nedrīkst uzsākt dienu ar ogļhidrātiem bagātu pārtiku. Jaunavu ēdienkartē būtu jāvalda produktiem, kuri ir bagāti ar proteīniem. Piemēram, auzas, rudzi, salāti, mandeles, cigoriņi, jogurts, kabači, cukīni, bumbieri, āboli, plūmes, dateles. Jaunavām noderīgās garšvielas un zālītes ir rozmarīns, dārza pupumētra, baldriāns.

Svari
Svariem jāizvairās no asiem ēdieniem, bet tiem vispiemērotākais ir vienkāršs ēdiens, kas nodrošina to organismu ar visām tam nepieciešamajām minerālvielām un vitamīniem. Svariem savā uzturā vajadzētu iekļaut burkānus, sparģeļus, bietes kukurūzu, neattīrītus rīsus, vīģes, ābolus, zemenes, persikus, mandeles, zilenes un rozīnes. Jodu Svariem vajadzētu uzņemt ar jūras produktiem, redīsiem un ķirbjiem.
Svariem ir ieteicami šādi ārstniecības augi: mārsils un skābenes.

Skorpioni
Skorpioniem tiek ieteikts izvēlēties ēdienu ar zemu kaloritāti. Un arī dzīvnieku izcelsmes taukus, tiem vajadzētu papildināt ar nelielu daudzumu augu izcelsmes tauku. Bez liesas gaļas Skorpioniem vajadzētu ēst arī jūras veltes, medījumu, olas, jogurtu,riekstus, soju. Skorpionu ēdienkartē jābūt arī dārzeņiem un augļiem, īpaši ieteicami ir sīpoli, sparģeļi, kāposti, vīģes, ķiploki, ērkšķogas, puravi, redīsi un plūmes.
Skorpionam zālītes ir baziliks, vērmeles un nātres.

Strēlnieki
Strēlniekiem jāizvairās no trekna ēdiena un vairāk jālieto ar vitamīniem C un B bagāts uzturs. Vitamīnu B satur tādi produkti kā dīguši kvieši, aknas, olas dzeltenums un, piemēram, sojas pupās. Strēlniekam tiek ieteikti arī dārzeņi, vīģes, žāvētas melnās plūmes, zemenes un pastinaki. No garšvielām un ārstniecības augiem Strēlniekam ieteicams majorāns, dadzis un salvija.

Mežāži
Mežāžiem ir nepieciešami vitamīni A, C, E. Tiem jāizvairās no trekna ēdiena, piedevām, mērcēm un alkohola. Nav vēlama arī šokolāde un majonēze. Proteīnus Mežāzim vajadzētu uzņemt ar liesu gaļu, jogurtu, biezpienu, olām un lēcām. Starp ēdienreizēm Mežāzim vajadzētu dzert vairāk ūdeni. Mežāžiem būtu jāēd arī kāposti, sparģeļi, spināti, pupiņas, mandeles, mieži, olu dzeltenums, vīģes, zemenes un žāvētas melnās plūmes. Mežāža ārstniecības augi ir Maura sūrene, cidonijas un deviņvīru spēks.

Ūdensvīri
Ūdensvīriem savā uzturā vajadzētu iekļaut vairāk tādus augļus kā apelsīni, citroni, āboli, bumbieri un vīnogas. Pārpūles gadījumos Ūdensvīriem tiek ieteikts lietot pienu, sieru, zaļumus, rāceņus, soju un mandeles. Ūdensvīriem vajadzētu lietot uzturā arī kāpostus, spinātus, sparģeļus, seleriju, burkānus, jūras veltes, ābolus, vīģes un zemenes.

Zivis
Zivīm vērtīgs būs ar proteīnu bagāts ēdies. Liesa gaļa, olas, zivis, siers, jogurts, rieksti. Zivīm jāiekļauj uzturā arī vairāk salātu, redīsu, gurķu, rozīnes, pupiņas, liellopu aknas, spināti, jūras produkti, okeāna zivis un jūras zāles.

Avots

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

16 − eleven =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.