Pieci ķermeņa punkti, kas palīdz atbrīvoties no liekā svara

Pieci ķermeņa punkti, kas palīdz atbrīvoties no liekā svara
Punktu masāža nebūt nav šarlatānisms vai kas arhaisks un neizprotams. Punktu masāža ir pilnvērtīga ārstniecības metode, kas līdzīgi kā adatu terapija palīdz cilvēkiem jau ļoti daudzus gadus.

Adatu terapija balstās uz pieņēmuma, ka katrs mūsu orgāns ir tieši saistīts ar kādu punktu uz mūsu ķermeņa. Un tādēļ, ja rodas nepieciešamība uzlabot kāda orgāna darbību, jums ir tikai jāstimulē par vajadzīgo orgānu atbildīgais ķermeņa punkts. Galvenais ir zināt, kur šis punkts atrodas, un regulāri to stimulēt.
Šajā rakstā mēs pastāstīsim par pieciem ķermeņa punktiem, kas var palīdzēt jums atbrīvoties no liekā svara.

1. Punkts uz auss
5 ķermeņa punkti, kuru stimulācija palīdz atbrīvoties no liekā svara
Šī punkta masāžai vajadzētu veicināt metabolisma paātrināšanos, bet tas savukārt palīdzēs atbrīvoties no taukiem pilnīgi visās jūsu ķermeņa daļās!
Šis punkts ir jāmasē ar īkšķi, turklāt visu masāžas laiku tas ir jāmasē ar aptuveni vienādu spēku. Procedūra ir jāveic divreiz dienā trīs minūšu garumā.
Pēc procedūras jūs it kā sajutīsiet, ka jūsu ķermenī ir uzradies vairāk enerģijas. Šī masāža arī palīdzēs noņemt noguruma sajūtu rokās, kājās, plecos un pēdās.

2. Punkts uz sejas
5 ķermeņa punkti, kuru stimulācija palīdz atbrīvoties no liekā svara
Šis punkts atrodas starp degunu un augšējo lūpu, pašā deguna “silītes” vidū. Šis punkts ir jāstimulē divas reizes dienā pa piecām minūtēm.
Šī punkta masāža palīdz kontrolēt izsalkumu un samazināt nemieru. Ja jūtat, ka jums tuvojas stresu pilns laiks, šī procedūra būs jums kā radīta!

3. Punkts uz kājas
5 ķermeņa punkti, kuru stimulācija palīdz atbrīvoties no liekā svara
Šis ir viens no visvairāk izmantotajiem adatu terapijas punktiem. Šī punkta stimulācija ne tikai uzlabo gremošanas sistēmas darbību, bet arī palīdz pretoties dažādiem ķermeņa iekaisuma procesiem un atvieglo menstruāciju spazmas. Šis punkts atrodas pašā stilba vidū, aptuveni piecus centimetrus zem ceļa bļodiņas. Dotais punkts ir jāmasē divas minūtes ar spēcīgām, apļveida kustībām. Procedūra ir jāveic vienu reizi dienā. Šādi jūs sev nodrošināsiet labu gremošanas sistēmas darbību.
Svarīgi: Procedūru veicot jums ir jāizjūt viegls diskomforts vai pat nelielas sāpes, jo citādi nepieciešamais efekts netiks panākts.

4. Punkts uz rokas
5 ķermeņa punkti, kuru stimulācija palīdz atbrīvoties no liekā svara
Šis ir atslēgas punkts, caur kuru iziet visa jūsu iekšējā enerģija. Stimulējot šo punktu, jūs atbrīvojiet savu organismu no liekā ķermeņa siltuma un šķidruma. Kā arī stimulējiet zarnu trakta darbību.
Punkts ir jāstimulē vienu minūti, vismaz vienu reizi dienā.

5. Punkts virs potītes
5 ķermeņa punkti, kuru stimulācija palīdz atbrīvoties no liekā svara
Šis punkts atrodas piecus centimetrus virs potītes, kājas iekšējā pusē. Punkts ir jāmasē vienu minūti, vienreiz dienā, izmantojot vidējo pirkstu. Masāžas laikā elpojiet lēnām un dziļi.

Ja regulāri masēsiet dotos punktus, jūsu vielmaiņa kļūs ātrāka, kā rezultātā jums būs vairāk enerģijas, bet jūsu uzkrātie tauki lēnām sāks pazust. Jūsu apetīte tiks kontrolēta un uzlabosies arī jūsu kopējā veselība!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five × two =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.