12 veidi, kā ātri sasildīties

Kā ātri sasildīties
Vai arī tu uzreiz pēc iziešanas no mājas, domā tikai par to kā ātrāk tikt atpakaļ siltumā? Tad tevi noteikti interesēs šie 12 veidi, kā ātri sasildīties.

1. Izmantojot zīmuli
Ņemam zīmuli vai pildspalvu, saspiežam to starp abām plaukstām un sākam ātri tās berzēt. Ja šādi padarbosieties ilgāku laika brīdi, iespējams, ka jūs pat nosvīdīsiet. Tā kā ja tev ir auksti, ņem rokās zīmuli un iededz sevī liesmu!

2. Skatoties uz attēlu
Pētnieki ir pierādījuši, ka, ja nosalis cilvēks skatās uz mīļa cilvēka, zvēriņa vai piemēram degošas uguns attēlu, tad šis cilvēks izjūt zināmu siltuma pieplūdumu. Es droši vien neizmantotu šo metodi kā galveno siltuma avotu, bet nu pieņemu, ka degoša kamīna attēls kā datora fona attēls, varētu nelielu komfortu radīt.

3. Visi kopā
Ja esat skatījušies TV pārraides par izdzīvošanu, tad droši vien zināsiet, ka, ja grupa cilvēku ziemā ir nokļuvuši atklātā laukā, tad viens no veidiem, kā sasildīties, ir izģērbties līdz apakšveļai, daļu no drēbēm noklāt uz sniega, visiem kopā apgulties, cieši cieši vienam pie otra piespiesties un apsegties ar atlikušajām drēbēm. Personīgi es gan laikam tomēr labāk izvēlētos iekurt ugunskuru.

4. Sasildīties ēdot
Pavisam neslikta metode, viss kas jums jādara tas ir jāapēd kaut kas trekns un vēlams arī silts. Variet arī mēģināt uztaisīt sev sviestmaizi, bagātīgi izmantojot tādas garšvielas kā sarkanie pipari, timiāns vai karijs. Nu un gaļu protams arī neaizmirstiet.

5. Dzeriet
Diemžēl alkohols mums īsti nederēs, jo rada tikai siltuma ilūziju. Pētnieki pat ir noskaidrojuši, ka, ja cilvēks iedzer alkoholu un nekustās, tad tas var pat vēl vairāk nosalt. Un tāpēc, alkoholu no šī saraksta var droši svītrot. Bet ingvera tēju ar medu liekam pašā augšā. Karsta tēja noteikti ir viens no labākajiem veidiem, kā ātri sasildīties, turklāt iespējams ka tā pat spēs jūs pasargās no tuvojošās gripas.

6. Elpojot
Šis ir kāds no jogas aizgūts veids. Viss, kas jums ir jādara, tas ir lēni jāieelpo un tad piecos piegājienos strauji jāizelpo. Izmēģinot šo metodi, es gan vairāk noreibu, nekā sasildījos, bet kaut kāds efektiņš tiešām parādījās. Ā un vēl, dariet to tad kad jūs neviens neredz, citādi uz man cilvēki sāka jocīgi skatīties.

7. Ar mēles palīdzību
Vēl viens no jogas aizgūts veids, šoreiz gan izmantojot mēli. Šoreiz ir vēl vienkāršāk nekā ar elpošanu. Vienīgais kas jums ir jādara tas ir ar mēles galiņu jāpieskaras aukslēju apakšējai daļai. Netieku gudrs par to vai šī metode darbojas vai nē, vienu brīdi liekas, ka jā, bet jau pēc brīža, ka ne. Runā, ka šādi varot sasniegt tādu pašu baudu kā no seksa, tikai lūdzu nejautājiet man kā.

8. Apkauno sevi
Veca un pārbaudīta metode. Atliek tik nedaudz sastrādāt kaut kādas muļķības, lai pēc brīža nosarktu un ķermenī ieplūstu pat ļoti sildošs karstums. Nelaime tika tāda, ka ar gadiem man kauna paliek aizvien mazāk un arī muļķības tiek darītas aizvien retāk.

9. Intīmais veids
Jūs telpā neesat viens, bet ar kādu pretējā dzimuma pārstāvi un jums abiem ir auksti? Nu ko, atbrīvojaties un ķeraties pie seksa. Pavisam noteikti sasildīsieties. Turklāt 25 minūtes seksa vai 50 minūtes skūpstīšanās spējot atsvērt stundu sporta zālē. Ja esat brīvs, pamēģiniet šo metodi ar kādu nepazīstamu cilvēku un pat ja jums nesanāks, tad visticamāk sasildīsieties ar iepriekšējo sasildīšanās veidu.

10. Pašiedvesma
Ar pašiedvesmu var panākt ļoti daudz ko, arī sasildīties. Iedomājaties, ka tagad ir jūlija vidus un ārā valda neciešama tveice. Galvenais ir pareizi noskaņoties un būt pārliecinošam, un kas zina varbūt vēl dabūsi arī saules dūrienu.

11. Pareizi apģērbjaties
Psihologi apgalvo, ka, ja cilvēks nēsā sarkanas, oranžas vai zaļas drēbes, tad šis cilvēks izjutīs psiholoģisku un fizioloģisku siltumu. Es tam neticu, bet ja gribat tad variet pamēģināt.

12. Smejieties
Ir piektdiena vakars, bet jūs un jūsu kompānija salstat? Tad ir pienācis laiks jautrībai. Paspēlējiet dažādas ballīšu spēles, paskatieties kādu komēdiju un dariet jebko kas jums varētu likt smieties. Ja būs jautri tad, būs arī silti. Un kā zināms tad smieties ir arī veselīgi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

two × two =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.