Stresa horoskops

Svari
Kā visām gaisa zīmēm arī Svariem ir vāja nervu sistēma. Svari visā novērtē harmoniju un līdzsvaru, un tieši tādēļ Svari nav piemēroti tam, lai tiktu galā ar nopietnām grūtībām un pārbaudījumiem. Pat neliela problēma var likt tiem zaudēt pamatu zem kājām. Svaru labākais variants sarežģītās situācijās ir griezties pēc palīdzības pie citiem cilvēkiem.

Skorpioni
Cīņa ir Skorpiona stihija, bet stress ir cīņas sekas. Lielākā daļa horoskopa zīmju parasti cenšas no nepatikšanām un riska izvairīties, bet Skorpionam asas izjūtas ir pat nepieciešamas. Un tas tās spēj iegūt pat no stresa situācijām. Tā visa negatīvā puse ir tāda ka esot neapmierināts un nomākts tas viegli spēj sabojāt dzīvi visiem apkārtējiem.

Strēlnieki
Strēlnieks ir horoskopa visoptimistiskākā zīme, un tāpēc pārdzīvojumi un stress tā dzīvē nav bieža parādība. Strēlnieku nokaitināt var tikai tādi neparedzēti apstākļi, kas neļauj tam sasniegt mērķi tad, kad tas tam ir jau pavisam tuvu. Tomēr arī šeit Strēlnieks atrod savu pret stresa līdzekli, piemēram, nododas izklaidei, vai iedziļinās filozofiskās pārdomās.

Mežāži
Mežāžiem ir laba pret stresa imunitāte. Savas neveiksmes tas pārdzīvo nelokāmi kā klints. Jebkura problēma saplīst pret tā pacietību kā trausla stikla vāze. Un tā pārdzīvojumi reti, kad atspoguļojas tā sejā. Tomēr šāds ierobežots stress ir ļoti kaitīgs un laiku pa laikam Mežāzim tomēr vajadzētu savām emocijām ļauties.

Ūdensvīri
Stress nav tas baisākais Ūdensvīra ienaidnieks. Tieši Ūdensvīra spēja domāt radoši ir tā, kas palīdz tam atrisināt problēmas. Tomēr reizēm tā oriģinālā domāšana tos pieviļ un Ūdensvīrs var pieļaut kādu nopietnu kļūdu, kas situāciju vēl vairāk sarežģī. Ūdensvīrs mēdz arī ignorēt briesmas, un tas piesaista vēl papildus problēmas.

Zivis
Zivīm stress ir ne tikai uztraukumi un spēcīgi pārdzīvojumi, bet arī vēl viens iemesls sevi pažēlot. Saistīts tas ir ar to ka Zivīm tāpat kā pārejām ūdens zīmēm ir nosliece uz pārspīlēšanu un dramatizēšanu. Bieži gadās, ka problēma, par kuru Zivis pārdzīvo, ne tuvu nav tik iespaidīga, kā tām šķiet.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

10 + twenty =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.