Stresa horoskops

Stresa horoskops
Uzzini kā dažādu horoskopa zīmju pārstāvji uztver stresu un kā tie uzvedas stresa situācijās.

Auni
Auns mēdz pakļauties stresam tomēr reizēm tas tam nāk tikai par labu. Stress mobilizē Auna iekšējās rezerves, stimulē adrenalīna izdalīšanos un kalpo kā papildus motivācija, lai pierādītu savu drosmi un izlēmību. Vēlme vienmēr un visur būt uzvarētājam, izglābj Aunu pat pašās sarežģītākajās situācijās.

Vērši
Vērsis stresam pakļaujas maz, un, ja ņem vērā Vēršu “biezo ādu” un pacietību, tas ir tikai pašsaprotami. Vērši cenšas norobežoties no nevajadzīgiem pārdzīvojumu avotiem un baudot komfortu un mieru, maliņā nogaida kad briesmas būs garām. Tomēr ja Vērsis tomēr nokļūst stresa varā, tad tas vēl ilgi nespēj no tā atgūties.

Dvīņi
Dvīņiem ir ļoti nestabila psihe un bieži arī vāja nervu sistēma. Stress ar panikas elementiem tiem ir bieža parādība, no kuras nav iespējams izvairīties. Tomēr Dvīņi atrod visdažādākos veidus kā sevi pārliecināt, ka nekas traks nenotiek. Savas bailes un uztraukumus tie mēdz slēpt arī aiz vienaldzības un cinisma maskas.

Vēži
Vēži ir jūtīgas personības, kuras var zaudēt savu garīgo līdzsvaru pat dēļ sīkām nepatikšanām. Un ja notiek kas nopietnāks tad tas ietekmē ne tikai Vēža psiholoģisko, bet arī fizisko veselību. Risinājums tam varētu būt antidepresanti un nevis alkohols, kura “palīdzību” Vēži bieži šādās situācijās mēdz izmantot. Visievainojamākais Vēzis ir privātās dzīves jautājumos un vilšanās mīlestībā var atstāt tā dvēselē dziļas brūces.

Lauvas
Galvenais Lauvu stresa iemesls ir tā aizskartā patmīlība. Kaut kopumā smagi apstākļi tikai kutina Lauvas nervus un uzlādē to ar adrenalīnu, īpaši ja tie izkārtojas tam par labu. Tomēr Lauva nav savā labākajā formā, ja tam vienatnē ir jārisina lielas problēmas. Bezizejas situācijas var to salauzt un noliekt uz ceļiem.

Jaunavas
Pedantiskā Jaunava var meklēt problēmu tur, kur tās patiesībā nemaz nav. Patiesība ir tāda ka Jaunavas veiksmīgi pašas pārvar grūtības un vēl arī palīdz citiem. Par Jaunavas trūkumu var uzskatīt tikai tās tieksmi uz sevis šaustīšanu. Tā bieži sev pārmet par savām kļūdām un neprecizitātēm, atkal un atkal pārdomā visas detaļas, uzskatot, ka būtu bijis iespējams atrast labāku izeju no situācijas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

7 + three =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.