Ko par tevi stāsta tava ķīniešu horoskopa zīme

Ko par tevi stāsta tava ķīniešu horoskopa zīme
Kā zināms tad Ķīna ir šūpulis vienai no vecākajām pasaules civilizācijām. Bet sena vēsture parasti nozīmē arī daudz uzkrātu zināšanu. Un ja tu vēlies saprast, kas tu patiesībā esi, ir vērts ieklausīties tajā ko par tevi var pastāstīt ķīniešu horoskops.

Žurka (1960., 1972., 1984., 1996., 2008.)
Žurkas ir burvīgi dzīvnieciņi ar spilgtu iztēli. Attiecībās šādi cilvēki ir dāsni un ar labu uztveri, bieži gan tie ir arī pārāk temperamentīgi un pārāk kritiski pret citiem. Dažādās, pat svešu cilvēku kompānijās tie jūtas viegli un nepiespiesti.
Žurkām parasti piemīt arī unikālas intelektuālas īpašības, kas tām palīdz lieliski orientēties jaunā informācijā un svaigās idejās.
Žurkas arī atšķiras ar to, ka tās uzņemas daudz pienākumu un bieži mēdz darīt citu cilvēku darbu.
Mīlestībā un biznesā žurkas ir kaislīgas un uzticīgas. Kaut arī žurkas reti tiek atzītas kā drosmīgas, tā tas ir tikai tāpēc ka žurkas vēl ir arī ļoti pieticīgas.

Vērsis (1961., 1973., 1985., 1997., 2009.)
Vēršiem piemīt tāda visai reti sastopama īpašiba, kā spēja tieši skatīties uz problēmām un izaicinājumiem. Vērši ir spējīgi atrisināt absolūti lielāko daļu savu un to tuvinieku problēmu.
Diemžēl vērši mēdz būt arī pārāk prasīgi pret citiem, un reizēm tie mēdz būt arī ļoti šovinistiski.
Vērši ļoti labi prot aizstāvēt savas intereses. Un tiem arī piemīt paaugstināta pienākuma apziņa un nepieciešamība pēc stabilitātes. Vērši ir arī ļoti maigi un uzticīgi pret saviem partneriem un ģimenei.

Tīģeris (1962., 1974., 1986., 1998., 2010.)
Tīģera gadā dzimušie ir jūtīgi un salīdzinoši emocionāli. Parasti savas dzīves laikā tie pārdzīvo vairākas lielas mīlestības.
Tīģeriem parasti piemīt attīstīts konkurences gars un spēcīga vēlme dominēt.
Šiem cilvēkiem spēcīgāk nekā citiem ir nepieciešama brīvība un neatkarība. Tie vīrišķīgi pieņem jebkuru izaicinājumu un ir gatavi jebkurā laikā mesties cīņā.
Attiecībās tīģeri ir kaislīgi, atklāti un dedzīgi.
Šīs ķīniešu horoskopa zīmes galvenais trūkums ir pārāk asa reakcija pret kritiku. Kritika tīģerus nomāc. Tomēr tas tīģeriem netraucē viegli un vienkārši tikt galā ar visām dzīves grūtībām

Trusis(1963., 1975., 1987., 1999., 2011.)
Trušu gadā dzimušos ļoti mīl un ciena gandrīz jebkurā kompānijā. Un tā tas ir tāpēc, ka šie cilvēki ir ļoti pieklājīgi, maigi un labvēlīgi. Tie arī jūtās visai nekomfortabli dažādu diskusiju un strīdu laikā.
Truši labi strādā, bet tikai tajā gadījumā ja veicamais darbs ir tiem interesants un patīkams. Tāpēc nevajag tos pārāk noslogot ar tiem neinteresantu darbu, šādās situācijās tie, to pašiem neapzinoties bieži, no šī darba novēršas.
Saziņā ar citiem cilvēkiem truša gadā dzimušie parasti ir klusi, lēnprātīgi, kautrīgi un konservatīvi. Kaut arī visi zina, ka šiem cilvēkiem piemīt izcils intelekts, tomēr savas jūtīgās dabas dēļ tie bieži izvēlas paklusēt. Galvenokārt tā tas ir tāpēc, ka drošība šiem cilvēkiem vienmēr ir pirmajā vietā.

Pūķis (1964., 1976., 1988., 2000., 2012.)
Šie cilvēki atšķiras ar savu enerģiskumu un spēcīgo harizmu. Kā šo īpašību blakusefektu var pieminēt Tīģera gadā dzimušo vēlmi trokšņot un pārāk skaļi runāt.
Arī pūķiem piemīt labi attīstīts intelekts, un vienlaicīgi tie parasti ir arī perfekcionisti.
Pūķa gadā dzimušie ir prasīgi gan attiecībā pret sevi, gan arī attiecībā pret citiem. Un, ja situācija to prasa, tad pūķi vienmēr ir gatavi pielikt visus savus spēkus mērķa sasniegšanai.
Šie cilvēki nepanes nekādus noteikumus. Jo tie uzskata, ka viņiem ir tiesības uz pašiem saviem noteikumiem.

Čūska (1965., 1977., 1989., 2001., 2013.)
Čūskas gadā dzimušajiem piemīt to gadiem neraksturīga gudrība. No šādiem cilvēkiem bieži sanāk lieliski domātāji un rakstnieki.
Šie cilvēki atšķiras ar mistisku nevēlēšanos nodarboties ar kaut kādu publisku darbību. Tiem arī parasti ir maz draugu un tie daudz laika pavada vientulībā.
Lai sasniegtu savus mērķus, šie cilvēki parasti strādā nepamanāmi un tie arī nemeklē citu cilvēku atzinības.
Privātajās attiecībās tiem ir raksturīga spēcīga nosliece uz greizsirdību.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

seventeen − 12 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.