Kā saprast vai vīrietis ir precējies

Kā saprast vai vīrietis ir precējies
Attiecības ar precētu vīrieti nesola neko labu. Tomēr parasti ja precēts vīrietis meklē mīļāko, tas nemēdz savas laulības afišēt. Kā uzzināt vai tavs jaunais pielūdzējs nav precējies? Lasi kādas pazīmes liecina par to, ka vīrietis ir precējies!

Kā saprast vai vīrietis ir precējies

1. Precējies vīrietis parasti ir kārtīgs un labi kopts, jo viņam ir sieviete, kas par viņu rūpējas. Protams, ir sastopami arī kopti neprecēti vīrieši, bet jau ievērojami retāk. Pats galvenais indikators ir tīra, bet garlaicīga veļa. Nekādu jautru uzrakstu vai vieglprātīgu apdruku, jo par tādām reti kura sieva būtu sajūsmā.

2. Viņam ir lielāks vārdu krājums un viņš ir labāk informēts par tādām dažādām “sieviešu” tēmām kā parfimērija, attiecības ar draudzenēm, veselības problēmas utt. Vīrieši kas sarunā spēj uzturēt sarunu, kurā nebūt pieminēti auto, sports vai makšķerēšana un kuri turklāt nebūtu precējušies ir visai reta parādība.

3. Precēts vīrietis nekad nestāsta par savu dzīvi. Un pat ja kādreiz kaut ko pastāsta, tad tā stāsts ir visai vispārīgs, bez detaļām un sīkumiem.

4. Viņam vienmēr ir pa rokai telefons. Un sarunas laikā viņš vienmēr cenšas aiziet uz citu telpu vai vismaz paiet nostāk. Viņš arī nekādā gadījumā nepieļaus, ka viņa telefons nonāk tavās rokās. Vēl kāda ar telefonu saistīta pazīme ir tā, ka vakaros pēc desmitiem, viņu nekad vairs nav iespējams sazvanīt.

5. Vecpuiši attiecību sākumā ir pieticīgāki gultā, jo nevēlas sievieti šādi aizbaidīt. Savukārt precēti vīrieši nekautrējas un uzreiz cenšas iegūt visu to, kas tam pietrūkst mājās.

6. Precēts vīrietis ļoti centīsies izvairīties no mīļākās iepazīstināšanas ar saviem radiem un draugiem. Vai vismaz nesteigsies to darīt.

7. Nav nākotnes plānu. Pat ja kaut kas tiek plānots, tad burtiski uz dažām dienām vai maksimums nedēļu.

8. Daudzās ģimenēs ģimenes budžetam rūpīgi seko sieva. Tāpēc ja vīrietis ir precēts un tā budžets ir ierobežots, viņš centīsies netērēties dāvanām un restorānu apmeklējumiem. Un pat ja viņš to dara, tad visai ātri pārstāj to darīt, aprobežojoties ar randiņiem savas draudzenes teritorijā.

9. Precēts vīrietis ļoti nelabprāt pieņem personīgas dāvanas un nelieto tās. Uz jautājumiem kāpēc dāvana netiek lietota, vīrietis mēdz atbildēt, ka dāvana ir pazaudēta, nozagta, saplīsusi vai ko tamlīdzīgu.

10. Vīrietis nevēlas apmeklēt kaut kādas noteiktas vietas.
Piemēram, jūs esat iepazinušies kādā kafejnīcā, un tev ļoti gribas tur atkal aiziet, bet vīrietis kategoriski iebilst un piedāvā aiziet kaut kur citur. Visticamāk vīrietis šajā kafejnīcā baidās satikties ar radiem, draugiem vai kaimiņiem, kas varētu paziņot par šo tikšanos vīrieša sievai.

11. Vientuļi svētki. Ja vīrietis atsakās ar tevi pavadīt tādus svētkus kā Ziemassvētki vai pat vienkārši brīvdienas, ja jūsu tikšanās notiek tikai darba dienās, tad visticamāk tavs vīrietis nemaz nav tavs.

12. Vīrietis nevēlas kopā fotografēties. Ja vīrietis izdomā neskaitāmas atrunas un visiem spēkiem cenšas izvairīties no kopējas fotografēšanās, visticamāk vīrietis vienkārši nevēlas, lai parādās kāds lieks pierādījums, kas varētu nodot viņa kreiso sakaru.

13. Precēts vīrietis parasti cenšas nepalikt pie mīļākās pa nakti. Un pat ja paliek tad izdomā kādu iemeslu, lai izietu no mājokļa (uzpīpēt, paskatīties vai ar mašīnu viss ir kārtībā). Šajā laikā vīrietis parasti zvana sievai un kaut ko tai melo.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

3 × 1 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.