4 emocionālākās horoskopa zīmes

4 visemocionālākās horoskopa zīmes
Ir emocionālāki un mazāk emocionāli cilvēki. Un ir ļoti iespējams, ka tajā sava loma ir arī cilvēka horoskopa zīmei. Lasi kuras ir četras visemocionālākās horoskopa zīmes!

4. Skorpioni
Ceturto vietu godīgi ir nopelnījuši Skorpioni. Tie ir stingri, bet patiesību mīloši cilvēki. Tie kļūst nežēlīgi tajos brīžos, kad tiek aizskarti to tuvinieki. Skorpioni ir sava veida ģimenes “miesassargi”. No Skorpiona var sagaidīt pilnīgi jebko un pilnīgi jebkurā laikā. Skorpions ir pati nepastāvīgākā horoskopa zīme visā Visumā. Strīdoties tie baisi un maksimāli cietsirdīgi. Skorpioni vienmēr iegūst to, ko tie vēlas un tā noteikti ir tā īpašība, par kuru tos ir vērts cienīt.

3. Dvīņi
Trešā vieta mūsu emocionālāko horoskopa zīmju topiņā tiek Dvīņiem. Dvīņiem nav neiespējamu lietu tad, kad tas skar to personīgās intereses. Bezgalīgie riteņa izgudrotāji. Strīdoties to emocijas nezina nekādas robežas. Tie var kliegt, sist traukus un vainot visus un ikvienu visā, kas vien ienāk to prātā. Dvīņi ir arī ļoti radoši savā atriebē. Kaut parasti Dvīņi ātri atdziest. Tomēr kamēr tie strīdas trokšņa ir daudz. Dvīņi ienes apkārtējo dzīvē arī daudz pozitīvu momentu, un tāpēc tie ir neslikti dzīvesbiedri.

2. Auni
Otrā emocionālākā horoskopa zīme ir Auni. Auni reti zina, ko tie paši vēlas un tādēļ parasti tie seko vairākumam. Jāsaka gan, ka tas ir izredzēto vairākums. Auniem ir svarīgs sabiedrības viedoklis, un tāpēc Auns visticamāk nekad neiesaistīsies kādā muļķīgā skandālā. Auni strīdas efektīvi, bet tikai ar labākajiem šīs pasaules pārstāvjiem. Auni ir bezbailīgi, vietām nekaunīgi un superspītīgi, un tomēr aiz Auna jūs vienmēr būsiet kā aiz akmens sienas un tas noteikti ir apbrīnas vērts.

1. Mežāži
Neapstrīdami visemocionālākā horoskopa zīme ir Mežāzis.
Mežāži ir horoskopa pati visemocionālākā horoskopa zīme. Tie dzīvo pēc saviem noteikumiem un savām uzvedības normām. Tie nesaprot ko nozīmē vārdi ”nedrīkst”, “pārāk dārgi” vai “aizliegts”. Mežāži ir pieraduši visu iegūt ar kliedzieniem un histēriju. No malas tie šķiet ļoti pieklājīgi un atbildīgi cilvēki, tomēr, iepazīstot tos tuvāk, var rasties pamatota vēlme bēgt no tiem pēc iespējas tālāk. Tomēr Mežāžiem piemīt arī īpašības par kurām tos ir vērs mīlēt, nu kaut vai, piemēram, par to ka Mežāži ir ļoti kaislīgi cilvēki.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five × 2 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.