Trīs pašas romantiskākās horoskopa zīmes

Trīs romantiskākās horoskopa zīmes
Kuras ir trīs pašas romantiskākās horoskopa zīmes un kāda ir to attieksme pret romantiku. Runa gan vairāk ir par vīriešiem, tomēr tieši vīriešiem ir jābūt tiem, kuri pārsteidz.

3. Lauvas
Lauvām ne tikai piemīt izcila gaume un tās prot novērtēt visu izsmalcināto, Lauvas ir arī izcili mīlnieki un mīlnieces. Tieši Lauvas ar vieglumu iekaro savus partnerus, apžilbinot tos ar romantiskiem randiņiem un patiesi karalisku greznību. Lauvas vienmēr atradīs veidu kā pārsteigt savu mīļoto, iegūstot ielūgumus uz kādu smalku pasākumu vai noorganizējot tiešām neaizmirstamu nedēļas nogali. Un tieši Lauvas ir tās, no kurām var sagaidīt visiespaidīgākos ierosinājumus, piemēram, tās var uzaicināt doties ceļojumā apkārt pasaulei vai ierosināt uz pāris dienām no visiem noslēpties un pavadīt šo laiku uz kādas vientuļas salas. Lauvas vienmēr atradīs veidu kā pārsteigt savu mīļoto, un, ja tas izlems atzīties mīlestībā, vai izteikt bildinājumu, tās to izdarīs ar tādu pompu un tādu vērienu, ka par to runās visa pilsēta.

2. Zivis
Zivis ir īsti estēti un patiesi romantiķi. Zivis gan ir salīdzinoši ekonomiskas, un tāpēc tās visticamāk nepiedāvās doties ceļojumā uz pasaules otru galu vai baudīt vakariņas virs Vecrīgas jumtiem. Tomēr Zivis spēj noorganizēt neizmirstamu romantisku notikumu arī bez lieliem ieguldījumiem. No tām jūs varat sagaidīt romantiskus uzrakstus uz asfalta pie jūsu mājas, negaidītus apsveikumus pa radio vai televīzijā, vai plakātus ar jūsu attēlu un Zivs atzīšanos mīlestībā. Zivju dabā ir sarīkot romantisku tikšanos uz kāda nama jumta, doties nakšņot siena gubā vai nosēdēt visu nakti pie ugunskura, skatoties zvaigznēs un solot viens otram mūžīgu mīlestību. Turklāt Zivs vārdos saklausāmā sirsnība, visticamāk būs daudz romantiskāka nekā grezna atmosfēra vai kāda negaidīta dāvana. Zivis ir arī īsti brīnumdari gultā, tā kā tie spēj dāvāt savam partnerim patiesi jutekliskas mīlestības nakti, kuru tie vēl ļoti ilgi nespēs aizmirst.

1. Ūdensvīri
Ūdensvīri ir visai neordināras personības, kas visam pieiet ar īpašu pamatīgumu un radošumu. Ja Ūdensvīrs ir pa īstam iemīlējies un vēlas pārsteigt savu mīļoto ar ko romantisku, variet gatavoties visnegaidītākajam. Šajā pārsteigumā būs iesaistīti pilnīgi visi, sākot ar viesmīli restorānā un taksometra vadītāju līdz pat jūsu draugiem un paziņām. Šīs zīmes pārstāvjus garlaiko parasti, banāli randiņi, Ūdensvīri vēlas mīļoto patiesi pārsteigt un atstāt par sevi neizdzēšamas atmiņas. Tādēļ gatavojieties trakiem lēcieniem ar gumiju, lidojumiem planierī, doties ceļojumā ar autostopiem vai pavadīt nakti teltī kāda meža vidū. Ūdensvīrs domā neordināri un tāpēc ar viņu vienmēr ir interesanti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

15 − eleven =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.