Horoskopa zīmes un to veiksme azartspēlēs

Svari
Veiksme Svarus ne īpaši lutina. Un, ja Svari tomēr izvēlas azartspēles piedalīties, tiem vajadzētu būt ļoti ieturētiem, jo pašiem Svariem veicās reti, bet citu uzvaras liek Svariem zaudēt to garīgo līdzsvaru.

Skorpioni
Skorpioni ir viltīgi un arī visai veiksmīgi. Ir zināms, ka Skorpioniem veicas gandrīz visās dzīves sfērās un azartspēles nav nekāds izņēmums.

Strēlnieki
Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem savu mērķu sasniegšanai nekad nav īpaši jāpiepūlas. Turklāt parasti Strēlniekiem vienmēr viss ir. Tāpēc arī kāds kazino apmeklējums tiem var izrādīties visai veiksmīgs.

Mežāži
Mežāžiem veicas reti. Kaut daudzi šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir ļoti azartiski. Tomēr Mežāzim drīzāk paveiksies tad ja tas skaitīs kārtis un nevis ja paļausies uz savu veiksmi.

Ūdensvīrs
Veiksme mēdz Ūdensvīrus lutināt. Tomēr tie ne vienmēr ir gatavi šādas dāvanas pieņemt. Ja Ūdensvīram ir paveicies un tas ir laimējis, tad tam vajadzētu doties mājās un nevis sākt ar šo laimestu turpināt spēlēt.

Zivis
Šai temperamentīgajai zīmei nav raksturīga patstāvība. Šodien Zivij var paveikties, bet rīt jau vairs ne. To, vai spēlēt vai nespēlēt azartspēles ir, jāizlemj pašām Zivīm. Kaut, iespējams, būs labāk ja Zivis tomēr lieki neriskēs.

Lapa 1

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

4 × 4 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.