Horoskopa zīmes un to veiksme azartspēlēs

Nav nekādu šaubu, ka azartspēles nav nekas labs un ka tajās tiek zaudēts daudz biežāk nekā laimēts. Turklāt azartspēlēs mēdz zaudēt pilnīgi visi, neatkarīgi no šo cilvēku piederības kādai noteiktai horoskopa zīmei. Tomēr dažiem cilvēkiem veicās vairāk nekā citiem, un iespējams, ka tam sava loma ir arī šo cilvēku horoskopa zīmei. Uzzini kāda ir dažādu horoskopa zīmju veiksme azartspēlēs!

Auni
Tieši Auni ir tie, kuriem visvairāk veicās dažādās izlozēs un loterijās. Un pat vairāk, parasti Auni tajās gandrīz vienmēr arī uzvar. Tā kā ja jūs pēc horoskopa esat Auns, tad visticamāk jums azartspēlēs veicas vairāk nekā daudzām citām horoskopa zīmēm.

Vērši
Šīs zīmes pārstāvji ir sava veida naudas magnēti. Tomēr naudu Vērši nopelna ar savu neatlaidību un mīlestību pret darbu. Un tāpēc ja Vērsis vēlas laimēt azartspēlēs tam vajadzēs izlasīt daudz tematiskas literatūras un būt pacietīgam.

Dvīņi
Dvīņi ir lieliski pārdevēji un psihologi. Tie lieliski prot pārdot dažādas preces, un arī veiksme Dvīņus nemēdz apiet ar līkumu. Tas īpaši labi sasaucas ar to apstākli, ka Dvīņiem nauda uzrodas tieši tajā brīdī, kad tiem to visvairāk vajag.

Vēži
Vēžiem veicas tālu ne vienmēr. Tādēļ šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem būs labāk, ja tie no azartspēlēm izvairīsies.

Lauvas
Šīs zīmes pārstāvji galīgi nav raduši zaudēt. Un Lauvām veicās ja ne vienmēr tad ļoti bieži. Kā Lauvas to panāk nav skaidrs, tomēr tas ir vairākkārtīgi novērots fakts.

Jaunavas
Jaunavas ir ļoti racionālas, un tieši tā tās arī raugās uz pasauli. Tieši tāpēc Jaunavas reti kad spēlē azartspēles, un labi vien tas ir, jo Jaunavām veicās salīdzinoši reti.

Lapa 2

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

13 − eight =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.